Bünyamin bey Buhara Hastanesi'ne geçti arkadaşlar. Özel hastane. Ben aşırı seviyorum bünyamin beyi şahsenTanıdık olmasın diye şehir değiştiriyorum kuzum ya bilmez misin insanlarıYani evet adetli giderim ama erken dediğin ne kadar erken mesela?
Hmm açıkçası Buhara dan nefret ediyorum bir sürü olumsuzluk duydum hakkında ama doktor iyiyse düşünülebilir. Randevu sistemiyle görüşebileceğiz en azından doktorlaBünyamin bey Buhara Hastanesi'ne geçti arkadaşlar. Özel hastane. Ben aşırı seviyorum bünyamin beyi şahsen ☺ Ona gidecek olursanız artık rahat randevu alırsınız ama ücretler ne kadar bilemem.Arastirma hastanesi olsun diyorsanız da Yakup bey geri dönmüş. Ona işinde mükemmel diyorlar ama soğuk bir insanmış.
Aynen ben ilk dogumumu buharada yaptım pek de memnun kalmadım. İkincide araştırmaya Bünyamin beye gittim ondan da çalışanlardan da Cook memnun kaldım hepsinden Allah razı olsun. Özel oda istedik günlük 70lira hiçbir şey. Yani buharayi aratmadı çok daha iyiydi. Ama şimdi gidecek olsam Bunyamin bey için yine buharaya giderdim sanırımHmm açıkçası Buhara dan nefret ediyorum bir sürü olumsuzluk duydum hakkında ama doktor iyiyse düşünülebilir. Randevu sistemiyle görüşebileceğiz en azından doktorla
Netten baktım da henüz görünmüyor daha yeni mi gitti acaba ondan mı?Aynen ben ilk dogumumu buharada yaptım pek de memnun kalmadım. İkincide araştırmaya Bünyamin beye gittim ondan da çalışanlardan da Cook memnun kaldım hepsinden Allah razı olsun. Özel oda istedik günlük 70lira hiçbir şey. Yani buharayi aratmadı çok daha iyiydi. Ama şimdi gidecek olsam Bunyamin bey için yine buharaya giderdim sanırım
Valla ben bı on gün önce baktım vardıNetten baktım da henüz görünmüyor daha yeni mi gitti acaba ondan mı?
Belki de tekrar gitmiştir doktorlarımız kısmında ismi yok çünküValla ben bı on gün önce baktım vardı
Siz Google a Buhara randevu yazın girin.online randevudan bölüm seçin. Ben tekrar baktım şimdi var .Perşembe cuma randevusu açık meselaBelki de tekrar gitmiştir doktorlarımız kısmında ismi yok çünkü
Tamam canım çok teşekkür ederim mutlaka aklımda bulunsun Bünyamin beySiz Google a Buhara randevu yazın girin.online randevudan bölüm seçin. Ben tekrar baktım şimdi var .Perşembe cuma randevusu açık mesela
Tamam canım çok teşekkür ederim mutlaka aklımda bulunsun Bünyamin bey
Allah razı olsunRica ederim İnsaAllah en hayırlı zamanda bebisiniz gelir
Aynen kesin geçti sistemde randevusu varBunyamin hoca kesin mi gecisi acaba
Erken ama o saatte ilk sırayı alabiliyon. 7den sonra millet bastiriyo resmwnOooo çok erkenmiş kuzum
Cok para kazanmak icin ne yapsınAynen kesin geçti sistemde randevusu var
Evet ben aldimmerhabalar kızlar bende oraya gidiyorum ama sıra o kadar erken yazılmıyo 8 veya 8 ceyrek gibi yazılıyo hemsiler geldikten sonra.benim bi sorum olacaktı tüp bebek raporu alan var mı aranızda hic
İlaç raporu bir aylık oluyo tüp Bebek raporu 6 ayBu raporlar kaç sene geçerli her tedavide tekrar almicam dimi