• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayyyyy ne olmuş bisim melekler buraya uçmuşş canlarıımm yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsunn .. bende bugün doktora gittim 7 santim olmuş bebiş cinsiyetiini söylemedi ense kalınlığına baktı herşey normal dedi ikili testimizide yaptırdık haftaya cıuma sonucu alıcaz inşallah bi sorun çıkmazz. inşallah bu topik herkeze meleklerini getirir bol bebişli olsun İNŞALLAAAAAAAAAAAAH sizleri sevioruummmm

masideaydn cımda gelmişşşş....MAŞALLAHHH kuzum bebiş kocaman olmuşşş...herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...ikili test sonucunda iyi çıkacaktır...
inşallah bereketli bir topik olacak inşallah...listelerimizle devam edecez yine...senden bilgilerini paylaşmaya devam et...bizde seni seviyoruzzzz:54::54::54:

canim gecmis olsun.. ama sonuc olarak tatliya baglanmis,topigin hayirli olsun:71::nazar:

ayrica nicin resmi bi acilis halay ekibi kurmuyoruz:52:

HEPINIZIN KANDILINI KUTLU OLSUN.,ALLAHIM HEPIMIZIN DUALARINI KABUL EYLESIN KIZLAR

geçti cicim geçti...
topiğin de ne demek ayolll hemen düzeltme yapayım topiğimiz ben sadece konuyu açtım o kadar taammııııııı kızıııımmmm:9:
seninde kandilin mübarek olsun bi dua edebilsem bu akşam kabul olacakta ben fırsat bulamadım bi türlü:1:

ay hoşbulduk cnmmm benm sen nasılsın ben de seni merak ediyordum cnm çok gezinme tamam mı?evet bugun oldu bir yanlış anlaşılma inşllh bır daha böyle durumlarda olmaz evet yeni topik güzel olmuş egunalin olduğu heryer güzel olur tabiiii

canım benim biz aynıyız şimdilik..artık evim burnumda tütmeye başladı..1,5 ay oldu ayrılalı..inşallah haftaya dönücem..hem evime hemde kocişime kavuşucam :21:

göbüşünü gezdirip geldin mi bu soğukta kızım dikkat et yel gircek bi taraflarına:1:

göbüşümü gezdirip tıka basa doldurup geldim:))))) Allahtan araba var, zaten soğukta nereye gidicezki mecburen alışveriş merkezi.. ama hakkatten ankara delidehşet soğuk.. yaz gelsede rahatlasak zaten benim kışla aram hiç iyi değil....

canım belki biliyosundur ama ben yinede söyliyim...listeyi aynen ordan kopyalayıp buraya yapıştırabiliyorsun..sakın yeniden yazmak için uğraşma...:34:

minecan77...kuzum halay ekibi fikrine bayıldım hemen kuruyorum açılış için kutlama halayını haydi kızlar halayaaa
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

slm kızlar. yeni topik hayırlı olsun.

saol canım takıl bize burdayız artık...

göbüşümü gezdirip tıka basa doldurup geldim:))))) Allahtan araba var, zaten soğukta nereye gidicezki mecburen alışveriş merkezi.. ama hakkatten ankara delidehşet soğuk.. yaz gelsede rahatlasak zaten benim kışla aram hiç iyi değil....

oh oh ye cicim...bu zamanda yemeyecende ne zaman yiyecen...obez olma ama topiğe sığmazsın mazallahhh:1:
evet bu ne biçim bi soğuk ben son yıllarda böyle soğuk görmedim ankarada...bu da havadan sudan muhabbet oldu :9:

canım belki biliyosundur ama ben yinede söyliyim...listeyi aynen ordan kopyalayıp buraya yapıştırabiliyorsun..sakın yeniden yazmak için uğraşma...:34:

evet canım bende öyle yapmayı düşünüyorum ama denemedim başaramazsam senden yardım isterimmm:34:

herkese iyi akşamlar, hayırlı kandiller diliyorum.
topiği açma zamanınıza kendi adıma bayıldım çünki bugün adet oldum ve yarın 2. tüp denememe başlıyorum kısmetse, bana en uygun topik hangisi acaba diye bakınırken birden bu topiği gördüm, sayfaları şöyle bi hemencik okuduktan sonra hıh işte bu dedim.
yani izin verirseniz artık bende aranızdayım.:17:
ayrıca başlıkta gerçekten süper olmuş.:nazar:
hoşgeldin canım aramıza.işşallah bu tedavinde pozitifi alırsın...
Canimmm yaa bend kafayı yemek üzereyim. Kocamin beni adam yerin koyduğu yok. Nasıl yapıyor ediyorlar bilmiyorum ama Bende 5 tane gorumce var ve nasıl yapıyor ediyorlarsa kocamı etkiliyorlar büyü yapmış olmalarında bile şüpheleniyorum. Adam su halimde bir haftadır yüzüme bakmıyor.nbil,ıiyorum cok hayırlı bir son gibi gelmiyor benim sonum....ama herseye rağmen Allah bebeğimi benden ayırmasın. Ben her türlü kahrinicekerim bebeğimin... Sağlıklı sıhhati kucağıma almayı nasip etsin... Tüm hamile arkadaslarimin da tabi...allahhepmizin muradını versin inşallah...
aman 5 görümce:1:allah kolaylık versin sana canım:1::1:sen içini ferah tut herşey düzelir işşallah.bebeğin çok kıymetli bi bebek seni ve onu kimsenin üzmesine izin verme.işşallah eşinde en kısa zamanda farkına warır bunun:20:
slm arkadaslar ben aranıza yeni katıldım bu benim 3.tüp bebek denemem bugün tansferimin 4.günü ilk ikisindeki gibi panık ataklarım yok çok sükür ama yarın bıgun yine başlıycak korkularım sanırım..bebeği tutunan arkadaşlar belirtileriniz nelerdi anlatırmısınız lütfen nasıl gecicek 7 gun bilmiyorum of off dua edin arkadaslar neolur herkesin kandılını de kutluyorum buarada..
7 gün sonra işşallah pozitifi alırsın canım.benimde 4. denemem olcak bu ay başlıcam bakalım hayırlısıyla.işşallah senin son olur 3. denemen ve bebeğini kucağına alırsınn:34:
bay kazen benim cezamı kaldırmış çok sevindim sizden birden ayrı kalınca üzüldüm açıkçası o kadar çok alıştım ki hepinize yüzüm güldü birden açılınca siteye girişş butun herkese çok teşekkür ederim hele egunalime cepten yetiştim butun gun kendisine canım benim hiç kızmadı bana yeter artık bile demedi..Sayın Kazen size de teşekkür ederim bana karşı vicdanlı davrandığınız ve beni dinlediğiniz için :71::71:
canımmmm hoşgeldinn.çok üzülmüştüm ama ayrılık kısa sürdü çok şükür:3:alıştık birbirimize ayrı kalınca zor oluo walla....
canım benim biz aynıyız şimdilik..artık evim burnumda tütmeye başladı..1,5 ay oldu ayrılalı..inşallah haftaya dönücem..hem evime hemde kocişime kavuşucam :21:

canım benim evine dönmene sewindim..ama şey sen nerdeydin ki:1:kafam karışıo bazen unutuomm:17:kusura bakma walla:18:

Back