• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Arkadaşlar 2 gün giremedim neler olmuş yaw :23: kocişler çekiştirilmiş,kürler verilmiş.
Güzel haberler gelmiş.
iyi haberi alan HAMİŞ arkadaşlar gözünüz aydın:)))

farkındayım cicim bi göründün sonra kayboldun...topiğimiz için 2 gün çok uzun bi süre...biz maksimum 3 saat ayrı kalmanın geçmişi okumakta göz sağlığı açısından daha iyi olacağını düşündük....tavsiye ederim yani...

daha çok erken bi dönemdesin canım lütfen böyle şeyler düşünüp canını sıkma...kötü bişey yok...çok araştırıp dert edinme kendine nolur...bak ne güzel mutlu döndün tadını çıkar...hiç bişey olmayacak meleğine...

Ben hiç öle bişey duymadım,okumadım canım,sen nerden bulup okudun ki?zaten düşük tehliken olsa dr igne hap verir mutlaka,şimdi bunu düşünüp niye üzüyosun kendini hemde moralini bozuyosun anlamadım..ne güzel keseyi gördün tadını cıkar,dua et kalp atışlarınıda duy,rabbim kucagına almayı nasip etsin inş..

Tamam kızlar takmıycam kafama, ben kesenin içini ne zaman görürüm diye araştırırken, kesenin oval değil yuvarlak olması gerektiğini okudum, benimki de oval olunca telaşlandım. Belki benim tek kesemde 2 melek vardır :)

:52::52::52::52::52:
kızlaaarrrrr her an FULYA41 arkadaşımız test sonucuyla gelebilir.Öğleden sonra kan vermeye gidecekti sonuç belli olduysa haber vermesi yakındır....

Inş.canım bende koymak istiyorum da biraz büyüsünler diye bekliyorum.evet pazar günü cook kötüydüm,kulak agrısı,migren,mide bulantısı ne arasan vardı,ogün gece sabaha kadarda uyuyamamıştım ama şimdi daha iyiyim şükrü,kulak damlasına geri başladım,bulantımda daha iyi..aman nazar degmesin,,arada beni buluyo böyle agrılar canım napıyım,bi iyi bi kötü yuvarlanıp gidiyoz..duanada amin diyorum canım,mutlulugumuz yarım kalmasın inş..meleklerimiz rabbime emanet:))

Kızlar benim canım bir şeye sıkıldı yaa:43: Benim kesem oval, kesenin yuvarlak olması gerekiyormuş. Dr bu konuda hiçbirşey demedi ama internette yuvarlak olayan keselerin düşükle sonuçlandığı yazıyordu. Offf moralim bozuldu.

doktoruna güven internette yazan her yazıya itibar etmemek gerek
ayrıca böyle şeyler düşünüp strese girme ve bebeği strese sokma

Tamam kızlar takmıycam kafama, ben kesenin içini ne zaman görürüm diye araştırırken, kesenin oval değil yuvarlak olması gerektiğini okudum, benimki de oval olunca telaşlandım. Belki benim tek kesemde 2 melek vardır :)

heh şöyle yaaaa...bi de çok araştırmak iyi değil...strese girmekten başka bi işe yaramıyoooo...
tek embriyo ama iki bebiş olabilir biz bunu yaşadık...çocuksuzum nickli arkadaşımıza bir embriyo kondu ama kontrolde tek yumurta ikizi olduğunu öğrendi olabilir yaniii

nasıl sabırsızlanıyorum bilemezsiniz saat biran önce 16:00 olsada iğnemi yapsam die. okuldayken aşı günlerinde sıramı hep arkamdakine verirdim belki beni unuturlarda arada kaynarım die ama nerdeeee iki gözüm iki çeşme de olsa saplayı verirlerdi valla iğneyi:43:

farkındayım cicim bi göründün sonra kayboldun...topiğimiz için 2 gün çok uzun bi süre...biz maksimum 3 saat ayrı kalmanın geçmişi okumakta göz sağlığı açısından daha iyi olacağını düşündük....tavsiye ederim yani...

Canım bende ayrı kalmak istemezdim ama hastamız var hala yoğun bakımda.eve yeni geldm o da biraz iyileşti diye işte.
daha sık bakarım artık bi aksilik olmazsa.topik maşşallah 2 günde 60-70 sayfa yapmış.okumak zor oldu:)

nasıl sabırsızlanıyorum bilemezsiniz saat biran önce 16:00 olsada iğnemi yapsam die. okuldayken aşı günlerinde sıramı hep arkamdakine verirdim belki beni unuturlarda arada kaynarım die ama nerdeeee iki gözüm iki çeşme de olsa saplayı verirlerdi valla iğneyi:43:

eeeee anne olmak anne olmaya çalışmak kolay değil...hayatta asla yapmam dediğin şeyleri bi bakmışsın yapar olmuşsun...vay beeee bana bak sennnn kırk yıllık anne gibi edebiyat parçaladım:1:...yap cicim iğneni bi adım daha yaklaş bebişine...

Canım bende ayrı kalmak istemezdim ama hastamız var hala yoğun bakımda.eve yeni geldm o da biraz iyileşti diye işte.
daha sık bakarım artık bi aksilik olmazsa.topik maşşallah 2 günde 60-70 sayfa yapmış.okumak zor oldu:)

geçmiş olsun canım...ben takılıyorum sana sürekli topikte olmak zor zaten ne zaman istersen biz burdayız :16:

kesinlikle arkadaşlarımın yazdıklarına katılıyorum.
hem sen hangi akla hizmet gittin de araştırdınki öyle yok kese yuvarlak olacakmış yok olmazsa düşermiş falan. yok öyle bişey yok :20:
allah ne yazdıysa o olur. boşu boşuna böyle kötü şeyler düşünüp bebişinide kendinide üzme:19:
hamileğinin bebeğinin tadını çıkar takklımmmm:21:

eeeee anne olmak anne olmaya çalışmak kolay değil...hayatta asla yapmam dediğin şeyleri bi bakmışsın yapar olmuşsun...vay beeee bana bak sennnn kırk yıllık anne gibi edebiyat parçaladım:1:...yap cicim iğneni bi adım daha yaklaş bebişine...

geçmiş olsun canım...ben takılıyorum sana sürekli topikte olmak zor zaten ne zaman istersen biz burdayız :16:

sağol canım.geçecek inşallah.
şimdi tarih tkip ediyorum.günler geçmek bilmiyo yaa.şu şubatın sonu bi gelse bi regli olsam da randevu alsam çok heyecanlanıyorum.
yumurtalıkları iyi olan genç arkadaşlar varmı tüp bebek yaptıran kaç tane iğne gitmiş ki?
bir de kaça mal olmuş? ben smyrna da yaptıracağım.kesin fiyat vermediler görüştüğümde.orda yaptıran arkadaşlar kaça mal olduğunu yazabilirlerse çok sevinirim.

Arkadaşlar bn 2.denememi 31 ocakta oldum.ama hiçbişey hissetmiyorum 4 gü ssonra adet olcağımdan çok korkuyorum.Bu hiç kendini belli etmiyormu hiç bişey hissetmiyorum.Lütfen tüp bebek deneme sonrası yaşadıklarınızı yazarmısınız.

Arkadaşlar bn 2.denememi 31 ocakta oldum.ama hiçbişey hissetmiyorum 4 gü ssonra adet olcağımdan çok korkuyorum.Bu hiç kendini belli etmiyormu hiç bişey hissetmiyorum.Lütfen tüp bebek deneme sonrası yaşadıklarınızı yazarmısınız.

bazen hiç belirti hissetmemekte bir belirti olabiliyor. hiç belirtisi olmayan ve pozitifi gören birçok akadaşımız varr.

ha ha haaaaa lavanta gibi kokarmış bebesinin çişi...sanki nası kokar bilmiyoz bizzzz...ben bilmem sahip çık bebene koparcam yoksa pipisini:60::60::60:

valla cicim ben katılırım ama çok vakit geçiremem sizinle ama birbirimizi merak ettiğimiz için güzel bir fikir...

hadı ordan vallaha cinayet cıkar kızım koparırsan çok kötü yaparım:20::20::20::4::4::4::4:

kızlar isterseniz ben açarım grubu öğrendim nasıl olduğunu herkesin facebook hesabı vardır heralde

ya açmayın siz oraya karasınız ben gelemem bizim kurumda yasak facebook

Canlarrrrr şimdi eve gelldim birazdan da tekrar çıkıcamm pazara gidicemm:)))) Bir bakayım dedim bizim hatunlar ne yapıyorlarrr...Uçurmuşlar gene sayfalarıı..

Papatya ve solist keseleri görmenize ççoooooooooooooooooookkk sevindimm.Rabbim kalp atışlarını duymayı nasibb etsinn..

Demir_akıncı evet canımmm z.kamili 3 senedir aşındırdımm resmennnn..Bilirim yanii oralarıı ama ben orada tedavi görmüyorummm..Raporumu aldım nasib olursa Umut tüpte tedavim olucakkkk..

Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yavvruuuuuuuuuuuu ben z.kamilden rapor aldıysamm sennn hayyli hayyli alırsınn neden vermediler bakıyimm de banaaa çözerimm hemenn:) Bu arada içimden bir ses seninle umutta karşılaşacağımızı söylüyor...İnş tedavilerimize bir an önce başlayabiliriz...

Hepinizi çoook öpüyorummmmmmm..

ya benim eşimde sorun vardı biz raporu aldık ama 10 içinde gidip raporu alacağımızı bilmiyodun tabi rapor iptal edildi sonra tekrar heyete verdik bakanlıktan tüp bebek için 3 yıl evli olma şartını koymuşlar öncedende vardım ama erkek problemlilerde 3 yıl evli olma şartını aramıyolar cevap bekliyorum inşallah gelirde başlarım

inşallah canım bende umuutta yaptıracam sen nezaman başlıyacan

Nbr canım nasılsın?beni özledinmi?:16:sana katılıyorum su nun bebeginin pipisini keselim dedigin gibi topik çiş koktu bee..buarada papatyanın dr na yazdıgın nobel ödüllü dr benzetmesine güldüm yine,iyi bulmuşsun tebrikler canım..

ah canııııımmmmm özlememmiiiii...ben bugün topiğe gelmezsin dinlenir diye düşünmüştüm güzel bi süpriz yaptın....
:16::16::16::54::54::54::70::70::29::29:
salıyo bebesini topiğe işiyo çiçeklerimizin üstüne:71:
papatyanın doktorunun eşi benzeri yok yaniiii nobel ödülü az ona!!!!!!:63:

kızım benim bebişim çişi mis gibi kokar lavanta o kokuyu arasanız bulamazsınız hemide daha ne istiyosunuz çiçeklerinizi vitamin alıyo buna deger hiiç bir vitamin yok ona gözre

canım öncelikle hoşgeldin aramıza:71:
bi çok arkadaşımız belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrendi...belirtiler belirleyici değil anlayacağın...
yanıltıcıda olabilir...mesela ben kasık batmaları,göğüslerde şişme vs...şeyler yaşadım ama hamile değildim...
belirti durumuna göre sakın olmadı diye düşünüp üzme kendini...

hadı ordan vallaha cinayet cıkar kızım koparırsan çok kötü yaparım:20::20::20::4::4::4::4:
kızım benim bebişim çişi mis gibi kokar lavanta o kokuyu arasanız bulamazsınız hemide daha ne istiyosunuz çiçeklerinizi vitamin alıyo buna deger hiiç bir vitamin yok ona gözre

tamam tamam işesin istediği yere çocuklar söz konusu olunca yumuşayıveriyorum napıyım...beni tehdit ettiğinden ve korktuğumdan değil yaniii:9::83::83::83:

Back