amin cnm sağlıkla sizlerde kucağınıza alın çok mutlu oluyorum güzel haberlerinizi alınca allah bizlere isteyen herkesede bu duyguyu yaşatsın....
dktora evet sölücem acayippp hazırlanıyorum 4. tedaviyeee çok güçleniyorum bilgi olarak :)))) tedaviyi ben yönlendircem :))) öle olmaz böle daha iyi falan diye :)))
buna sadece AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN derimmmmmmmmm
git izle canım arkadaşım senin zaten zeki bir bayansın geek yok
ben uğraşınca uğraştı diyosun bak hemen aklın fikrin yemek kahve tatlı napıyım ben şimdi gelde uğraşma
aman canım kurban oluyum ne pişirdiğini söylemeaman allah karasu var canı çeker
ne çok sarıldık beee iyi oldu ama sevgi kelebekleri oldukkk:103::103::103:He valla Aynen oyle sende bian bebisine kavusun insallah Dur birdaha sarilayim sanahep beraber insallah sevinelim :119::119::119::119::119::119::119::119::119:
kızlar gene ben gene yardım :)
şimdi ankara için asm den epikriz istedim son tedavimin geldi baktım ama sizde bir yorumlasanızaa bana ..
total oosit :15
m2 : 11
ıcsı : 11
fertilize : 9
et günü: 4.gün ( ama salı sabah 10 da toplandı cumartesi günü sabah 10 da transfer edildi tam 4 gün değil demi)
et sayısı : 2 ( 10 -10 B-B) AMA 10 LARDAN SONRA YUKARI DOĞRU OK İŞARETİ VAR NE DEMEKSE ????
pou günü sperm sayısı :1 milyon hareketlilik % 50
progresif hareketlilik : % 2
sonuç negatif ( bu en ilginci ) :))))
ay sen nerden çıktın ki gittiğin yerde temellide kalabilirdin :95::95:biz sensiz daha mutluduk kimse kimseye sataşmıyordu dediğim gibi cadı bir kız olduğunu erva da onaylamış çok sevindim hııııevet cnm aklım yemek te ama hani maşalll 1 72 olduğum için kilomu göstemek gibi sorunum yok yanii hani şöyele yerden bitme birşey olsam boğazımı tutucam hem sen benimleee uğraşma kabasın da ayrıca insan önce nasılsın hoşgeldin der sonra sataşır hem cadısın hem de kabasın hıı neyse ben kibarlık yapıcam bu kadar fırça yeter sana nasılsın gezenti bir gezmeye gittin yok oldun ben de seni bir kar fırtınasında kaybettik sanıp sormuştum hbr varmı diye
ah kuzum gerildin mi sen...o kadar dedim hamişlerimizin ayrıcalığı var üzmeyelim diyeeee...
selocanım anlamadım tisitiyor ne demek?9: bu pregastan beni baya bı tisitiyor valla düşünmek bile istemiyorum
canım benim dr.da decapeptly yada ona benzer b isimde iğne vermişti tutunmaya yardımcı transferden sonra 4.gün kullanmıştımkızlar size bir şey sorcam bilen varsa allah aşkına yazsın da aydınlanayım bu TUTUNMA İĞNESİ diye bişi var mışşşşşşş bir kaç yerde okudum doktor tutunma iğnesi yaptı falan yazıyolar bu nedir???? vallahi bi dahakine ben kendime her yerimden vurcam bunu neyse bu tutsun diye :)
selammm kızlar şükür geldim sonunda evime ve sizin yanınıza nasılsınız bakalım aman allahım sayfacıklar hava da uçuşuyor okumaya çalışıcam ama dayanamam galiba atladığım kaçırdığım varsa özür dilerim şimdiden özledimm sizleriiii
bende tüp dr.ma devam ediyom ve allah kısmet ederse onunla doğurmayı düşünüyorum:)) benimkini fiyatıda uygun onunda etkisi var tabi..hamile arkadaşlar ben hala tüpbebek doktoruma gidiyorum doktorunu değiştirenler varmı ben değiştiricem ama kendi doktoruma da alıştımne yapıcam bilmiyorum bi akılverin banaa
Kizlar Daha yeni memorialden Nur Hanim Aradi beniiiiiii artik ya bu ay Yada martta ordayiiiiiiim bu havalar Orda duzelse hemen gelcem heycanlandim vallaaaaaa ay mutluuuuuuu oldum :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
kızlaaarrrr teessüflerimi bildiriyorum...
beni şu an alışverişte sanıyorsunuz tabiii....
bi ara çıktım topikten sonra döndüm hemen...
bi de ne göreyim bizim kızlar benim yokluğumda sırra kadem basmışlar...
barii biriniz kalsaydınız...
cannlar ben geldim.maşallah her gelişimde sayfalar uçmuş oluyo.çokkk başım ağrıyo bugün geciktim bu yüzden hala da ağrıyo. bugünakupunktura başladım bakalım hayırlısııı. biton iğne taktılar ve beldekilere,boyundakilere ve bacaklardakilere elektrik verdiler.gayet iyi gibi geldi .ama tabi ilk seansta bellide olmaz.böle işte canlar.varmı yeni haberlerrr.
ben iyiyim canım çok şükür rahatımda keyfimde yerinde... 2li testi pazartesi yaptırdım ölçümler iyiydi kan sonucu bir haftda çıkıyomuş o sonuca göre tekrar değerlendiricek dr.cnm hoşbulduk sonunda gelebildim evime oh şükür diyorum buaralar bir daha gitmeyi düşünmüyrm biryere sen nasılsınnnn cnm senın 2 li test ne zaman
tekrar hayırlı olsun tatlım...[/
sağol canımın içiii yerim seniiii.bakalm inş faydası olurrr.
cnm benım sen olmasan zaten bu kız bizi atıcakta bu topikten sen yokken bana git sen kendi topiğinede demiştiibende sana şikayet edicektim bu su yu ama dedim şimdi zaten sen sinirlisin seni sıkmayım zaten mükemmel bir kadınsın hemen konuya parmak bastın bu kız beni kızdırıyor çok bilgin olsunn ilgin için sana çoook t ederimmm
benim mazeretim bi sürü:18::18::18::18::18: kociş evde olduğu için pc yi açık bırakamıyom.. sonra yemek yapayım.. duşumu alıp duamı okuyayım.. derken bi sürü zaman geçti... normalde bunları yaparken aralarda gelip yazıyodum ama bugün hem bu pc yüzünden hemde kociş yüzünden yapamadım..... yoksa topiği hiç bırakırmıyım...
Selam kızlar ben epeydur sizi takip ediyorum diğer topikten de ediyordum ama üye değildim neyse gelelim bana ben 28 yaşındayım 2007 de evlendim ve hiç korunmadık.İngiltere de yasıyorum burda iki negatif aşılama ve bir negatif tup bebek yaptırdık sorunuma hel yumurtlama problemi diyorlardı ama tup bebekten sonra dün randevum vardı doktor yumurtlarım dollenmiyor dedi ki tup bebekte 25 yumurtam olmuştu 11 tanesi yumurta sayılmayacak boyuttaymis geri kalan 14 taneden sadece biri dolendi oda kalitesizdi. Doktorların umudu yoktu zaten tutmasına dair. Şimdi benim kafam çok karışık ve moralim çok bozuk klomen kullanrkende aşılamada da tup bebektede yumurtam hep vardı ama niye dollenmiyor anlamıyorum doktor yumurtalar üzerinde fazla bisey yapamıyoruz her kadın doğuştan sahip olduğu yumurtalarla doğuyor dedi. Şimdi önümüzdeki ay mikro enjeksiyon yapılacak eğer böylede olmazsa pek bı sansin kalmıyor demeye getirdi doktor bana bı akıl verin duydunuz mü böyle bisey?
cannlar ben geldim.maşallah her gelişimde sayfalar uçmuş oluyo.çokkk başım ağrıyo bugün geciktim bu yüzden hala da ağrıyo. bugünakupunktura başladım bakalım hayırlısııı. biton iğne taktılar ve beldekilere,boyundakilere ve bacaklardakilere elektrik verdiler.gayet iyi gibi geldi .ama tabi ilk seansta bellide olmaz.böle işte canlar.varmı yeni haberlerrr.
selocanım anlamadım tisitiyor ne demek?
canım benim dr.da decapeptly yada ona benzer b isimde iğne vermişti tutunmaya yardımcı transferden sonra 4.gün kullanmıştım
karasum gelmiş hoş gelmiş özledik seniiiii.. bu kadar özletme kendini....
bende tüp dr.ma devam ediyom ve allah kısmet ederse onunla doğurmayı düşünüyorum:)) benimkini fiyatıda uygun onunda etkisi var tabi..
canııımmmmm benim hadi hayırlısı olsun... bak bi adım daha yaklaştın bebişine...
benim mazeretim bi sürü:18::18::18::18::18: kociş evde olduğu için pc yi açık bırakamıyom.. sonra yemek yapayım.. duşumu alıp duamı okuyayım.. derken bi sürü zaman geçti... normalde bunları yaparken aralarda gelip yazıyodum ama bugün hem bu pc yüzünden hemde kociş yüzünden yapamadım..... yoksa topiği hiç bırakırmıyım...
sen canını sıkma kuzum...ben demiştim ona karasu nun canını sıkma diye ama demek hala yaramazlık yapıyoooo...kimse atamaz seni topiğimizden...bırakmam uleeennnnn....
en çok ta sana şaşırdım zaten...ben artvinlerdeyken bile tek başına da olsa topikteydin...alışverişe gitcem yokum dedim azcık çıktım...5 dk sonra döndüm hepinizin yerinde yeller esiyoooo...hamile olman münasebetiyle parmağımı sallıyorum sadece...
hoşgeldin canım...ben yumurta döllenmeyişini ve boş yumurta oluşmasını çok duydum bi sebebi çok yumurta elde etmek için fazla doz ilaç uygulanırsa yumurtaların hem kalitesizleştiğini hemde boş yumurta oluşma olasılığının arttığını duymuştum...kızlardan bilgisi olan mutlaka yazacaktır sana...
şekerim az geliyon artık...demek elektrik bağlattın sende...hayırlı olsun inşallahhh maşallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?