• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

duy sesimiiiiiiii:52::52::52:
şekerim farkındamısın uzun zamandır ne ANTALYAAA dan ne de ATAŞEHİR den haber yok...acaba bizi bulamadılarmı dedim dün özelden yeni adresimizi verdim...ama eski topiktede epeydir yoklardı...merak ettimmm sen bişi biliyonmu???

doğru söylüyosun.. ATAŞEHİRİN durumu düzelmişti en son kanama alanı geçmişti randevuya giti geldi iyiyim dedi bidahada yazmadı diye hatırlıyorum. ANTALYA çok daha uzun zamandır yok ama yakın zamanda girip tek bir msj yazdı iyiyim diye öteki topikdeyken bir dahada sesi çıkmadı... vefasız kızlar gelince onlara ceza verelim.... listede olupta topiğe uğramayan başka isimlerde var..

Canımmm hoşşgelldinn.Hayırlı uğurlu olur inşş tedavinn..Rezerv azlığımı vardı.Fsh falan yüksekmi sende de ?? Opunu kim yaptı Kenan Bey mi?? Bende bu sorunlar olduğu için soruyorumm..Biraz paylaşabilirmisinn neler yapptınn tedavi sürecinde ve öncesinde..Dualarımız seninle canımm..

millstone:

mesajını şimdi okudum... benim sorunum sebepsiz infertelite.... başka bir şey bulunamadı sorun olarak...

doktorların adını bildiğine göre sende zeynep kamil de tedavi görüyorsun sanırurm....

opu yu kimin yaptığını bilmiyorum çünkü odaya alındığımda doktor yoktu anestezi doktorları vardı ve uyandığımda işlemler bitmiş normal odaya alınmıştım....

tedavi süreci benim için çok zorlu geçti iğne fobim var korkuyorum yani... iğneleri olurken çok zorlandım.
birde yumurta takibi için çok sık hastaneye gitme işi beni zorladı. iş yerinden sürekli izin almak sıkıcı bir durumdu... onun haricinde çok meraklıydım acaba ne olacak nasıl olacak diye... en sonunda tüm işlemler bitti şu anda test gününü bekleyeceğim ancak transfer olduğu gün grip oladum :(((((

karasu da kim ya ben hiç tanımıyorum sollar geçerim ben onu:55::55::55::52::52:
tabi canım açarım ben :72::72::72::72: bayrak bende
egunal yaşlanıyomusun acaba :52::52::52::52. ayıp ya ayıp kınıyorum seni

bak bak bak formundasın yineeee...başlamışın atıp tutmaya...he yaşlanıyommu ben aceba formdanmı düşüyom neee....sen bize laf yetiştireceğine bildirimlerine bak cevap yazdım sana...

evet ilk denememde yanımdaydılar çok iyi olmuştu ama bu sefer gelemiyorlar babamın işleri çok yoğun annemde babamı orda tek başına bırakıp gelemiyor (ayrılmaz ikili) işyeri kendimizin o yüzden rahatım eşim allaha şükür çok iyi destek oluyor. artık hayırlısı allahım duysun sesimizi :))

işyeri durumu iyi olmuşşşş..eşten torpillisin sen:29:

doğru söylüyosun.. ATAŞEHİRİN durumu düzelmişti en son kanama alanı geçmişti randevuya giti geldi iyiyim dedi bidahada yazmadı diye hatırlıyorum. ANTALYA çok daha uzun zamandır yok ama yakın zamanda girip tek bir msj yazdı iyiyim diye öteki topikdeyken bir dahada sesi çıkmadı... vefasız kızlar gelince onlara ceza verelim.... listede olupta topiğe uğramayan başka isimlerde var..

bende en son durumlarını dediğin gibi biliyorum...aklına gelenler oldukça yaz buraya ben özelden bi bakınayım...

ah canııııımmm geldin demeeekkkkk...çok sevindim baktım ortalıkta yoksun acaba yeni adresimizi farketmedimi dedim hemen yazdım sana...canım ben bir haftalığına kardeşimin yanına tatile gittim o arada baktıysan görememişsindir...tedaviye sanırım bir ay içinde başlarım...senden naberr...

iyiyim cnm sağol yokluğun belli oluyodu ;)))iyki gelmişsin... ben haftaya polipimi aldırıcam martdada nasip kısmet olursa tedaviye başlarım inşallah...

hanım hanıııııııımmmm şu bebene sahip çıkkkk topiğin çiçeklerinin üzerine işeyip duruyo...ortalık koktu beeee:60:

iyiyim cnm sağol yokluğun belli oluyodu ;)))iyki gelmişsin... ben haftaya polipimi aldırıcam martdada nasip kısmet olursa tedaviye başlarım inşallah...

saol canımcım...demek tedavi zamanı az çok belli oldu...son durumunu güncellerim o zaman listemizde...yeniden transfer oluyorsun diğer listeye...hayırlı ve bebekli olsun bu kez..

millstone:

mesajını şimdi okudum... benim sorunum sebepsiz infertelite.... başka bir şey bulunamadı sorun olarak...

doktorların adını bildiğine göre sende zeynep kamil de tedavi görüyorsun sanırurm....

opu yu kimin yaptığını bilmiyorum çünkü odaya alındığımda doktor yoktu anestezi doktorları vardı ve uyandığımda işlemler bitmiş normal odaya alınmıştım....

tedavi süreci benim için çok zorlu geçti iğne fobim var korkuyorum yani... iğneleri olurken çok zorlandım.
birde yumurta takibi için çok sık hastaneye gitme işi beni zorladı. iş yerinden sürekli izin almak sıkıcı bir durumdu... onun haricinde çok meraklıydım acaba ne olacak nasıl olacak diye... en sonunda tüm işlemler bitti şu anda test gününü bekleyeceğim ancak transfer olduğu gün grip oladum :(((((

bende raporu ordan alıyorum ama ısrarla vermiyolar ya:1::1:bende tanıyom kenan hocayıda birde tayfun hoca var ama ben umutta yaptıracam

bak bak bak formundasın yineeee...başlamışın atıp tutmaya...he yaşlanıyommu ben aceba formdanmı düşüyom neee....sen bize laf yetiştireceğine bildirimlerine bak cevap yazdım sana...

işyeri durumu iyi olmuşşşş..eşten torpillisin sen:29:

evet atıyom ama karasu yok tutan olmuyo :1::1:::1:baktım canım bildirime sen ayakta uyuyorsun yorum bilem yaptım formunan düşüyosun

sana cevap yazdım okudun dimi? sperm sayılarınıda eşime söledim eğer unutmassa akşam gelirken getiricek şirketteymiş. akşam yazarım.

aynen öyle canım kalpler karşılıklıymış:70:
adamcağız da endişeleniyor tabii haklı...
iyi yaptında geldin canım merak ediyordum...dün bi ara gördüm ama yazmadın...inşallah bi aksilik yoktur diye aklımdan geçirdim seni...
16 şubatta kutlama yapcaz inşallah topikçe...bizim kutlamalarımız meşhurdur...

inşallah yaparız egunalcim...

geçmişi 50. sayfaya kadar okuyabildim ne kadar güzel bir bağ aranızdaki (artık aramızdaki :) ).... ama devamını okuyamadım okuyamayacağımda sanırım belim ağrımaya başladı gidip biraz uzansam iyi olacak sanırırm.....

işer canım ne olacak sanki lavanta gibi kokar benim bebişimin çişi

ha ha haaaaa lavanta gibi kokarmış bebesinin çişi...sanki nası kokar bilmiyoz bizzzz...ben bilmem sahip çık bebene koparcam yoksa pipisini:60::60::60:

gruplardan grup kur seçince oluyor daha eğlenceli vakit geçirebiliriz bence..isteyenler parmak kaldırsın :128::128::74::74:

valla cicim ben katılırım ama çok vakit geçiremem sizinle ama birbirimizi merak ettiğimiz için güzel bir fikir...

karşı binadan çağrılıyorum anacuğum çay demlemiş:16: çayımı içip geleyim, çok kaynatmayın ben yokken:)))

inşallah yaparız egunalcim...

geçmişi 50. sayfaya kadar okuyabildim ne kadar güzel bir bağ aranızdaki (artık aramızdaki :) ).... ama devamını okuyamadım okuyamayacağımda sanırım belim ağrımaya başladı gidip biraz uzansam iyi olacak sanırırm.....

valla bravo sana bu halde geçmişi okuma cesareti göstermişsin ...canım çok yorucu bişeydir...git dinlen sen sonra gelirsin nasıl olsa...

sana cevap yazdım okudun dimi? sperm sayılarınıda eşime söledim eğer unutmassa akşam gelirken getiricek şirketteymiş. akşam yazarım.

canımm okudum saolll allah razı olsun valla çok sevinirim kıyaslama yapınca değerlerde daha iyi oluryor....sende sağ sağlim bebeğine kavuş inşallahhh hayırlı sağlıklı hamilelik dönemi geçir bebeğin çok yakışıklı geldi bana :))) sankilim öle hissettim ben önemlisi sağlıklı olması tabiii....allahh bizede nasip etsin bir an önce artık çok yorgunum yoruldum hergün araştır sor bul ilgilen erkekler bu konularda çokta ilgili değil hep bütün görev bana düşüyor neysee yapacak bişi yok sınavv sınavv sınavv daha elimi attığım şeye sahip olamadım hep bir sınavdan geçiyorum herşeyde vardır bir hayır napalımm:))) :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bu nazarlıklar sana bebeğine ve bebek bekleyen herkeseeee

:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bunlarda bana ve benim gibi bebek isteyen herkese öptüm :)))

Back