Muhteşem yüzyıl başladı:))) müsade bana 2 saat.
Bu arada şu filmlerde dizilerde ilk geceden hamile kalanlara.1 kaçamakla hamile kalanlara gıcık oluyorum. Biz kaç senedir uğraşıyoruz tık yok.alem attığını vuruyo,attığını vuruyo yaw...
Gününü nasıl tutturuyolarsa 1 kerede. Neyse.bak dizi diyince bi le neler geliyo aklıma:)
psikolojimmi bozuldu ne
bende sinir oluyorum suan ozet oynuyor bizim burda
arkadaslar simdi catlatma ignesi vurunmam gerekiyor..fakat doktorun verdigi prengly pakette 3 tane 1500 dz ampul , var yani 4500mg yapiyor
anlamadigim bu dozun 4500mg hepsinimi vurmam gerekiyor,hastaneyi ariyorum cevap veren yok
daha onceki catlatma ignemi hemsireler yaptigi icin simdi sasirdim
lutfen cevap verin
4500 mg vurunsam bisey olurmu kafam karisti
kımse cevap vermıyecekmı:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Eki Görüntüle 342713 nasıllllll
süermiş:)
benim eşim de diyo ki ''şimdi biz tüp bebek yaptırcaz ya,az yakar dimi?''
He valla Benim kociste Internetten tese ameliyatina Bakmis kafayi yiyor olmamAllah olmam diyor gulmekten yerlere yatiyom vallaoyyyyyyyy olecem gulmektekten
Muhteşem yüzyıl başladı:))) müsade bana 2 saat.
Bu arada şu filmlerde dizilerde ilk geceden hamile kalanlara.1 kaçamakla hamile kalanlara gıcık oluyorum. Biz kaç senedir uğraşıyoruz tık yok.alem attığını vuruyo,attığını vuruyo yaw...
Gününü nasıl tutturuyolarsa 1 kerede. Neyse.bak dizi diyince bi le neler geliyo aklıma:)
psikolojimmi bozuldu ne
Arkadaslar simdi catlatma ignesi vurunmam gerekiyor..fakat doktorun verdigi prengly pakette 3 tane 1500 dz ampul , var yani 4500mg yapiyor
anlamadigim bu dozun 4500mg hepsinimi vurmam gerekiyor,hastaneyi ariyorum cevap veren yok
daha onceki catlatma ignemi hemsireler yaptigi icin simdi sasirdim
lutfen cevap verin
4500 mg vurunsam bisey olurmu kafam karisti
iyi akşamlar kızlar..ben menogona bugün başladım..
4 doz toz 1 doz su şeklinde vuruluyorum kalçadan..ama ağrı yaptı kalçama..zor oturuyorum. normal mi bu acaba?
Bazi arkadaslar Agri yaptini soylemisti Canim sende uzun mu yoksa kisa mi Protokoll uygulaniyor?????
iyi akşamlar kızlar..ben menogona bugün başladım..
4 doz toz 1 doz su şeklinde vuruluyorum kalçadan..ama ağrı yaptı kalçama..zor oturuyorum. normal mi bu acaba?
ha..ha.. söyle enişteye kıymetini bilsin bu günlerin...haha bencede şukretsın belırlı bur sure sonra onalrda olmıycakkuzummmm amın cnm rabbım herseyın hayırlısını eğlesın herkese hayatta hıc bırsey kolay değıl bizimkide diyor artık sonları oynuyoruz gene uzak kalcan bana dıye bende sen gıt artık bebegım olcak dıyom bende
bak bebişim gülden teyzen küsmüş bize... hadi beraber ağlayıp bağırıp başını ağrıtalım
süermiş:)
benim eşim de diyo ki ''şimdi biz tüp bebek yaptırcaz ya,az yakar dimi?''
bende isteriiiiiimmmmmmmmmmmmm......
bencede.....bende sesimi çıkarmıyorum şimdilik.zor ikna ettim zaten.
ne kadar az yaktığını görecek tedavi başlayınca
stresten de gecikmiş olabilir.. ama rabbim okadar büyük ki neden hamile olmayasınki...slm kizlar benim bu subatta doktorda randevum var tup bebege ne zaman basliycaz konusmamiz vardi,ama ben normalde hep iki gun once adetim olurdu ama henuz ortalikda bi belirti yok acaba diyorum ama belkide kendimi kandiriyorum daha oncede soylemistim normal yolla asla hamile kalamayacagimi ama iste her ay yine bi umut diyorum,bugun olmam lazimdi en gec ama bakalim belki yarin olurum
ay manzarayı tahmin edebiliyorumHe valla Benim kociste Internetten tese ameliyatina Bakmis kafayi yiyor olmamAllah olmam diyor gulmekten yerlere yatiyom vallaoyyyyyyyy olecem gulmektekten
ALLAH ALLAH valla niye göremediğini anlamadım...sayfadan çık bi daha gir istersen...ben görebiliyorum bi sorun yok...
ekşını batsın be kızgınım adama zaten bi de ekşınmı yapcam hıhhhh
migren çok fena hele çalışırken dinlenme fırsatın yokken çok zor...geçmiş olsun cicim..
canım raporsuz 5000 tl den başlar çıktıkça çıkar yapılacak işlemlere ve merkeze göre...
iyiyiz canım değişik bişi yok bugün...kolay gelsin sana iyi çalışmalar...
canım benim kullandığım iğne farklıydı ama 4500 doz çok yüksek değil mi bence mutlaka doktorun yada hastaneye ulaş en doğru cevabı onlar verir.
hayırlısı olsun canım evet çok ağrı yapıyor bebiş için dayanacan artık...
cnm bu ilk denememiz..
pazar günü iğnelerimin son günü..
pazarteside kontrolüm var..kısa mı uzun mu oluyor bilmiyorum..
ağrı yapınca panik oldum bende..inşallah normaldir..
yan etkilerinde yaygın olarak ağrı gözükmez diyor..
kızlarrrrrrrr bu ıgnelerden dolayıaldıgınız kıloları verebıldınızmı yaaaaa((((((((((
Sikma canini doktorun nosu varsa hemen ara bi Sor normal mi bilmiyorum
benim iğnem farklıydı ama burda buna benzer şikayetler okumuştum sıcak havluyla iğne yerine pansuman yap.iyi akşamlar kızlar..ben menogona bugün başladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?