• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm cnm nasılsın. nasıl gidiyor bebeişlerle günler. bir sorun yok demi. benim bi sorun görünmüyor şimdilik. umarım salı günü ikiside hala orda olur ikimiz içinde.

seve seve canımmmm :7:

ya rica edicez listeyi almak için kilidi kırsınlar yada paşa paşa yazıcaz :ssz::ssz:

bölüşürük canım bir listenin birini yazarımmm...:29:

tamam canım yarın zorlanırsam sana imdaaaattttt derimmm bi koşu yardıma gelirsin...saolasın...

slm cnm nasılsın. nasıl gidiyor bebeişlerle günler. bir sorun yok demi. benim bi sorun görünmüyor şimdilik. umarım salı günü ikiside hala orda olur ikimiz içinde.

canım o gün ne gördüysek o... başka bişiy yok şimdilik..inşallah salı yaa ikimizde bu yaramaz minnişleri yerinde buluruz :emir_bebek::emir_bebek:

cnm diğer topikte olanları okudum. üzücü olaylar olmuş. ama bence yeni topik fikri çok iyi olmuş. ayrıca sensiz bir topk düşünemiyorum. topiğe hayat veren senin enerjin, pozitifliğin, herkese gösterdiğin ilgi ve özen.

evet canım üzüldük ama sonu iyi oldu çok şükür...yeni topik fikri bencede iyi oldu...bende siz olmadan bi topik düşünemiyorum beraber olmazsak hiç bir anlamı olmazdı...

canımm napıonnn?hiç pas wermion geldim yani görmedin benii:19:

ay canım benim görmez olurmuyum hiç laf yetiştirmekten helak oldum bugün...
:70:

hoşgeldiiinnnn yeni topiğimize sen istedin bende konuyu açtım bak...
ne güzel oldu dimiiiii:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

hoşgeldiiinnnn yeni topiğimize sen istedin bende konuyu açtım bak...
ne güzel oldu dimiiiii:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Süperr olmuşş canımmmm ellerine kollarına sağğlıkk.Listee ilk sayfada varrr..Yarına kalmadan onuda halletmişşsinnn..Maşallahh diyorummmmm..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Yeni topiğimiz herkeze hayırlı uğurlu olsunnn,bol hamişli olsunnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Süperr olmuşş canımmmm ellerine kollarına sağğlıkk.Listee ilk sayfada varrr..Yarına kalmadan onuda halletmişşsinnn..Maşallahh diyorummmmm..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Yeni topiğimiz herkeze hayırlı uğurlu olsunnn,bol hamişli olsunnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

liste kazenin jesti şekerim çünkü topik kapandığı için biz listeyi buraya alıntı ile taşıyamazdık tek tek baştan yazmam gerekecekti...
bunu gören kk yönetimi hemen yetişti ve halletti...yoksa çok zamanımı alacaktı...

liste kazenin jesti şekerim çünkü topik kapandığı için biz listeyi buraya alıntı ile taşıyamazdık tek tek baştan yazmam gerekecekti...
bunu gören kk yönetimi hemen yetişti ve halletti...yoksa çok zamanımı alacaktı...

ay sağolsun vallaaa büyük bir yükten kurtulduk :16::16:
şimdi tadını çıkarma zamanı dır :32::32::32:

canlarım ben yatıyorum..uykucuklar geldiii...bol duaları geceler YÜCE ALLAHIM bu gece hepimizin duaları kabul eder işşallah...hepinizi çok sewiyorummm canım arkadaşlarım benimmmmmm:54::54:

rabbim kabul edrese hem kendim hemde sizin için dualarımı ettim geldim.. ama artık çıkıyorum kociş gözümün içine bakıyo benle ilgilen diye... hepinize huzurlu geceler diliyorum.. umarım dilek kapılarımız açılmıştır ve hepimizin duaları kabul olur....

rabbim kabul edrese hem kendim hemde sizin için dualarımı ettim geldim.. ama artık çıkıyorum kociş gözümün içine bakıyo benle ilgilen diye... hepinize huzurlu geceler diliyorum.. umarım dilek kapılarımız açılmıştır ve hepimizin duaları kabul olur....

ALLAHRAZI olsun canım ben dua etme işini yapamadım bugün bu saatten sonra ne kadar yaparım onuda bilmiyorum yaniii...
bende yatcam yarın görüşürüz iyi geceler :3::3::3:

Back