Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bende sinir oluyorum suan ozet oynuyor Bizim burda

kımse cevap vermıyecekmı:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

iyi akşamlar kızlar..ben menogona bugün başladım..
4 doz toz 1 doz su şeklinde vuruluyorum kalçadan..ama ağrı yaptı kalçama..zor oturuyorum. normal mi bu acaba?

haha
süermiş:)
benim eşim de diyo ki ''şimdi biz tüp bebek yaptırcaz ya,az yakar dimi?''

evet deseydın canm yaaa supermışşşşş
He valla Benim kociste Internetten tese ameliyatina Bakmis kafayi yiyor olmamAllah olmam diyor gulmekten yerlere yatiyom valla oyyyyyyyy olecem gulmektekten

olurrrrrr olurrrrrrrr bak nasıl olur hahaha :)))

aynı yataga gırınce bılı hamıleler yaaaa nasıl oluyor bu işşşş anlamadım heeee ceketını atan hamıle

cnm ben vuruldum ama bende sırıngada sıvı vardı sısede toz onla karıstırdım ve yaptım ama 3 varsa 3 nu karsıtrcan demekkı ama sende doktorun cep tel yokmu yaaa .....

Son düzenleme:
4 doz toz 1 doz su şeklinde vuruluyorum kalçadan..ama ağrı yaptı kalçama..zor oturuyorum. normal mi bu acaba?

Bazi arkadaslar Agri yaptini soylemisti Canim sende uzun mu yoksa kisa mi Protokoll uygulaniyor?????

Bazi arkadaslar Agri yaptini soylemisti Canim sende uzun mu yoksa kisa mi Protokoll uygulaniyor?????

cnm bu ilk denememiz..
pazar günü iğnelerimin son günü..
pazarteside kontrolüm var..kısa mı uzun mu oluyor bilmiyorum..
ağrı yapınca panik oldum bende..inşallah normaldir..
yan etkilerinde yaygın olarak ağrı gözükmez diyor..

canım benim kullandığım iğne farklıydı ama 4500 doz çok yüksek değil mi bence mutlaka doktorun yada hastaneye ulaş en doğru cevabı onlar verir.

hayırlısı olsun canım evet çok ağrı yapıyor bebiş için dayanacan artık...

ha..ha.. söyle enişteye kıymetini bilsin bu günlerin...

bak bebişim gülden teyzen küsmüş bize... hadi beraber ağlayıp bağırıp başını ağrıtalım
süermiş:)
benim eşim de diyo ki ''şimdi biz tüp bebek yaptırcaz ya,az yakar dimi?''

akşam akşam amma güldürdün beni allahta seni güldürsün..

bende isteriiiiiimmmmmmmmmmmmm......

bende sesimi çıkarmıyorum şimdilik.zor ikna ettim zaten.
ne kadar az yaktığını görecek tedavi başlayınca
bencede.....

stresten de gecikmiş olabilir.. ama rabbim okadar büyük ki neden hamile olmayasınki...

canım ya bilsem hemen yazarım.. ama benim çatlama iğnem tek enjektördü ölçüsünüde hiç hatırlamıyom.
He valla Benim kociste Internetten tese ameliyatina Bakmis kafayi yiyor olmamAllah olmam diyor gulmekten yerlere yatiyom valla oyyyyyyyy olecem gulmektekten
ay manzarayı tahmin edebiliyorum:60

Cnm valla defalarca cikip girdim ama yok maalesef goremiyorum, listeyi kim duzenliyo, beni de ekleyin diye yazmistim ama kimse beni gormuyoo ((((

amin cnm çok teşekkürler..
dayanmam mı??dayanırım ben meleğim için tabikide..sadece korktum acaba reaksion mu gösteriyor diye?

Sikma canini doktorun nosu varsa hemen ara bi Sor normal mi bilmiyorum

benim iğnem farklıydı ama burda buna benzer şikayetler okumuştum sıcak havluyla iğne yerine pansuman yap.

Aklima geldi Benim kocisin Hali gulmekten alamiyom kendimi oyyyyy rengi Filan atmisti izlerken internetten 60:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…