• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

peki Prp ve ekzosom tedavisi kac gün/ hafta/ ay sürüyor? ikisi ayni anda mi oluyor yoksa aralarinda zaman mesafesi koyuluyormu acaba?
Aynı gün görüşüp, tedaviye aç karna gidiyorsunz kan idrar örneği veriyorsunuz anestezi eşliğinde bitiyor. Uzun bı sure yok prp ve eksozom ikisi birlikte oluyor

Merhaba ben de ağustos da Pendik Yüzyıl hastanesinde Serap Hanım da prp ve eksozom tedavisi oldum göbek deliğinden girerek yapıldı tedavim ve 1 haftada iyileştim bebek kanından elde edilen eksozom ile tedavi oldum daha çok hücre içerdiği için tedavi öncesi hormon değerlerim iyiydi ancak şuan östrojen imi yine düşmüş gibi hissediyorum rahatsızlığım da düşük yumurta rezervi ve erken menapoz fsh hormonu sürekli değişken bi durumda eksozom un etkisini önümüzdeki aylarda mı görürüm bilmiyorum doktor 2 ay deneyin sonra olmazsa tüp bebek denersiniz dedi ne yapacağımı bilmiyorum en son bir yumurtam vardı ancak onun da akıntısını vs hiç görmedim muhtemelen önümüzdeki günlerde adet olacağım cyclo progynova kullanıyorum
Merhabalar canım değerlerine baktırdınmı ne durumdasın tedavi işe yaradımı acaba

Kizlar ilk ay adet gecikmesi yasadiniz mi peki yoksa normal döngude mi geldi

2021 de prp yaptırdım hiç faydası olmadı

Bayadır yumurta hiç yok. Bugün de eksozom yaptırdım. 2 . Adette kontrol var ( cylo ile adet oluyorum ) (amh:001 en son)
Hiç opu olmadı. İğnelerle de büyüme olmadı

4 yıllık evliyim/31 yaş
Eksozom brüksel tüp bebek de 60 bin idi.
Ben de de sağlıklı embriyo bulunamıyordu pgt den hep sağlıksız geliyordu en son embriyologlar protein+exozom önerdiler ama kanıtlanmış ciddi bir başarı oranı olmadığı için ben yaptırmamıştım ben de Brüksel tüp bebek merkezinizde tedavi oldum 63.500dü geçen sene fiyatı sonra tekrar oku yaptırdım şükür bulduk sağlıklı emriyo

Kızlar merhaba eksozom , prp, kök hücre deneyimlerinizi yazabilir misiniz hepimiz toplu görmüş olalım faydalı olan olduysa zaman kaybetmeyelim hiç birimiz🪴🥰

Hatta bilgileri yazarken toplu yazabilirsiniz merak edilenleri
Kaç yıllık evlisiniz kaç yaşındasınız
Amh , fsh değerlendiriniz neler
Doğal ve düzenli adet oluyor musunuz
Doğal hamile kaldınız mı hiç
Opu işlemi geçirdiniz mi, genelde kaç yumurta toplanır, döllenir mi
Hangi işlemi(eksozom,prp) ne zaman nerede kaç tl ye yaptırdınız
Faydası oldu mu gibi hepimizin merak ettiği sorular ile anlatabilirsiniz sürecinizi.

Rabbim hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun🤲🏼 Amin

Merhaba cnm 33 yaşıma yeni girdim. 2 senedir hiç gebe kalamadım 1 senedir tüp bebeğe gidip geliyorum hiç bişey elde edemedim 1 kere bile yumurta toplama yapılamadı 2 kere tedavim iptal oldu gelismedi diye 1 kerede gelişmedi denilen yumurtalar takipsiz jaldigim için sonradan gelişip kist oldular kist operasyonu oldum başıma gelmedik kalmadı. Geçen sene mart nisanda 4 yumurtam vardı. En son kasım ayında 2 yumurtam vardı tedavi iptali yaşadım. Fsh tavan yaptı artık . Eylül ayında prp işlemi yapıldı hiç bir fayda goremedim ne kalitesi ne sayısı artmadı. Bende kist operasyonu ile prp işlemine 27.000 tl ücret ödedim. 5.000 tl ye gelmiş oldu prp bana eylül ayında ama fayda sağlamadı. En son kasım da doğal adet gördün bi daha yok ocakta 1 yumurtam vardı adet ol gel dediler ilaçla adet oldum fsh çok yükseldiği için gittim ki kaybolmuş şimdi 2 aydır yumurtam gözükmüyor. En son arefe günü bayram öncesi menapoz teşhisi koydu doktor daha uğraşma olmaz çocuğun dedi gönderdi

Çok şükür benim bir evlâdım var 10 yaşında bir kızım var ben ikinci için çabalıyorum menapoza girmeden kızıma bir kardeş nasip olması için o da olmadı malesef hala da çabalıyorum yakın zamanda tekrar eski doktoruma kontrole gideceğim. Ankaradayım

Back
X