Tüp bebek için Erzurum’u mu seçmeliydim

Tanıdık olmasın diye şehir değiştiriyorum kuzum ya bilmez misin insanları :KK43: Yani evet adetli giderim ama erken dediğin ne kadar erken mesela?
Bünyamin bey Buhara Hastanesi'ne geçti arkadaşlar. Özel hastane. Ben aşırı seviyorum bünyamin beyi şahsen ☺️ Ona gidecek olursanız artık rahat randevu alırsınız ama ücretler ne kadar bilemem.Arastirma hastanesi olsun diyorsanız da Yakup bey geri dönmüş. Ona işinde mükemmel diyorlar ama soğuk bir insanmış.

Bünyamin bey Buhara Hastanesi'ne geçti arkadaşlar. Özel hastane. Ben aşırı seviyorum bünyamin beyi şahsen ☺ Ona gidecek olursanız artık rahat randevu alırsınız ama ücretler ne kadar bilemem.Arastirma hastanesi olsun diyorsanız da Yakup bey geri dönmüş. Ona işinde mükemmel diyorlar ama soğuk bir insanmış.
Hmm açıkçası Buhara dan nefret ediyorum bir sürü olumsuzluk duydum hakkında ama doktor iyiyse düşünülebilir. Randevu sistemiyle görüşebileceğiz en azından doktorla

Hmm açıkçası Buhara dan nefret ediyorum bir sürü olumsuzluk duydum hakkında ama doktor iyiyse düşünülebilir. Randevu sistemiyle görüşebileceğiz en azından doktorla
Aynen ben ilk dogumumu buharada yaptım pek de memnun kalmadım. İkincide araştırmaya Bünyamin beye gittim ondan da çalışanlardan da Cook memnun kaldım hepsinden Allah razı olsun. Özel oda istedik günlük 70lira hiçbir şey. Yani buharayi aratmadı çok daha iyiydi. Ama şimdi gidecek olsam Bunyamin bey için yine buharaya giderdim sanırım🙄

Aynen ben ilk dogumumu buharada yaptım pek de memnun kalmadım. İkincide araştırmaya Bünyamin beye gittim ondan da çalışanlardan da Cook memnun kaldım hepsinden Allah razı olsun. Özel oda istedik günlük 70lira hiçbir şey. Yani buharayi aratmadı çok daha iyiydi. Ama şimdi gidecek olsam Bunyamin bey için yine buharaya giderdim sanırım🙄
Netten baktım da henüz görünmüyor daha yeni mi gitti acaba ondan mı?

merhabalar kızlar bende oraya gidiyorum ama sıra o kadar erken yazılmıyo 8 veya 8 ceyrek gibi yazılıyo hemsiler geldikten sonra.benim bi sorum olacaktı tüp bebek raporu alan var mı aranızda hic

Kızlar yumurta toplamada sıkıntı çıkmıştı benim doktor 2 ay sonra gel dedi ama 3 adet gecirmem gerekiyo dedi benim 21 adetim gecikti yani 2 kez adet oldum doktor muayene eder mi acaba ilaclarim kalmıştı toplamda 1800 ml gonal f buzdolabında duruyodu onularımı kullandirir fikri olan var mi

kızlar merhabalar bu alınan rapor kullanılmassa aynı şekilde hak kaybolmadan tekrar cıkartılıyor mu acaba yoksa hak gidiyor mu

X