hayırlısı olsun cnm bnm..olacak inşallah..
bizdede 2,5 yıldır korunma yok ama bebişte yok..
morfoloji bozukluğumuz var doğal yoldan kalırsın ama ben zaman veremem dedi doktor..belki bu ay belki 10 yıl sonra..aşılama şansımızda yok bizim direkt tüp denildi.
ama nasib tabi..Rabbim ol dediğinde olacak muhakak biz tedbir olarak yapıyoruz bunları takdir Yaradanımızın..
rabbim bekletmez inşallah daha fazla...iyi gecelerrrrr....
kızlar çıkıyorum bendekalanlara hoş güzel sohbetler ALLAH rahatlık versin hepimize iyi geceler
inşallah cnm bnm..
sence bizdede sebepsiz infertilite olma olasılığı olabilir mi?
yoksa eşimin morfoloji bozukluğu var diyemi söylemediler :26::26:
morfoloji bozukluğu teşhisi konmuş sebep belli...bizimkinde her iki taraftada bişey bulunamadığı için sebepsiz diye geçiyor...
Aççtımdaa sen nerdesinn balımmmm...
bende açtım iki kelime yazdım sonra bişi oldu kapandı açmaya çalışıyorum
ZUZUcuğum hoşgeldin.canım hay Allah razı olsun senden,geçmişi okuyamamıştım,merak ediyordum kızları:2:
PAPATYA hadi gözün aydın canım,çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.
SUDENAZ inşallah kuzucuk yetişir kardeşine,Allah sağlık versin,korusun miniklerimizi inşallah.
DEMİR_AKINCI hayırlı olsun canım.Meleğin sana sımsıkı tutunsun ve Allah bir ömür ayırmasın inşallah.
SOLİST gözün aydın canımm.İyilik haberlerin daim olsun.
FULYA üzüldüm canım.Allah meleğini kendiliğinden göndersin,yüzünü güldürsün inşallah.
CAN testlerin sonucu iyi çıkar & en kısa zamanda meleğine kavuşursun inşallah canım.
NİLLA herşeyin hayırlısı canım,Allah kuzucuğa sağlık,uzun ömür versin inşallah.
ağrım var şekerim bi de bilgisayar 23.00 a kadar kocişteydi anca elime geçirdim ondan geç saate kaldım...bizi kınadılar valla...bende çok sıcak bakmıyorum face işine aslında isteyenler tek tek eklesinler birbirlerini ama topluca nasıl olur bilmem...
kızlar bizde böyle toplu bir gurup kurduk face de orda toplu olarak yazışabiliniyor, yazılanları kimse görmüyor ve sizin istemediğiniz kimse guruba dahil olamıyor bilginiz olsun eğer böyle bir gurup kurarsanız ben de dahil olmak isterim. ben kurardım ama üyeliğim eski ben daha yeni yeni girmeye başladım. kimseyi tanımıyorum henüz...
canım arkadaşlarım hepinize günaydınnnn...
güzel haberler aldığımız süppeeerrrr birgün diliyorum...
ankara son olur inş kuzum ve bebeğin sana sarılır ve hiç bırakmaz hayatım ....:)
haha bencede eşler haklı ben bayanlarrrrr şhmale gelmezzzzbenımkı napıyon dıyo kızlarla yazısıyom dıyom bı orası eksıktı fecden vakıt buluyonmu dıyo fec takılıncada kızıyoda :)))) kıskanc koca sadece onla ılgılencem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?