• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm arkadaslar ben aranıza yeni katıldım bu benim 3.tüp bebek denemem bugün tansferimin 4.günü ilk ikisindeki gibi panık ataklarım yok çok sükür ama yarın bıgun yine başlıycak korkularım sanırım..bebeği tutunan arkadaşlar belirtileriniz nelerdi anlatırmısınız lütfen nasıl gecicek 7 gun bilmiyorum of off dua edin arkadaslar neolur herkesin kandılını de kutluyorum buarada..

canlarım kociş geliyo bi yemek arası veriyorum 1 saate gelicem öpüyorum sizi...

Herkese selam, Kandiliniz Mübarek olsun..Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin, hepimizin önce göbüşü sonra kucağı dolsun inşallah.. Bu arada yeni topic hayırlı olsun..

merhaba arkadaslar yenı topıgınız hayırlı olsun su mubarek aksamda allah dualarınızı kabul etsın kucaklarınızı bebıslerle doldursun ben sıze umut olsun dıye yazıorum bende 3 asılama ve bır tup bebek tedavısı gordum esımdeydı problem basarısıı oldu maalesef ama tup bebekten 7 ay sora dogal yolla hamıle kaldım allahıma sukurler olsun suanda bır oglum var allahım onu korusun dua edın bol bol arkadaslar rabbım buyuk o yeterkı ol desın sızlerı tanımıorum ama her zaman dua edıyorum rabbım kımseye aratmasın allahım cocuk ısteyen gonullerın duasını bos cevırmesın su mubarek aksamda dualarınız kabul olur ınsallah allah yar ve yardımcınız olsun ya halik,ya bari ,ya musavvir cekın arkadaslar

bay kazen benim cezamı kaldırmış çok sevindim sizden birden ayrı kalınca üzüldüm açıkçası o kadar çok alıştım ki hepinize yüzüm güldü birden açılınca siteye girişş butun herkese çok teşekkür ederim hele egunalime cepten yetiştim butun gun kendisine canım benim hiç kızmadı bana yeter artık bile demedi..Sayın Kazen size de teşekkür ederim bana karşı vicdanlı davrandığınız ve beni dinlediğiniz için :71::71:

bay kazen benim cezamı kaldırmış çok sevindim sizden birden ayrı kalınca üzüldüm açıkçası o kadar çok alıştım ki hepinize yüzüm güldü birden açılınca siteye girişş butun herkese çok teşekkür ederim hele egunalime cepten yetiştim butun gun kendisine canım benim hiç kızmadı bana yeter artık bile demedi..Sayın Kazen size de teşekkür ederim bana karşı vicdanlı davrandığınız ve beni dinlediğiniz için :71::71:

Hoş geldin canım. olması gereken olmuş. siz kimseye hakaret etmediniz. sadece fikirlerinizi beyan ettiğiniz için böyle saçma bir cezaya hiç gerek yoktu. Hadi geçmiş olsun...

Hoş geldin canım. olması gereken olmuş. siz kimseye hakaret etmediniz. sadece fikirlerinizi beyan ettiğiniz için böyle saçma bir cezaya hiç gerek yoktu. Hadi geçmiş olsun...

hoşbulduk cnmmmmm evet bugun gereksiz bir gerginlik oldu aramızda ben kardeşlerime sahip çıkmak istedim bay kazen beni ciddi yanlış anlamış sonra mail attım kendisine o da bu durumu düzeltmiş teşekkür ederim, sen buarada ben sana hbr vermesi için egunale msj attım sen mutlaka aral bey e git derim cnm benım de bu şeklde başladı ve sonraki gunlerde kırmızıya döndu çunku kanama alanım varmış yattım fakat şimdi şükür çok iyiym için rahat eder hem inşllhhhh bir daha hiç yaşamazsın bu durumu iğne demem felaket ağrı yapıyor ben ilk vurulduğum gün ciddi felç oldum sandim bir dha olmasın inşallhhhh

canım benim hoşgeldin nasıl sevindim anlatamam...çok üzülmüştüm...teşekkürler kk yönetimi...

cnm topiğin hayırlı uğurlu olsun inşallh sana açılış için çiçeğimle geliyorummm:71::71::71::71::71::71::71:eşin evde olduğu için rahatsız etmek istemedim nasılsa yazmışsın 1 saat için de gelicem diye sana site süprizi olsun istedimmm:kkk:

canım yaaa:( iki gün yoktum neler olmus ben sizi özlerim ama bende takılsam sizle olurmu...

canım bence daha fazla eleştiride bulunmayalım arkadaşlarımdan olmak istemiyorum ben...kapansın konu artık...çok mutlu oldum ben bunun keyfini çıkaralım olurmu:70:

hoşbulduk cnmmmmm evet bugun gereksiz bir gerginlik oldu aramızda ben kardeşlerime sahip çıkmak istedim bay kazen beni ciddi yanlış anlamış sonra mail attım kendisine o da bu durumu düzeltmiş teşekkür ederim, sen buarada ben sana hbr vermesi için egunale msj attım sen mutlaka aral bey e git derim cnm benım de bu şeklde başladı ve sonraki gunlerde kırmızıya döndu çunku kanama alanım varmış yattım fakat şimdi şükür çok iyiym için rahat eder hem inşllhhhh bir daha hiç yaşamazsın bu durumu iğne demem felaket ağrı yapıyor ben ilk vurulduğum gün ciddi felç oldum sandim bir dha olmasın inşallhhhh

canım sağol.Şuan çok şükür hiç bir şey kalmadı. Aral beyle konuştuk normal bir durum dedi. Bakalım yarın olmadı gideriz belki. Offf hiç kimse yaşamasın inşallah yaa hepimizin meleğini korusun rabbim.

canım benim hoşgeldin nasıl sevindim anlatamam...çok üzülmüştüm...teşekkürler kk yönetimi...

walla ben de çok sevindim kazen beye mail atarken gönder bastım site açıldı çok sevindimmmm hele senı düşününce daha çok sevimdim bizim millstoncuk napar acaba eşi geldi çıktı msn den yazdım ama ona ben şimdi benim cezam bitti diye:9::9:yaramazlık yapma hııı :19:dedim şaka şaka inşallh o da gelir en kısa zaman da aramıza

canım yaaa:( iki gün yoktum neler olmus ben sizi özlerim ama bende takılsam sizle olurmu...

ay ne demek canım biz hep beraber geldik yeni topiğimize...sizinle takılsam diye bişey olurmu hiç deme öyle başımızın üstünde yerin var bu topik hepimizin ben sadece konuyu açtım...

hoşgeldin canımmmmmmmmmmm :38::38:

bende seni ararken olayı öğrendim..neyse olan olmuş tabiiii yeni sayfamızda güzel olmuşşşş :46::46::46:

slm arkadaslar ben aranıza yeni katıldım bu benim 3.tüp bebek denemem bugün tansferimin 4.günü ilk ikisindeki gibi panık ataklarım yok çok sükür ama yarın bıgun yine başlıycak korkularım sanırım..bebeği tutunan arkadaşlar belirtileriniz nelerdi anlatırmısınız lütfen nasıl gecicek 7 gun bilmiyorum of off dua edin arkadaslar neolur herkesin kandılını de kutluyorum buarada..

iyiki katıldın canım...bilgilerini yaz seni yarın listemize ekleyim...yaş,sebep,merkez,test tarihi...inşallah pozitif haberini burada halaylar çekerek kutlayacaz:64::64:

Herkese selam, Kandiliniz Mübarek olsun..Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin, hepimizin önce göbüşü sonra kucağı dolsun inşallah.. Bu arada yeni topic hayırlı olsun..

saol canım senide aramazda görmek isteriz yaz bize durumunu takılllll bağımlılık yapar garanti veririz:29:

canım sağol.Şuan çok şükür hiç bir şey kalmadı. Aral beyle konuştuk normal bir durum dedi. Bakalım yarın olmadı gideriz belki. Offf hiç kimse yaşamasın inşallah yaa hepimizin meleğini korusun rabbim.

amin cnm amin rabbım kımsye yaşatmasın korkuyor insan görünce benım de bugun sancılarım var çok ciddi anlamda pazartesi ne olucak bilmiyorum inşllh size güzel hbrler verebilirim aral bey bana da demişti olur bunlar hemen istiriht et lütfen diye ama ben yattığım yerde nasıl olduysa buyudu kanama alanım inşllh sorunsuz alırız bebeklerimizi kucağımıza.Sen de dinlen sakın kıpırdanma fazla mumkun olduğunca yat biri varsa yakın yardım etsinler

Back