• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Orkidecim ben sana yazdım ama sen görmedin. Bende manisalıyım. Bende raporsuz yaptırdım. İzmir İrenbe de yaptırdım. İlaçlar kişiye göre değişiyor çünkü senin yumurtaların ne kadar oluşuyor çabuk gelişiyormu bu önemli ilaçlar aşağı yukarı 1000 1500 tutuyor. Biz merkeze 3250 ödedik ilaçlarda yaklaşık 1200 falan tuttu ama tabi ıvır zıvır başka şeylerde oluyor

Canım yazdığını görmedim özür.bende Akhisarlıyım:) Smyrnada olacak inşallah hamile kalırım ilk denememde.

oooooooooo üçünüzü bir arada görmek ne güzel topikteeee...gerçi hep öyle oluyo...nedense ben yokken biriniz bile kalmıyooo.gülden kaçar biz yokoluruz diyonuz siz demek...
küs yaptıııımmmmm.topiğin bi köşesinde sessiz sessiz takılacam kendim bi de ağlayacam:14::14::14::43::43::43:

ayy çok güldüm buna:9::9::9:tedavilerden dolayı eşlerden uzak kalıoz ama napalım özlesinler bizii:34::34:bebeğin için kaşınmaya devam et canım.tek derdin kaşıntı olsun hamileliğinde:1::1:

aynen özlesinlerki degeerimizi bilsinler dimi ama :1::1::1::1:

akasya1978. canım bebişimizin için çekilen her yol kutsal sadec kasıntın olsun sonuna kadar baska kederın olamsın ıns kuzummm

oooooooooo üçünüzü bir arada görmek ne güzel topikteeee...gerçi hep öyle oluyo...nedense ben yokken biriniz bile kalmıyooo.gülden kaçar biz yokoluruz diyonuz siz demek...
küs yaptıııımmmmm.topiğin bi köşesinde sessiz sessiz takılacam kendim bi de ağlayacam:14::14::14::43::43::43:
ama benim bahanem çok........ banene sen ağlarsan bende ağlarım.... hemde pöyküre pöyküre ağlarım.... sonra ben ağlayınca burnumda akar... bak uğraşamassın sonra benle.....

yaa küsmee:14::14:bende ağlarım.msj yazdım az önce sana görmedin.bende ağlarım ama o zaman:14::14::14:
Canımcım hoşgeldinnnn.......

hoşbulduk canımmm.napıonnn iimisinnn?

kuzu senin kociş gelmedimi daha?

yaaa sen daha gitmedin mi:44:ben aslında bugün ewde olcaktım havada çok yağmurlu yatayım takılayım ewde dedim.ama annem bırakmadı teyzoşlar gelmiş çaya gittim bende.geldim yemek falan yaptım anca girdim anlıcağın.sen niye kaldın kuzum ewde?

ama benim bahanem çok........ banene sen ağlarsan bende ağlarım.... hemde pöyküre pöyküre ağlarım.... sonra ben ağlayınca burnumda akar... bak uğraşamassın sonra benle.....

:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

ben şimdilik çıkıom ama gelcem.yemek yaptım koktumm:5::5:yıkanayım da missss olayım kociş gelcek güzel kokayımm:12::12:az sonra aranızdayımm...

ayy çok güldüm buna:9::9::9:tedavilerden dolayı eşlerden uzak kalıoz ama napalım özlesinler bizii:34::34:bebeğin için kaşınmaya devam et canım.tek derdin kaşıntı olsun hamileliğinde:1::1:

aynen özlesinlerki degeerimizi bilsinler dimi ama :1::1::1::1:

akasya1978. canım bebişimizin için çekilen her yol kutsal sadec kasıntın olsun sonuna kadar baska kederın olamsın ıns kuzummm

çok şükür benim durumum iyi.. o yüzden ne iğneden ne kaşıntıdan şikayet etmiyom diğer arkadaşlar gibi ağrım sızım yok rabbim onlara kolaylık versin.. başlarda benim de vardı zor yani... ilaç da kullanamıyosun... allah herkeze sağlıklı ağrısız hamilelikler versin.... artık benimki durumu kabullendi önceden renkli güzel bi ekşın hayatımız vardı şimdi küçük bonuslara razı olduk diyo... bende diyomki onu bulduna şükret:)))))

çok şükür benim durumum iyi.. o yüzden ne iğneden ne kaşıntıdan şikayet etmiyom diğer arkadaşlar gibi ağrım sızım yok rabbim onlara kolaylık versin.. başlarda benim de vardı zor yani... ilaç da kullanamıyosun... allah herkeze sağlıklı ağrısız hamilelikler versin.... artık benimki durumu kabullendi önceden renkli güzel bi ekşın hayatımız vardı şimdi küçük bonuslara razı olduk diyo... bende diyomki onu bulduna şükret:)))))

haha bencede şukretsın belırlı bur sure sonra onalrda olmıycak :1::1::1::1::1: kuzummmm amın cnm rabbım herseyın hayırlısını eğlesın herkese hayatta hıc bırsey kolay değıl bizimkide diyor artık sonları oynuyoruz gene uzak kalcan bana dıye bende sen gıt artık bebegım olcak dıyom bende :27::27::27::27:

Sen bugün enişte bey yüzünden alışverişede çıkamadınn,bize sarmaya başladınn..Anaaadımmmmmmmmmm bennn seniiiiiiiiiiiiiiii.Ama küsemezsinnnnnnnnnnnnnnn hooooooooooppppppppppp ben senimmmm ne çabuk unuttunnnn:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

kızlar merhabaaa :70:

Hepinize güzel,keyifli bir gün diliyorum.:16:

Bugünkü karikatür,laboratuvar ortamını tercih eden embriyolarıma gelsin.:101:

Eki Görüntüle 342452

güzelmişş:9::9::9::9::9:

cannlar ben geldim.maşallah her gelişimde sayfalar uçmuş oluyo:51::51:.çokkk başım ağrıyo bugün geciktim bu yüzden hala da ağrıyo. :43::43:bugünakupunktura başladım bakalım hayırlısııı.:21::21:biton iğne taktılar ve beldekilere,boyundakilere ve bacaklardakilere elektrik verdiler.gayet iyi gibi geldi:ssz::ssz:.ama tabi ilk seansta bellide olmaz.böle işte canlar.varmı yeni haberlerrr.

canım sana küstümmm o kadar yazıyorum cevap vermiyorsun :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

:60::60::60::60::60::60::60::60:

Back