• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

ya aslında benim evime çok yakın ege üniversitesi yürüme mesafesinde kafam en çok ona yöneliyor ama genede kararsızım erkek infertelitesi olduğu için ileri sperm seçme teknikleri olması gerek sizde sorun ne canımm?? birde hastanedeki sperm seçme olanakları ve erkek infertelitesindeki başarı oranları ne ?? onları bir soruştururmusun benim için:16: birde egede başlarken nasıl bir yol izledin rapor için sonuçta benim 3 tane negatif denemem var neler yapmam gerek ??? bak nasıl benim fikir değişiveriyor hemen :) yanar döner şimdi yarın başladım yazarım tedaviye :9::9::9::9::9::9:

kızlar bende KENT hastanesinde başlayacağım tedaviye...ama kent hastanesinin verdiği raporlar milli eğitimde kabul ediliyor mu bilen var mı?
ne olur bir fikri olan varsa söylesin ne olur?

hoşbulduk arkadaşlar hemen cvp yazdığınız için teşekkürler .. kaç gündür bu sitede böyle bi bölüm arıyordum bulduğuma çok sevindim. ben artık gerçekten anne olmak istiyorum ama herkez kafaya takma olur diyorlar sonuçta bi kere oldu diyolar ama ben artık heray acaba buay olacakmı diye beklemekten bıktım aynı sıkntıyı yaşamayanlar anlamıyo..eşimi ikna etmeye çalışacağım bu ay inşallah şu an adetime 4 gün gün var sizce dr.a adet olmadanmı olduktan sonramı gitmeliyim

arkadaşım tabik adet döneminde gitsen daha iyi olur. ama bazı dr lar o kadar dolu oluyor ki adet tarihine bakmadanda çağırabiliyorlar...

hoşbulduk arkadaşlar hemen cvp yazdığınız için teşekkürler .. kaç gündür bu sitede böyle bi bölüm arıyordum bulduğuma çok sevindim. ben artık gerçekten anne olmak istiyorum ama herkez kafaya takma olur diyorlar sonuçta bi kere oldu diyolar ama ben artık heray acaba buay olacakmı diye beklemekten bıktım aynı sıkntıyı yaşamayanlar anlamıyo..eşimi ikna etmeye çalışacağım bu ay inşallah şu an adetime 4 gün gün var sizce dr.a adet olmadanmı olduktan sonramı gitmeliyim

adetken gidip gitmemene doktorun karar verir canım sen randevu alacağın zaman görüş doktorunla ve sor yönlendirsin seni ben zaman zaman adetken zaman zamanda adet sonrası gittim kontrollerime hormon testi isteyebilir senden ve bunlar genelde adetin 3. günü olur ....

ama eğer beklemek istemiyorsan diğer arkadaşlarımında dediği gibi en azından aşılama yaptırın....ama bence en önce genetik testlerrr ihmal etmeyinn

ya aslında benim evime çok yakın ege üniversitesi yürüme mesafesinde kafam en çok ona yöneliyor ama genede kararsızım erkek infertelitesi olduğu için ileri sperm seçme teknikleri olması gerek sizde sorun ne canımm?? birde hastanedeki sperm seçme olanakları ve erkek infertelitesindeki başarı oranları ne ?? onları bir soruştururmusun benim için:16: birde egede başlarken nasıl bir yol izledin rapor için sonuçta benim 3 tane negatif denemem var neler yapmam gerek ??? bak nasıl benim fikir değişiveriyor hemen :) yanar döner şimdi yarın başladım yazarım tedaviye :9::9::9::9::9::9:

tabiki soruştururum cnm bnm cuma gidicem hastaneye senin için konuşurum. bizde sorun bende tüpümün biri alındı diğeri tıkalı.
istedikleri tahlilleri yaptırıp verdikten sonra 1 hafta içinde çıktı raporumuz. ee zaten sende vardır bir sürü tahlil çok problem çıkacağını zannetmiyorum.

kızlar bende KENT hastanesinde başlayacağım tedaviye...ama kent hastanesinin verdiği raporlar milli eğitimde kabul ediliyor mu bilen var mı?
ne olur bir fikri olan varsa söylesin ne olur?

hmm bu konuda tam bilgim yok ama olur sonuçta hastane yanii ayrıca rapouna tüp bebek değil kadınsal hastalıkla ilgili bir ameliyat yazılsın ben smyranda ilk tedavimde orasıda özel bir hastane biliyorsun ama devletle de anlaşması vardı ordan rapor almıştım ve detayına bebek tedavisi yazdırmadım ameliyat yazdılar 15 gün rapor verdiler......

bu arada izmir den baya bi varmışız yani:)

CANIM İNŞALLAH HEPİMİZ ANNE OLACAĞIZ.
ben de eşimi çok zor ikna ettim.1.5 senemi aldı inşallah seninki hemen ikna olur. dr.a gittiğinizde sizi yönlendirecek ama testler,filmler uzun sürüyor.prb varsa tedaviye başlarlar yoksa tüp bebek öncesi aşılama deneyecekler.inşallah hemen tutar. bizim prb.çıktı tedavi uzun sürdü ve sonuç alamadık. tabi prblemler kişiden kişiye değişiyor. ben smyrnayı deniycem. memnun kalırsam tavsiye ederim belki sende orayı denersin. eğer eşin hemen ikna olursa direkt tüp bebeğe başlayacak olursanız adetin ilk günü randevu alıyosun.3. günü gidiyosun muayneye.ben öyle biliyorum. Allah kolaylık versin

hmm bu konuda tam bilgim yok ama olur sonuçta hastane yanii ayrıca rapouna tüp bebek değil kadınsal hastalıkla ilgili bir ameliyat yazılsın ben smyranda ilk tedavimde orasıda özel bir hastane biliyorsun ama devletle de anlaşması vardı ordan rapor almıştım ve detayına bebek tedavisi yazdırmadım ameliyat yazdılar 15 gün rapor verdiler......

bu arada izmir den baya bi varmışız yani:)

evet bende dünden beri sizleri tanımaya çalışıyorum..izmirden çokuz gerçektende.. kentin sgkyla anlaşması yok ya bu yüzden tam bilemiyorum. milli eğitimi aradım onlarda tam olarak cevap veremiyorlar..tedavi olduktan sonra rapor nerden alacağım diye dolaşırken bebeğimi kaybetmek istemem.. kesin öğrenmek zorundayım yani..
ne olur bu konu hakkında bir şey duyarsanız bana haber verin...duacınız olurum inanın...

tabiki soruştururum cnm bnm cuma gidicem hastaneye senin için konuşurum. bizde sorun bende tüpümün biri alındı diğeri tıkalı.
istedikleri tahlilleri yaptırıp verdikten sonra 1 hafta içinde çıktı raporumuz. ee zaten sende vardır bir sürü tahlil çok problem çıkacağını zannetmiyorum.

oooo bende bir tahlil var bildiğin bir klasör yani o derece biz eşimle boş zamanlarımızda artık kan veriyoruz :))) cidden o duruma geldik ben bozdum kafayı eşime diyorumki ya sen bugün gidip bi kan versen şunları şunları yaptırsan iyi olur.... eliffff kafayı yedin artık sen diyor... gene ne tahlili yaptırcam diyor ama napayım takip için iyi oluyor zaten sperm verdiği labrotuvar biyolab kanka oldu görünce direkt kabı eline veriyolar afişe olduk izmirde aktarlar hastaneler doktorlar labratuvarlar :))) acır gözle bakıyolar genemiii olmadıı diye:))))) bende alıştım galba artık çok gülüyorum halimize inşallah sonu güzel olur..bu arada ben ankarada olucam fırsatım olurmu internet için bilemiyorum ama sen araştırmanı yaparsan bana özelden msj atma şansın varsa özelden yazda geriye dönüp 200000000000 sayfa okumayım maşallah jet hızı ile ilerliyo bak ben bu msj yazıyorum ya kesin bi 3 sayfa daha atmıştır :))) pazar günü dönücem bakarım canım şimdiden teşekkürlerr ....sendende güzel haberler alalım inşallah leyliko gibi :)

evet bende dünden beri sizleri tanımaya çalışıyorum..izmirden çokuz gerçektende.. kentin sgkyla anlaşması yok ya bu yüzden tam bilemiyorum. milli eğitimi aradım onlarda tam olarak cevap veremiyorlar..tedavi olduktan sonra rapor nerden alacağım diye dolaşırken bebeğimi kaybetmek istemem.. kesin öğrenmek zorundayım yani..
ne olur bu konu hakkında bir şey duyarsanız bana haber verin...duacınız olurum inanın...

canım benim bukadar düşünceğine kent hastanesini ara sor onlar en güzel cevabı verirler ayrıca sen devlet hastanesine gitmek zorunda değilsinki paran var özele gidiyosun ordan alırısn raporunu aaa vallahi bu sisteme başlıcam bebek stresi yetmiyor şimdi bu başladı kıyamam bence geçerlidir diye düşünüyorum ama en güzel kent hasatensini ara ben de araştırcam bişi duyarsam hemen yazıcam sana merak etme...

canım benim bukadar düşünceğine kent hastanesini ara sor onlar en güzel cevabı verirler ayrıca sen devlet hastanesine gitmek zorunda değilsinki paran var özele gidiyosun ordan alırısn raporunu aaa vallahi bu sisteme başlıcam bebek stresi yetmiyor şimdi bu başladı kıyamam bence geçerlidir diye düşünüyorum ama en güzel kent hasatensini ara ben de araştırcam bişi duyarsam hemen yazıcam sana merak etme...

canım inan ki bu sisteme nasıl isyanım anlatamam...aslında egeyide düşündüm .. ama çok uzun dönemlere sıra veriyorlar.. birde erkek infertilitesi olduğu için eşimin rapor alması lazım.. işler uzayacak diye düşünüyorum...kenti de çok iyi duyduğum için orayı seçtim... kent hastanesini aramak mantıklı gerçekten de..en azından yol gösterdiğin için teşekkür ederim...
dilerim seçtiğimiz tüp bebek merkezleri en iyi aracılarımız olur bebek yolunda... hepimiz alalım artık bebişleri kucağımıza...

canım inan ki bu sisteme nasıl isyanım anlatamam...aslında egeyide düşündüm .. ama çok uzun dönemlere sıra veriyorlar.. birde erkek infertilitesi olduğu için eşimin rapor alması lazım.. işler uzayacak diye düşünüyorum...kenti de çok iyi duyduğum için orayı seçtim... kent hastanesini aramak mantıklı gerçekten de..en azından yol gösterdiğin için teşekkür ederim...
dilerim seçtiğimiz tüp bebek merkezleri en iyi aracılarımız olur bebek yolunda... hepimiz alalım artık bebişleri kucağımıza...

amin inşallah bizimde erkek infertelitesi sizin ne sorun ???? bizde sayı ve hareket azlığı ....

oooo bende bir tahlil var bildiğin bir klasör yani o derece biz eşimle boş zamanlarımızda artık kan veriyoruz :))) cidden o duruma geldik ben bozdum kafayı eşime diyorumki ya sen bugün gidip bi kan versen şunları şunları yaptırsan iyi olur.... eliffff kafayı yedin artık sen diyor... gene ne tahlili yaptırcam diyor ama napayım takip için iyi oluyor zaten sperm verdiği labrotuvar biyolab kanka oldu görünce direkt kabı eline veriyolar afişe olduk izmirde aktarlar hastaneler doktorlar labratuvarlar :))) acır gözle bakıyolar genemiii olmadıı diye:))))) bende alıştım galba artık çok gülüyorum halimize inşallah sonu güzel olur..bu arada ben ankarada olucam fırsatım olurmu internet için bilemiyorum ama sen araştırmanı yaparsan bana özelden msj atma şansın varsa özelden yazda geriye dönüp 200000000000 sayfa okumayım maşallah jet hızı ile ilerliyo bak ben bu msj yazıyorum ya kesin bi 3 sayfa daha atmıştır :))) pazar günü dönücem bakarım canım şimdiden teşekkürlerr ....sendende güzel haberler alalım inşallah leyliko gibi :)

:9::9::9::9: :9::9: valla sorma ağlanıcak halimize güler olduk.:1:
sen merak etme ben özelden yazarım sana.
inşallah bakalım hayırlısı.

canım ben smyrnada özel yaptırıcam.rapor uzun sürüyor beklemek istemiyorum.en az 3 aşılama yapılması lazımmış rapor için.eşimin lökosit yüksek olduğu için aşılama tutmaz dedi doktorumuz.onun için de rapor almayı düşünmedik. 26 yaşındayım.yumurtalıkta prb. yok. ilk denememde tutacağına inanıyorum ben.yalnız bir türlü fiyat öğrenemedim. cevap için çok teşekkür ederim canım.

ay ne demeeeeekkkk...evet şartlar var rapor için o da zaman alabiliyor...

adetin 2. ya da 3. günü gitmen daha mantıklı hormon değerlerine o günlerde bakılıyot...

bugün değil canım... haftaya çarşamba dediler. belkji erkende çıkabilir

epeyde uzun bi süre vermişler...gerçi ben bişey olduğunu düşünmüyorum sadece seni beklemek huzursuz edecek onu düşünüyorum...aklına kötü bişey getirme lütfen...

amin inşallah bizimde erkek infertelitesi sizin ne sorun ???? bizde sayı ve hareket azlığı ....

canım baştan başlayayım biz 3,5 senedir bebek istiyoruz.. olmayınca 1,5 sene önce hastaneye gittik.devlet hastanesine rutin kontrolleri yaptırmaya..eşimin sperm sayısı az çıkınca dr. rontgen çektirdi ve varikosel teşhisi koydu. ameliyat önerdi.. ama ben hemen karar vermeyelim dedim ve prof. gittik o elle muyane etti ve varikosel yok. ilaçla bebek sahibi olursunuz dedi eşim 1 sene ilaç tedavisi aldı. ama bebek sahibi olamadık. yalnız eşimin sperm sayısı değişmesede(4 milyon) morfolojisi 0 dan % 40lara çıktı.. daha sonra symrnada tekrar bebek için ve fikir almak için randevu aldık. symrna tüp bebek öneriyorum kesinlikle dedi. ama o sırada işlerimiz çıktı ve tedaviye ara verdik.. daha sonra symrna mı kent mi derken.. kentten daha çok memnun olduklarını öğrendik ve israel beyle ilk görüşmemi gerçekleştirdim.. şimdi nisan ayında tedaviye başlamak mayıs ayında da embriyo konulmasını istiyorum kısmetse tabi...
işte benim hikayem.. şimdi de tedaviden sonra rapor alacağım için nasıl bir yol izlemem gerektiğini araştırıyorum...

:119:TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ:119:

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]ADI
[/TD]
[TD]YAŞI
[/TD]
[TD]NEDENİ
[/TD]
[TD]MERKEZİ
[/TD]
[TD]DENEME
[/TD]
[TD]AŞAMA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Egunal
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]Sebepsiz İnfertilite
[/TD]
[TD]Ankara başkent
[/TD]
[TD]
2
[/TD]
[TD]Beklemede...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kdr
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]Sebepsiz İnfertilite
[/TD]
[TD]19 Mayıs üniver.
[/TD]
[TD]
2
[/TD]
[TD]Beklemede...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Umutluyum1
[/TD]
[TD]
27
[/TD]
[TD]Erkek faktörü
[/TD]
[TD]Medicana beylikd.
[/TD]
[TD]
3
[/TD]
[TD]Nisanda histeroskopive co-kültür yapılacak
Mayısta tüp bebeğe başlayacak...

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İkramaya
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]Tüpleri alındı
[/TD]
[TD]İstanbul IVI
[/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD]Histeroskopi oldu..Transfer şubat sonunda...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esiiin
[/TD]
[TD]
32
[/TD]
[TD]pıhtılaşma+haşimato
[/TD]
[TD]Ankara Anatolia
[/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD]Martta kısa protokolle başlayacak...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eeeesssx
[/TD]
[TD]
32
[/TD]
[TD]Erkek faktörü
[/TD]
[TD]İzmir İrenbe
[/TD]
[TD]
3
[/TD]
[TD]Doğum kontrol hapı kullanıyor...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cansunida
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Azospermi+Rezerv az.
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Mart ta tedaviye başlayacak...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevimli7880
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]Konya Eurofertil
[/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD]SON DURUM NEDİR???

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Xeda
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Morfoloji
[/TD]
[TD]Malatya D.fertil
[/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD]Beklemede...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Millstone
[/TD]
[TD]
26
[/TD]
[TD]Kadın+Erkek Faktörü
[/TD]
[TD]Umut T.B.M
[/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD]Canım Arkadaşım Beklemede :)))))
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Su1838
[/TD]
[TD]
27
[/TD]
[TD]Morfoloji Bozuk
[/TD]
[TD]Umut T.B.M
[/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD]Rapor nedeniyle erteleme...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Piraye_84
[/TD]
[TD]
28
[/TD]
[TD]Pko+varikosel
[/TD]
[TD]Bahçeci Fulya
[/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD]Kist oluşmuş...Tedavi ertelendi...

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selo26
[/TD]
[TD]
26
[/TD]
[TD]Erkek faktörü
[/TD]
[TD]memorıel
[/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD]Test sonuçları iyi çıktı.İlk fırsatta tedaviye başlayacak

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aygün_akcan
[/TD]
[TD]
27
[/TD]
[TD]Sebepsiz İnfertilite
[/TD]
[TD]Ankara Maya
[/TD]
[TD]
4
[/TD]
[TD]Dondurulumuşlar için transfer günü belli oldu mu?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nehir35
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD]Erkek faktörü
[/TD]
[TD]Memorıel
[/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD]Beklemede...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ekin0486
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Bahçeci Fulya
[/TD]
[TD]
4
[/TD]
[TD]20 şubat gibi tedaviye başlayacak...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ecrin-mert
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sperm sorunu
[/TD]
[TD]Kadıköy şifa
[/TD]
[TD]
2
[/TD]
[TD]Dondurulmuşlar için 1 şubatta lucrine başladı...
13 Şubatta ilk randevu var...

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yagmurtugba
[/TD]
[TD]
20
[/TD]
[TD]Pko+sperm azlığı
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]SON DURUM NEDİR???

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anemon84
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Azosperm
[/TD]
[TD]İzmir İrenbe
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]SON DURUM NEDİR???

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Camenta
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]Sebepsiz İnfertilite
[/TD]
[TD]Memorial
[/TD]
[TD]
2
[/TD]
[TD]Beklemede...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fd_dilek
[/TD]
[TD]
25
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İstanbul T.B.M
[/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD]SON DURUM NEDİR???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zidda
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Merkez Belli Değil
[/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD]Beklemede...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Moonlight
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Ankara Tıp Fakül.
[/TD]
[TD]
2
[/TD]
[TD]Kist nedeniyle tedavi ertelendi...

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynomdido
[/TD]
[TD]
35
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Ege Üniversitesi
[/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD]SON DURUM NEDİR???

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meryem0006
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Merkez belli değil
[/TD]
[TD]
3
[/TD]
[TD]Nisanda başlayacak...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nurcanim
[/TD]
[TD]
33
[/TD]
[TD]Tüpler tıkalı
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD]İlk randevusu Şubatta...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nesmit
[/TD]
[TD]
25
[/TD]
[TD]Erkek faktörü
[/TD]
[TD]Erdem Hastanesi
[/TD]
[TD]
aşılama
[/TD]
[TD]2.Aşılama için doktor randevusunu bekliyor...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Minecan77
[/TD]
[TD]
35
[/TD]
[TD]Sebepsiz İnfertilite
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
4
[/TD]
[TD]Dondurumuşlar için 8 şubatta çatlama iğnesi vurulacak.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Papatya50
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Ankara Başkent
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Dondurulmuşlar için şubat sonunu bekliyor...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elifce2611
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]Kadın+Erkek faktörü
[/TD]
[TD]Erdem Hastanesi
[/TD]
[TD]
aşılama
[/TD]
[TD]3.Aşılama için beklemede...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elvanelvan
[/TD]
[TD]
28
[/TD]
[TD]Tüpler...
[/TD]
[TD]Ege Üniversitesi
[/TD]
[TD]
2
[/TD]
[TD]4 Şubatta ilk iğnesini vurdu...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Emelsunar
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Tüpleri yok+haşimato
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
3
[/TD]
[TD]Nisanda başlayacak...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Edanur86
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
3
[/TD]
[TD]Şubatta 2 dondurulmuşunu deneyecek...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zuzu25
[/TD]
[TD]
27
[/TD]
[TD]Tüpler kapalı
[/TD]
[TD]Kayseri T.B.M
[/TD]
[TD]
3
[/TD]
[TD]Nisanda tedaviye başlayacak...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Orkide45
[/TD]
[TD]
26
[/TD]
[TD]Varikosel
[/TD]
[TD]Smyrna T.B.M
[/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD]Şubat sonunda tedaviye başlayacak...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sifaa
[/TD]
[TD]
29
[/TD]
[TD]Tüpler...
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD]Beklemede...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinem8484
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Pko
[/TD]
[TD]Bursa Art T.B.M
[/TD]
[TD]
4
[/TD]
[TD]Opu oldu 9 şubat perşembe transfer olacak...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Demirr
[/TD]
[TD]
25
[/TD]
[TD]Sebepsiz İnfertilite
[/TD]
[TD]Malatya Doğu Fertil
[/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD]Beklemede...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Defnelma
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Nisanda tedaviye başlayacak...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baharkus
[/TD]
[TD]
32
[/TD]
[TD]Tüpleri yok
[/TD]
[TD]İzmir Kent Hast.
[/TD]
[TD]
3
[/TD]
[TD]25 Nisanda tedaviye başlayacak...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Taitax
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Troid
[/TD]
[TD]Adana Başkent Hs.
[/TD]
[TD]
2
[/TD]
[TD]Martta troid test sonucuna göre başlayacak...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]35izmir
[/TD]
[TD]
32
[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi
[/TD]
[TD]Araştırıyor
[/TD]
[TD]
4
[/TD]
[TD]Eylülde tedaviye başlayacak...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arzuum_79
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sebepsiz İnfertilite
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD]Beklemede...
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:42:TRANSFER AŞAMASINDA OLAN ARKADAŞLARIMIZ:42:

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]ADI
[/TD]
[TD]YAŞI
[/TD]
[TD]DENEME
[/TD]
[TD]NEDENİ
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]TEST
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mahpeyker77
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
15.11.2011
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tanem 77
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]
4
[/TD]
[TD]Sebepsiz İnfer.
[/TD]
[TD]Feminart
[/TD]
[TD]
16.11.2011
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]A.akilli
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
21.11.2011
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hayat 70
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
26.11.2011
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Papatyam
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Afyon T.B.M
[/TD]
[TD]
18.11.2011
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bluelowe
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Ege Üniversitesi
[/TD]
[TD]
02.12.2011
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aslı_ıst
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
04.12.2011
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Narsude
[/TD]
[TD]
24
[/TD]
[TD]
4
[/TD]
[TD]Erkek faktörü
[/TD]
[TD]Fertijin T.B.M
[/TD]
[TD]
12.12.2011
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Batty
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Fulya Bahçeci
[/TD]
[TD]
12.12.2011
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aayy
[/TD]
[TD]
32
[/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD]Tüp.enf.yum.az
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
14.12.2011
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nusez
[/TD]
[TD]
29
[/TD]
[TD]
3
[/TD]
[TD]Morfoloji
[/TD]
[TD]Bahçeci T.B.M
[/TD]
[TD]
16.12.2011
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eagl3
[/TD]
[TD]
28
[/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD]Sebepsiz
[/TD]
[TD]Selçuklu T.B.M
[/TD]
[TD]15.12.2011
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mineadem
[/TD]
[TD]
26
[/TD]
[TD]
2
[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı
[/TD]
[TD]Fulya Bahçeci
[/TD]
[TD]
16.12.2011
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bıtospotsi
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD]Kadın faktörü
[/TD]
[TD]Selcuklu Tıp
[/TD]
[TD]
28.11.2011
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esrafen26
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]
2
[/TD]
[TD]Genetik
[/TD]
[TD]Bursa Acıbadem
[/TD]
[TD]
28.12.2011
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sedmus
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
29.12.2011
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tasuhi
[/TD]
[TD]
28
[/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD]Sebepsiz İnfer.
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
29.12.2011
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Socwork
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD]Endometriozis
[/TD]
[TD]Acıbadem İnter.
[/TD]
[TD]
01.01.2012
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tolunay35
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD]tüpler kapalı
[/TD]
[TD]Ege üniversitesi
[/TD]
[TD]
02.01.2012
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Thobank
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD]
4
[/TD]
[TD]Çikolata kisti
[/TD]
[TD]Acıbadem
[/TD]
[TD]
06.01.2012
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pharmacea
[/TD]
[TD]
35
[/TD]
[TD]
3
[/TD]
[TD]oligospermi
[/TD]
[TD]Bahçeci Fulya
[/TD]
[TD]
06.01.2012
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gulin1
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]
2
[/TD]
[TD]Erkek faktörü
[/TD]
[TD]Dokuz Eylül Üni.
[/TD]
[TD]
03.01.2012
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasenyasar
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]
2
[/TD]
[TD]Sebepsiz İnfer.
[/TD]
[TD]Bahçeci Fulya
[/TD]
[TD]
09.01.2012
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Asasasli
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Umut T.B.M
[/TD]
[TD]
11.01.2012
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]College
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yeterbeee
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayse_gul80
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD]Pko
[/TD]
[TD]İstanbul T.B.M
[/TD]
[TD]02.01.2012
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Duygu7979
[/TD]
[TD]
32
[/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD]Sebepsiz İnfe.
[/TD]
[TD]İzmir İrenbe
[/TD]
[TD]11.01.2012
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cann82
[/TD]
[TD]
29
[/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD]Sebepsiz İnfertilite
[/TD]
[TD]Kayseri Acıbadem
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yumaky
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD]Erkek+Kadın fak.
[/TD]
[TD]Adana Başkent
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elize

[/TD]
[TD]
27
[/TD]
[TD]
3
[/TD]
[TD]Tüpler yok
[/TD]
[TD]Umut T.B.M
[/TD]
[TD]04.02.2012

[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fulya41

[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]
2
[/TD]
[TD]Pko
[/TD]
[TD]Umut T.B.M
[/TD]
[TD]07.02.2012[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Luckylove
[/TD]
[TD]
23
[/TD]
[TD]
2
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzmir İrenbe
[/TD]
[TD]30.01.2012
[/TD]
[TD]SON DURUM NEDİR?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mimo55megi
[/TD]
[TD]
35
[/TD]
[TD]
2
[/TD]
[TD]Sebepsiz İnfertilite
[/TD]
[TD]Almanya
[/TD]
[TD]06.02.2012
[/TD]
[TD]SON DURUM NEDİR?

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elenndra
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
3
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
10.02.2012
[/TD]
[TD]3 gün kaldı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aise2412
[/TD]
[TD]
29
[/TD]
[TD]
2
[/TD]
[TD]Sperm hareket azlığı
[/TD]
[TD]Medical Park
[/TD]
[TD]16.02.2012
[/TD]
[TD]9 gün kaldı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zfylmz
[/TD]
[TD]
29
[/TD]
[TD]
2
[/TD]
[TD]Pko
[/TD]
[TD]Acıbadem Maslak
[/TD]
[TD]18.02.2012
[/TD]
[TD]11 gün kaldı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Demir_akinci
[/TD]
[TD]
29
[/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD]Sebepsiz İnfertilite
[/TD]
[TD]Zeynep Kamil
[/TD]
[TD]16.02.2012
[/TD]
[TD]9 gün kaldı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gülendam59
[/TD]
[TD]
29
[/TD]
[TD]
1
[/TD]
[TD]Sperm az.morf.harek.
[/TD]
[TD]Memorial
[/TD]
[TD]09.02.2012
[/TD]
[TD]2 gün kaldı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kedi26237
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
2
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]11.02.2012
[/TD]
[TD]4 gün kaldı
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ARKADAŞLAR LİSTEMİZDEKİ EKSİK BİLGİLERİNİZİ TAMAMLARSANIZ SEVİNİRİM
AYRICA DURUMUNDA DEĞİŞİKLİK OLAN LÜTFEN BİLGİLERİNİ YAZSIN LİSTEMİZ GÜNCELLENSİN:16:

Son düzenleme:
canım baştan başlayayım biz 3,5 senedir bebek istiyoruz.. olmayınca 1,5 sene önce hastaneye gittik.devlet hastanesine rutin kontrolleri yaptırmaya..eşimin sperm sayısı az çıkınca dr. rontgen çektirdi ve varikosel teşhisi koydu. ameliyat önerdi.. ama ben hemen karar vermeyelim dedim ve prof. gittik o elle muyane etti ve varikosel yok. ilaçla bebek sahibi olursunuz dedi eşim 1 sene ilaç tedavisi aldı. ama bebek sahibi olamadık. yalnız eşimin sperm sayısı değişmesede(4 milyon) morfolojisi 0 dan % 40lara çıktı.. daha sonra symrnada tekrar bebek için ve fikir almak için randevu aldık. symrna tüp bebek öneriyorum kesinlikle dedi. ama o sırada işlerimiz çıktı ve tedaviye ara verdik.. daha sonra symrna mı kent mi derken.. kentten daha çok memnun olduklarını öğrendik ve israel beyle ilk görüşmemi gerçekleştirdim.. şimdi nisan ayında tedaviye başlamak mayıs ayında da embriyo konulmasını istiyorum kısmetse tabi...
işte benim hikayem.. şimdi de tedaviden sonra rapor alacağım için nasıl bir yol izlemem gerektiğini araştırıyorum...

hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız bizde 7 senelik evliyiz ilk 5 sene yapmıcam dedim çocuk ne komik demi kafamı duvarlara vurucam bunun için cezalandırıyor beni allah :( büyük konuştum çok neyse 2009 da kızkardeşim tüp bebek yaptı o dönem bize ısrar ettiler gidin kontorllerinizi yaptırın diye kaza maza olurdu bi şekilde diye bi gittik yaptırdık oooooo sayı 6 milyon morfoloji % 1 haeketlilik az berbatt direk tüp bebek dediler bizede ilk smyrnada yaptım sonra irenbede yaptım sonrada istanbulda asm de yaptım 3 negatif yani 2010 ve 2011 de kısmett işte yapacak bişi yok eşimde hormonal veya genetik bi sorun yok yada varikosel de yok neden böle bilmiyoruz sanırım stress ve çevresel faktörr olabilri diyor doktorlar cuma ankaraya kaan aydosa gidicez kendisi androloji profosoru orada dna hasan tespiti yaptırıcaz sonuca göre haeket edicez artık bakalım 4. tedavi olucakmı allah bana mucizemi yaşatacak bunu zaman göstericek...

Back