Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende sesimi çıkarmıyorum şimdilik.zor ikna ettim zaten.
ne kadar az yaktığını görecek tedavi başlayınca

önünüzde uzun bi köprü var o köprüyü geçene kadar sessizliğini koru...yakıt paraları devreye girince sen espri yapmaya başlarsın artık:13:

önünüzde uzun bi köprü var o köprüyü geçene kadar sessizliğini koru...yakıt paraları devreye girince sen espri yapmaya başlarsın artık:13:

bende aynısını yapmayı planlıyorum.sadece tüp bebe masrafıyla bitmiyo ki bi başlasa arkası gelicek.kontroller,doğum,bezi,maması bide ikiz olursa (inşallah) gerçekten az yakıyomuş bu tüplüler dicek:) şimdi alıştı tüp bebek fikrine ''tüpçüye ne zaman gitcez,kaçlık koydurcaz'' falan dio ama bilmiyo başına gelecekleri

süermiş:)
benim eşim de diyo ki ''şimdi biz tüp bebek yaptırcaz ya,az yakar dimi?''

bende sesimi çıkarmıyorum şimdilik.zor ikna ettim zaten.
ne kadar az yaktığını görecek tedavi başlayınca

He valla Benim kociste Internetten tese ameliyatina Bakmis kafayi yiyor olmamAllah olmam diyor gulmekten yerlere yatiyom valla oyyyyyyyy olecem gulmektekten

slm kizlar benim bu subatta doktorda randevum var tup bebege ne zaman basliycaz konusmamiz vardi,ama ben normalde hep iki gun once adetim olurdu ama henuz ortalikda bi belirti yok acaba diyorum ama belkide kendimi kandiriyorum daha oncede soylemistim normal yolla asla hamile kalamayacagimi ama iste her ay yine bi umut diyorum,bugun olmam lazimdi en gec ama bakalim belki yarin olurum

Bizimki Daha Inflation dusunmuyor kendinize dusunuyor olecem gulmekten

son gülen iyi güler...kakalarını yapınca al babası değiştir altını bak bakalım çok yakmışmı deeeee

bi kaç gün daha bekle canım gelmezse kan testi yaptırırsın rabbimden ümit kesilmez

Muhteşem yüzyıl başladı:))) müsade bana 2 saat.
Bu arada şu filmlerde dizilerde ilk geceden hamile kalanlara.1 kaçamakla hamile kalanlara gıcık oluyorum. Biz kaç senedir uğraşıyoruz tık yok.alem attığını vuruyo,attığını vuruyo yaw...
Gününü nasıl tutturuyolarsa 1 kerede. Neyse.bak dizi diyince bi le neler geliyo aklıma:)
psikolojimmi bozuldu ne

Arkadaslar simdi catlatma ignesi vurunmam gerekiyor..fakat doktorun verdigi prengly pakette 3 tane 1500 dz ampul , var yani 4500mg yapiyor
anlamadigim bu dozun 4500mg hepsinimi vurmam gerekiyor,hastaneyi ariyorum cevap veren yok
daha onceki catlatma ignemi hemsireler yaptigi icin simdi sasirdim
lutfen cevap verin
4500 mg vurunsam bisey olurmu kafam karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…