Merhaba canım benim…Bir abla olarak size söyleyeceğim ilk şey;çok gençsizniz kendinizi strese sokup yıpratmayın.Tabii ki gönül ister hemen olsun,8 yıl olmuş ama yaşınız çok genç önce bir rahatlayın.
Prp işe yaramış görünüyor sizde(inşallah)3-4 ayda etkisini gösteriyor diyen dr lar da var.Siz bu süre içinde bence hep olumlu düşünün,her gün mutlaka 1 saat tempolu yürüyün,bol su için,yeşillik tüketin,çiğ kuruyemiş,arısütü bal polen karışımı yiyin,uykunuza da dikkat edin ALLAH ın izniyle her şey çok güzel olur.Bu söylediklerim ben de bile (yaşıma rağmen)işe yarıyor.Eğer mümkünse bulunduğunuz şehirde bir üniversite hastanesinde tedaviye başlayın.Gerekli ne varsa yapıyorlar.Özeller gibi gerekli gereksiz her şeyi yapmıyorlar.Ve fiyatlar çok makul.Ben de zamanında Bülent Tıraş da tedavi gördüm elimizde avucumuzda kuruş kalmadı(kötülemek amacıyla söylemiyorum)onu da yapalım bunu da yapalım diyorlar mecbur yaptırıyorsun.Her şeyi yaptık bunu da yapalım kafasına giriyorsun.Neyse çok uzattım mutlaka dediklerimi de yapın ve olumsuz düşüncelerden arının asla stres yapmayın.Sizin yaşınızda olmak için neler vermezdim.Sevgiler…