Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar 2 gün giremedim neler olmuş yaw kocişler çekiştirilmiş,kürler verilmiş.
Güzel haberler gelmiş.
iyi haberi alan HAMİŞ arkadaşlar gözünüz aydın:)))
daha çok erken bi dönemdesin canım lütfen böyle şeyler düşünüp canını sıkma...kötü bişey yok...çok araştırıp dert edinme kendine nolur...bak ne güzel mutlu döndün tadını çıkar...hiç bişey olmayacak meleğine...
Ben hiç öle bişey duymadım,okumadım canım,sen nerden bulup okudun ki?zaten düşük tehliken olsa dr igne hap verir mutlaka,şimdi bunu düşünüp niye üzüyosun kendini hemde moralini bozuyosun anlamadım..ne güzel keseyi gördün tadını cıkar,dua et kalp atışlarınıda duy,rabbim kucagına almayı nasip etsin inş..
Kızlar benim canım bir şeye sıkıldı yaa Benim kesem oval, kesenin yuvarlak olması gerekiyormuş. Dr bu konuda hiçbirşey demedi ama internette yuvarlak olayan keselerin düşükle sonuçlandığı yazıyordu. Offf moralim bozuldu.
Tamam kızlar takmıycam kafama, ben kesenin içini ne zaman görürüm diye araştırırken, kesenin oval değil yuvarlak olması gerektiğini okudum, benimki de oval olunca telaşlandım. Belki benim tek kesemde 2 melek vardır :)
farkındayım cicim bi göründün sonra kayboldun...topiğimiz için 2 gün çok uzun bi süre...biz maksimum 3 saat ayrı kalmanın geçmişi okumakta göz sağlığı açısından daha iyi olacağını düşündük....tavsiye ederim yani...
nasıl sabırsızlanıyorum bilemezsiniz saat biran önce 16:00 olsada iğnemi yapsam die. okuldayken aşı günlerinde sıramı hep arkamdakine verirdim belki beni unuturlarda arada kaynarım die ama nerdeeee iki gözüm iki çeşme de olsa saplayı verirlerdi valla iğneyi
Canım bende ayrı kalmak istemezdim ama hastamız var hala yoğun bakımda.eve yeni geldm o da biraz iyileşti diye işte.
daha sık bakarım artık bi aksilik olmazsa.topik maşşallah 2 günde 60-70 sayfa yapmış.okumak zor oldu:)
eeeee anne olmak anne olmaya çalışmak kolay değil...hayatta asla yapmam dediğin şeyleri bi bakmışsın yapar olmuşsun...vay beeee bana bak sennnn kırk yıllık anne gibi edebiyat parçaladım...yap cicim iğneni bi adım daha yaklaş bebişine...
geçmiş olsun canım...ben takılıyorum sana sürekli topikte olmak zor zaten ne zaman istersen biz burdayız
Tamam kızlar takmıycam kafama, ben kesenin içini ne zaman görürüm diye araştırırken, kesenin oval değil yuvarlak olması gerektiğini okudum, benimki de oval olunca telaşlandım. Belki benim tek kesemde 2 melek vardır :)
Arkadaşlar bn 2.denememi 31 ocakta oldum.ama hiçbişey hissetmiyorum 4 gü ssonra adet olcağımdan çok korkuyorum.Bu hiç kendini belli etmiyormu hiç bişey hissetmiyorum.Lütfen tüp bebek deneme sonrası yaşadıklarınızı yazarmısınız.
ha ha haaaaa lavanta gibi kokarmış bebesinin çişi...sanki nası kokar bilmiyoz bizzzz...ben bilmem sahip çık bebene koparcam yoksa pipisini
valla cicim ben katılırım ama çok vakit geçiremem sizinle ama birbirimizi merak ettiğimiz için güzel bir fikir...
kızlar isterseniz ben açarım grubu öğrendim nasıl olduğunu herkesin facebook hesabı vardır heralde
Canlarrrrr şimdi eve gelldim birazdan da tekrar çıkıcamm pazara gidicemm:)))) Bir bakayım dedim bizim hatunlar ne yapıyorlarrr...Uçurmuşlar gene sayfalarıı..
Papatya ve solist keseleri görmenize ççoooooooooooooooooookkk sevindimm.Rabbim kalp atışlarını duymayı nasibb etsinn..
Demir_akıncı evet canımmm z.kamili 3 senedir aşındırdımm resmennnn..Bilirim yanii oralarıı ama ben orada tedavi görmüyorummm..Raporumu aldım nasib olursa Umut tüpte tedavim olucakkkk..
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yavvruuuuuuuuuuuu ben z.kamilden rapor aldıysamm sennn hayyli hayyli alırsınn neden vermediler bakıyimm de banaaa çözerimm hemenn:) Bu arada içimden bir ses seninle umutta karşılaşacağımızı söylüyor...İnş tedavilerimize bir an önce başlayabiliriz...
Hepinizi çoook öpüyorummmmmmm..
Nbr canım nasılsın?beni özledinmi?sana katılıyorum su nun bebeginin pipisini keselim dedigin gibi topik çiş koktu bee..buarada papatyanın dr na yazdıgın nobel ödüllü dr benzetmesine güldüm yine,iyi bulmuşsun tebrikler canım..
ah canııııımmmmm özlememmiiiii...ben bugün topiğe gelmezsin dinlenir diye düşünmüştüm güzel bi süpriz yaptın....
salıyo bebesini topiğe işiyo çiçeklerimizin üstüne
papatyanın doktorunun eşi benzeri yok yaniiii nobel ödülü az ona!!!!!!
Arkadaşlar bn 2.denememi 31 ocakta oldum.ama hiçbişey hissetmiyorum 4 gü ssonra adet olcağımdan çok korkuyorum.Bu hiç kendini belli etmiyormu hiç bişey hissetmiyorum.Lütfen tüp bebek deneme sonrası yaşadıklarınızı yazarmısınız.
hadı ordan vallaha cinayet cıkar kızım koparırsan çok kötü yaparım
kızım benim bebişim çişi mis gibi kokar lavanta o kokuyu arasanız bulamazsınız hemide daha ne istiyosunuz çiçeklerinizi vitamin alıyo buna deger hiiç bir vitamin yok ona gözre