• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanılmamış tüp bebek ilaçları

Elimde
3 kutu Gonalf 450
5 kutu cetrotide
1 kutu ovitrelle mevcut.
İstanbul Anadolu yakası

Geçen pazartesi alındı. Soğuk zincirde muhafaza ediliyor. 2026 SKT.
Menapozdan dolayı yumurta oluşmadığı için tedavim sonlandırıldı.
İlgilenen özelden yazabilir

Merhaba kızlar elimde yumurta toplama zamanından kalan 4 kutu Meriofert var. Son kullanma tarihleri 18.11.2025 Trabzon’da yaşıyorum ihtiyacı olan varsa ise bana ulaşabilir

Eklentiler

• IMG_9440.jpeg
    IMG_9440.jpeg
    181,6 KB · Görüntüleme: 13
Merhaba elimde tedavimden artan 900 luk gonal f ten kalan 450 ml gonal f var. 26 ocakta acildi. 22 subata kadar kullanilmasi lazim. Buzdolabinda muhafaza edildi iciniz rahat olabilir. Tedavisi devam eden varsa 22 subata kadar kullanabilecekseniz İstanbul avrupa yakasindayim ihtiyaci olan varsa ozelden yazabilir ucretsiz sekilde verebilirim. 🌸❤️

Merhaba elimde tedavimden artan 900 luk gonal f ten kalan 450 ml gonal f var. 26 ocakta acildi. 22 subata kadar kullanilmasi lazim. Buzdolabinda muhafaza edildi iciniz rahat olabilir. Tedavisi devam eden varsa 22 subata kadar kullanabilecekseniz İstanbul avrupa yakasindayim ihtiyaci olan varsa ozelden yazabilir ucretsiz sekilde verebilirim. 🌸❤️
Merhaba hangi ilçede ikamet ediyorsunuz acaba

Elimde
3 kutu Gonalf 450
5 kutu cetrotide
1 kutu ovitrelle mevcut.
İstanbul Anadolu yakası

Geçen pazartesi alındı. Soğuk zincirde muhafaza ediliyor. 2026 SKT.
Menapozdan dolayı yumurta oluşmadığı için tedavim sonlandırıldı.
İlgilenen özelden yazabilir
Merhaba gonal f ve ovitreller verdiniz mi ? İkisini bulmakta çok güclük çekiyorum hatta bulamadım aksadı malesef . Eğer vermediyseniz ben almak isterim 🙏🏻

Back