- 27 Mart 2016
- 192
- 80
vermediyseniz eğer hepsini alabilir miyim? 6 kutu lazım bende 2 kutu var tamamlamaya çalışıyorumEvet duruyor. Ne kadar ihtiyacınız var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vermediyseniz eğer hepsini alabilir miyim? 6 kutu lazım bende 2 kutu var tamamlamaya çalışıyorumEvet duruyor. Ne kadar ihtiyacınız var
Tabi kivermediyseniz eğer hepsini alabilir miyim? 6 kutu lazım bende 2 kutu var tamamlamaya çalışıyorum
Benimde pozitif sonuclandi cok şükür ama maddi acidan artik bitmek uzereyim . Kargoyla ilac yollanıyor mu acaba progestan dexe ihtiyacim var .Herkese merhaba, uzun süreli, bol sabırlı, çokça dualı bir tüp bebek tedavisi sonrası çok şükür ki olumlu sonuç aldık ve riskli dönemi atlattık bugün itibari ile iğnelerim bitti umarım sizler de en kısa zamanda emeklerinizin karşılığını alırsınız Allah’ın izniyle. Şu an elimde kalan henüz son kullanma tarihi geçmemiş ilaçlar var. Tedarik sürecinin ne kadar zor olduğunu biliyorum, bu sebeple elimde kalanları ihtiyacı olanlara ulaştırmak istedim. 3 kutu enox 6000/0.6 ml, 2 kutu progestan dex 25 mg, 4 kutu meriofert 75, 1 kutu cetrotide 250 mcg, 1 kutu estroferm,3 kutu prosgestan, 2 kutu prednol, 1 kutu tetradox bulunuyor. İlaçların çoğu 2025-2026 tarihli. Sadece cetrotide 10.2025 te bitecek. İhtiyacı olanlar ulaşabilir. Umarım ki size de uğur getirir
*İzmir’de yaşıyorum.
Tabi gönderirimBenimde pozitif sonuclandi cok şükür ama maddi acidan artik bitmek uzereyim . Kargoyla ilac yollanıyor mu acaba progestan dexe ihtiyacim var .
Bakamadım pek, iletin siz adresiSanırım girmiyorsunuz
Meriofertler dışındakilere ihtiyacı olan varsa ulaşabilirHerkese merhaba, uzun süreli, bol sabırlı, çokça dualı bir tüp bebek tedavisi sonrası çok şükür ki olumlu sonuç aldık ve riskli dönemi atlattık bugün itibari ile iğnelerim bitti umarım sizler de en kısa zamanda emeklerinizin karşılığını alırsınız Allah’ın izniyle. Şu an elimde kalan henüz son kullanma tarihi geçmemiş ilaçlar var. Tedarik sürecinin ne kadar zor olduğunu biliyorum, bu sebeple elimde kalanları ihtiyacı olanlara ulaştırmak istedim. 3 kutu enox 6000/0.6 ml, 2 kutu progestan dex 25 mg, 4 kutu meriofert 75, 1 kutu cetrotide 250 mcg, 1 kutu estroferm,3 kutu prosgestan, 2 kutu prednol, 1 kutu tetradox bulunuyor. İlaçların çoğu 2025-2026 tarihli. Sadece cetrotide 10.2025 te bitecek. İhtiyacı olanlar ulaşabilir. Umarım ki size de uğur getirir
*İzmir’de yaşıyorum.
Maalesef verdim benMerhabalar meriofert yada merional elinde olan varsa verebilrmi Aralık tarihi ve sonrası
Bende şimdi tedaviye başlayacağım da bu kadar ilacı bir tüp bebekte mi kullanıyoruz ?Herkese merhaba, uzun süreli, bol sabırlı, çokça dualı bir tüp bebek tedavisi sonrası çok şükür ki olumlu sonuç aldık ve riskli dönemi atlattık bugün itibari ile iğnelerim bitti umarım sizler de en kısa zamanda emeklerinizin karşılığını alırsınız Allah’ın izniyle. Şu an elimde kalan henüz son kullanma tarihi geçmemiş ilaçlar var. Tedarik sürecinin ne kadar zor olduğunu biliyorum, bu sebeple elimde kalanları ihtiyacı olanlara ulaştırmak istedim. 3 kutu enox 6000/0.6 ml, 2 kutu progestan dex 25 mg, 4 kutu meriofert 75, 1 kutu cetrotide 250 mcg, 1 kutu estroferm,3 kutu prosgestan, 2 kutu prednol, 1 kutu tetradox bulunuyor. İlaçların çoğu 2025-2026 tarihli. Sadece cetrotide 10.2025 te bitecek. İhtiyacı olanlar ulaşabilir. Umarım ki size de uğur getirir
*İzmir’de yaşıyorum.
Yazdım özele bakarmısınÖzelden iletişime geçerseniz elimde şubat tarihli mevcut
Özelden iletişime geçerseniz elimde şubat tarihli mevcut
Özelden iletişime geçerseniz elimde şubat tarihli mevcut
Malesef onları da verdimProgresdan dex satamadıysanız verebilrmisiniz
Meriofert hariç diğerlerini ilk tedavimde kullanmıştım evet. Ama sonraki doktorumda 2 iğne kullandım sadece. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah ilkinde tutarBende şimdi tedaviye başlayacağım da bu kadar ilacı bir tüp bebekte mi kullanıyoruz ?
Merhaba manisadayım enoxları alabilir miyim acabaHerkese merhaba, uzun süreli, bol sabırlı, çokça dualı bir tüp bebek tedavisi sonrası çok şükür ki olumlu sonuç aldık ve riskli dönemi atlattık bugün itibari ile iğnelerim bitti umarım sizler de en kısa zamanda emeklerinizin karşılığını alırsınız Allah’ın izniyle. Şu an elimde kalan henüz son kullanma tarihi geçmemiş ilaçlar var. Tedarik sürecinin ne kadar zor olduğunu biliyorum, bu sebeple elimde kalanları ihtiyacı olanlara ulaştırmak istedim. 3 kutu enox 6000/0.6 ml, 2 kutu progestan dex 25 mg, 4 kutu meriofert 75, 1 kutu cetrotide 250 mcg, 1 kutu estroferm,3 kutu prosgestan, 2 kutu prednol, 1 kutu tetradox bulunuyor. İlaçların çoğu 2025-2026 tarihli. Sadece cetrotide 10.2025 te bitecek. İhtiyacı olanlar ulaşabilir. Umarım ki size de uğur getirir
*İzmir’de yaşıyorum.