selam canım hoş geldinarkadaşlar sayfayı hep takip ediyorum.maşallah en hızlı topik:)
bişey sorucam umarım cevaplarsınız.transferimin 7. günü ve göğüs ucumn rengi koyulaştı.sizce hormonsal mı?gebelk belirtisi diil dir dimi?
offf yaa:)
walla geçmişi okurken çok yoruldum.öğleden sonra yoktum bi girdim bayıldım yaniii.cesaretin varsa başlaben iim canım hafiften grip durumum var.sen nasılsın?
selam canım hoş geldinvalla ben yardımcı olamayacağım çünkü hiç yaptırmadımm inşallah burdaki arkadaşlardan çok yararlanacağım canım dilerim gebelik belirtisidir inşallah müjdenle aramıza dönersin
rica ederim canım aminnn inşallah aminnnnniyi dileklerin iin çoook teşekkür ederim cnm.inşallah hepimiz kavuşucaz bebişlere:)
arkadaşlar sayfayı hep takip ediyorum.maşallah en hızlı topik:)
bişey sorucam umarım cevaplarsınız.transferimin 7. günü ve göğüs ucumn rengi koyulaştı.sizce hormonsal mı?gebelk belirtisi diil dir dimi?
herkeşşşlere iyi gecelerr kızlar ben yattım.
Okumakta zorlananlar için,günlük önemli faaliyet listesimi yapsak,ne yapsak:101:
Anlaşılan hepimiz hastayız:2:Sana da geçmiş olsun canım.
canim hosgeldin,insallah yavrun seninledir
belirtiler arama lutfen,ben 2 hamilelik gecirdim ikiside farkliydi,birinde hic birsey hissetmedim,digerinde ise herseyi yasadim cunki transferi bildigim icin psikolojik ve ilacin etkisi olabiliyor.
takilma lutfen,bol bol dua et canim
benim kide aynı.laptopu yutturcak banaaz öne bıraktım laptopu almış eline yazdıklarıma bakıo bi kaptım elinden.nası gülüooo bana yaa.merak ediomuş bu kadar ne yazıomusuz.dedim sananee
kuzumm napıonnn?bende gözleri bozanlar arasına girdim wall oku oku bitmio walla.ewden çıkmıcammm bidaşimdi kayınvaldemdeyim çıkıom ewe gidince girerim yinee
yeni topik hayırlı olsun..
doktor bizden karyotip analizi istedi.bunu yapan araştırma hastaneleri varmı acaba?yada yaptıran arkadaşlar nerede yaptırdınız.
Hayır işin garibi olanlarda hiç ses vermiyor.Sanırım hala geçmişi okuyorlar.Kızlar sayfalar ilerlemiyor sonra egunal benim yokluğumda ilerletememişsiniz diye gelicek bize havasını basacak
canım cım ya yine mi geldi o kırmızılarrgaliba sana kırmızı çok yakışorrr kız sen nereye gidion artvine ben bişimi kaçırdım anlamadım?ii ki bugün öğleden sonra girmedim noluo be nereye gidion.merak ettim:18::18:
kız geçen salıdan önceki haftayı kızkardeşinin yanında artvinde geçirdiya paşasını doğum günüiçin onu diyo
egunal arkadaşımız liste konusunda çok titiz hiç birşeyi gözünden kaçırmaz. az kalmış bebişlerine kavuşmana. umarım rabim bu defa yüzünü güldürür ve bu son olur arkadaşım.
Birbirini face'de msn'de goren arkadaslari kiniyorum:113:
bizim basimiz kel mi
bizde gormek istiyoruz sizi
canımm olurmu bende bi egunal ile milistone nu gördüm.başka kimseyi deilsizleride görmek isterim ama nasıl yapsak acaba bu işi halletsek.face grubu kursun egunal sadece bize özel gizli olsun
aynen aynennn. çok zoruma gitti vallaa:88::88::88::88::88::88::84::84::84::84::84:
arkadaşlar sayfayı hep takip ediyorum.maşallah en hızlı topik:)
takil pesime elvancimgrev yapalimm
canım özel msj attım.gördün müüü??
18 uye okuyor..))) acaba kirdikmi rekoru
bende arkandayım minecim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?