Tüp Bebek Günlüğümüz !

Masallah masallah darisi bizlere insallah :119::119::119::119:

Bende anlamadim valla Bence doktorunu zor Detaili anlatsin Sekerim

çok şükür bulmuşsun bizi biraz daha bulamasan özelden yazacaktım sana...MAŞALLAH meleğinin kesesini gördün demek...rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah...laptobunda tam bozulacak zamanı bulmuş...zor imkanlarda bize haber verdin teşekkürler canım...ilk fırsatta bilgisayarın tamir ettirinde katıl artık bizeee...

canımmm biliyosun okullar açıldı attıkın bide dedim ya kuzummm başım çok ağrıdı bugün biraz yattım sonra da akupunktura gittim geciktim haliyle tabiii.sen nettin bebişimmm kırızılar devammı.

heeee dimi okullar açıldıydı...haklısın bu kadar yoğunluktan sonra bu saatte yine iyi gelmişsin:13:
bende kırmızılar mesai yapıyooo...saha kapalı...

kızlar bu tabloyu neden ben tam göremiyorum, tablonun sağ tarafı komple yok, neden kaynaklanıyo acaba, yönelendirirseniz sevinirim kızlarr

hmm anladım canısı saha açılır açılmaz ekşınlara devammm.
okullar açıldı benimde migren iyice azdı valla çok bağırınca zonkluyo.bakalım inş iyi gelirde bende herkese tavsiye ederim inş.

Bu ne hız arkadaşlar sayfalar uçmuş yaahu
dün gece 150de bırakmıştım ben.
Hepsini okuyamadım. Tüp bebek yaptıran arkadaşlar (raporsuz) bana fiyat konusunda bişi yazmadılar galiba ((((

iyi akşamlar tatlı bayanlarrrrr bugun yogundum işte giremedim nasılsınz bakalım soyle bır gecmıse goz attım herkes ıyı gıbı kacrıdgım bızey varsada af ola hala ısteyım ve bugun gec cıkıcam maleseffff ((((((((((

Hepsini okuyamadım. Tüp bebek yaptıran arkadaşlar (raporsuz) bana fiyat konusunda bişi yazmadılar galiba ((((

canımm 3000 ila 4000 arası merkeze veriyosun tabi bu merkeze göre değişiyo.yaklaşık 850 civarı da ilaçları tutuyo.

Orkidecim ben sana yazdım ama sen görmedin. Bende manisalıyım. Bende raporsuz yaptırdım. İzmir İrenbe de yaptırdım. İlaçlar kişiye göre değişiyor çünkü senin yumurtaların ne kadar oluşuyor çabuk gelişiyormu bu önemli ilaçlar aşağı yukarı 1000 1500 tutuyor. Biz merkeze 3250 ödedik ilaçlarda yaklaşık 1200 falan tuttu ama tabi ıvır zıvır başka şeylerde oluyor

kızlar bu tabloyu neden ben tam göremiyorum, tablonun sağ tarafı komple yok, neden kaynaklanıyo acaba, yönelendirirseniz sevinirim kızlarr

ALLAH ALLAH valla niye göremediğini anlamadım...sayfadan çık bi daha gir istersen...ben görebiliyorum bi sorun yok...

hmm anladım canısı saha açılır açılmaz ekşınlara devammm.
okullar açıldı benimde migren iyice azdı valla çok bağırınca zonkluyo.bakalım inş iyi gelirde bende herkese tavsiye ederim inş.

ekşını batsın be kızgınım adama zaten bi de ekşınmı yapcam hıhhhh
migren çok fena hele çalışırken dinlenme fırsatın yokken çok zor...geçmiş olsun cicim..

canım raporsuz 5000 tl den başlar çıktıkça çıkar yapılacak işlemlere ve merkeze göre...

iyiyiz canım değişik bişi yok bugün...kolay gelsin sana iyi çalışmalar...

Igne bENI tirsitiyor korkutuyor olacakti Cepten yaziyom ya arada tuaf kelimeler ekliyor neidende sinir oldum CEp telefonuna valla
ah..ah ben kevgir oldum:)))) allahtan pregestanım iğne değil onlar benim küçük ici tanelerim::))))))))))

sağlıklı olsun sağlıklı dığsunda varsın bir tane olsun.... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

Off okudukça artıyor okudukça artıyor bu sayfalar aaaaa ciddi şaşı oldum yahuuu
sana diyorum güzelim topik mesaisi şakaya gelmez.......

canım fiyatlar merkeze göre değişiyo. ben oldukça uygun fiyata yaptırdım ankara özel başkent üniv. hastanesinde 2300+ilaçlar+extra testler

bazen özlüyorum iş hayatımı ama yorgunluğunu çilesi hatırlayınca aman iyiki evimdeyim diyorum... rabbim sana kolaylık versin...

toplantıya gidicem çıkmam lazım ama sayfalar uçacak diye çıkamıyorum biraz yavaş ilerleyin yaaaaa

bazen özlüyorum iş hayatımı ama yorgunluğunu çilesi hatırlayınca aman iyiki evimdeyim diyorum... rabbim sana kolaylık versin...

bazen otur evde dıyom kendı kendıme ama evdede yapamam herhalde alsıtım calısmaya bırde su yogunluklar olmasada napalım para lazım bebiş için hersey bende bebegıme kavusuunca evde olucammmm babamız bıze baksın ama dımı

iyiyiz canım değişik bişi yok bugün...kolay gelsin sana iyi çalışmalar...

sagolas canım benımm .....

Son düzenleme:
toplantıya gidicem çıkmam lazım ama sayfalar uçacak diye çıkamıyorum biraz yavaş ilerleyin yaaaaa

tamam canım elimden geldiği kadar senin için yavaşlatacam dermişiiiiimmmm...vitesi olsada düşürsek...kahretsin bizim derdimizde bu işte napalım...ALLAH başka dert vermesin AMİNNNN...

ayy çok güldüm bunatedavilerden dolayı eşlerden uzak kalıoz ama napalım özlesinler biziibebeğin için kaşınmaya devam et canım.tek derdin kaşıntı olsun hamileliğinde

yaaa sen daha gitmedin mi:44:ben aslında bugün ewde olcaktım havada çok yağmurlu yatayım takılayım ewde dedim.ama annem bırakmadı teyzoşlar gelmiş çaya gittim bende.geldim yemek falan yaptım anca girdim anlıcağın.sen niye kaldın kuzum ewde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…