• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Evet egunalim hadi bırakalımda biraz daha işesin bebeşi:))eminim arasak bulamayız o lavanta kokusunu:9:cicim..hadi üzülme kopartmıycaz pipisini ha haaaa..egunalim ben kendimi iyi hissettim mi hemen geliyorum topige,genelde hergün geliyorum yoksa oku oku zaten bitmiyo,girmedigim zaman aklım burda kalıyo zaten:))hem sizi özlüyom canımmm benn:16:

tamam tamam işesin istediği yere çocuklar söz konusu olunca yumuşayıveriyorum napıyım...beni tehdit ettiğinden ve korktuğumdan değil yaniii:9::83::83::83:

Evet egunalim hadi bırakalımda biraz daha işesin bebeşi:))eminim arasak bulamayız o lavanta kokusunu:9:cicim..hadi üzülme kopartmıycaz pipisini ha haaaa..egunalim ben kendimi iyi hissettim mi hemen geliyorum topige,genelde hergün geliyorum yoksa oku oku zaten bitmiyo,girmedigim zaman aklım burda kalıyo zaten:))hem sizi özlüyom canımmm benn:16:

işe yavrum işe egunal ve erva teyzenin suratına doğru:52::52::52:

sağol canım.geçecek inşallah.
şimdi tarih tkip ediyorum.günler geçmek bilmiyo yaa.şu şubatın sonu bi gelse bi regli olsam da randevu alsam çok heyecanlanıyorum.
yumurtalıkları iyi olan genç arkadaşlar varmı tüp bebek yaptıran kaç tane iğne gitmiş ki?
bir de kaça mal olmuş? ben smyrna da yaptıracağım.kesin fiyat vermediler görüştüğümde.orda yaptıran arkadaşlar kaça mal olduğunu yazabilirlerse çok sevinirim.

ben 31 lik taze olarak cevap vereyim:1:
uzun kısa protokole ve yumurta gelişimine göre değişir iğne sayısı...yumurta sayın iyiyse çok fazla gitmez raporla yaptırırsan iğneler 1000 tl den fazla tutmaz onunda 400 tl sini ödersin...işlem ücretide hastaneye göre değişir ben işlemi üniversite hastanesinde raporlu yaptırdığım için ilaçlar dahil 2000 tl tuttu...rapor ve üniversite hastanesi olunca çok uygun oluyo...

Öncelikle yeni topik hayırlı olsun.. buna neden gerek duydunuz bilmiyorum. geçmş uzundu okumadım. Neyse herkeseeee tekrar hayırlı olsn

Dün 2'li tarama testi için ultrasona girdim. Oğlum olacakmış.Ama biraz canım sıkıldı ense kalınlığı sınırda çıktı. Diğer 4 paremetre (burun kemiği,kalp vss ) de çok güzel çıktı. Çok sağlıklı bir bebek dedi ancak ense kalınlığna taktık.

Doktor kan sonucuna göre değerlendireceğiz dedi. Bugün kan verdim... Kızlar dua edin kan testim temiz çıksın :(

merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum ben 2.5 yıllık evliyim evliliğimin 9. ayında hamile kaldım ama 13 hafta sonra kalbi durdu 3 yada 4 ay korunmadan sonra başladık çalışmalara ama ocakta tam bir yıl oldu hamile kalamadım bende artık tüp bebek düşünüyorum ama eşim istemiyor sizce ne yapmalıyım beklesemmi biraz daha doktorum sorun olmadığını söylüyor tüm tahliller normal lütfen bir fikir verin...

transferin hayırlı olsun arkadaşım. bende bi önceki transferimde çok kötü fena grip olmuştum malesef yapıcak çok fazla birşey olmuyor. bol bol meyve ye ve ılık su iç bide gece yatarken pekmez ye boğazın için.

cnm devlet hakkınız yokmu. bilmiyorum ne düşünüyorsunuz ama isterseniz bide üniversite hastanelerini araştırın. hiç olmazsa bari maddi yönden çok sarsılmazsınız. allah yardımcımız olsun hepimizin.

bence en fazla 3 saat maşallah 1 saatte 10 sayfa yazmışsınız:34:

cnm benim ne güzel yaaa rabbim pıt pıt kalp atışınıda duymayı nasip etsin.

bencede güzel olur. iyi fikir.

canım devlet hakkımız var ama uğraşmak bana ölüm gibi geliyor hastanelerr doktorlar okadar hainki bir defa ilaç için rapor aldık eşim bir bütün gün hastanede bir imza için bekledi oralı bile olmuyolar dertten anlamıyolar onun için diyorum ya bizi ancak biz anlarız diye çok zor canım ama tabi düşünmüyoda değilim eşimin tedavi süreci bitsin sonra tedaviyi şekillendiricem bir şekilde....

avatarı değiştirmisin o ne kız hiç beğenmedim görünmüyo:27.:27::27:

melek annenin ki o ben oluyom:1: melek bebişi var kucağında gözlerin bozuksa ben napıyım hıhhh :63:
resmin üzerine tıkla daha rahat görürsün cahil insan:1:

bende seni özlüyom...gelmeyince anlıyorum zaten iyi olmadığını...bıraktım işesin yavrucak...görmemişin oğlu olmuş işettiriyo pipisini görelim diye...

işe yavrum işe egunal ve erva teyzenin suratına doğru:52::52::52:

ay pisssss seniii....ervacım bu bebenin anası böyleyse heryeri işemesi normal...bez diye bişi var bağla dimi...bak bezli bebeklerde var biz onlara bişi diyozmu:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
ben 31 lik taze olarak cevap vereyim:1:
uzun kısa protokole ve yumurta gelişimine göre değişir iğne sayısı...yumurta sayın iyiyse çok fazla gitmez raporla yaptırırsan iğneler 1000 tl den fazla tutmaz onunda 400 tl sini ödersin...işlem ücretide hastaneye göre değişir ben işlemi üniversite hastanesinde raporlu yaptırdığım için ilaçlar dahil 2000 tl tuttu...rapor ve üniversite hastanesi olunca çok uygun oluyo...

canım ben smyrnada özel yaptırıcam.rapor uzun sürüyor beklemek istemiyorum.en az 3 aşılama yapılması lazımmış rapor için.eşimin lökosit yüksek olduğu için aşılama tutmaz dedi doktorumuz.onun için de rapor almayı düşünmedik. 26 yaşındayım.yumurtalıkta prb. yok. ilk denememde tutacağına inanıyorum ben.yalnız bir türlü fiyat öğrenemedim. cevap için çok teşekkür ederim canım.

merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum ben 2.5 yıllık evliyim evliliğimin 9. ayında hamile kaldım ama 13 hafta sonra kalbi durdu 3 yada 4 ay korunmadan sonra başladık çalışmalara ama ocakta tam bir yıl oldu hamile kalamadım bende artık tüp bebek düşünüyorum ama eşim istemiyor sizce ne yapmalıyım beklesemmi biraz daha doktorum sorun olmadığını söylüyor tüm tahliller normal lütfen bir fikir verin...

hoşgeldin aramıza:71::71::71:
eşin tüp bebeğe sıcak bakmıyorsa ve bi sorun görünmüyorsa önce daha basit ve daha az yorucu olan aşılamayı deneyin derim...ve bekleme bende bekledim çok pişma oldum...kendiliğinden olur dediler 7 sene oldu hala yok...2 negatif aşılama ve 1 negatif tüp bebek...daha öncesinde 3 sene bişey yapmadan bekledik zaman kaybettim...

Öncelikle yeni topik hayırlı olsun.. buna neden gerek duydunuz bilmiyorum. geçmş uzundu okumadım. Neyse herkeseeee tekrar hayırlı olsn

Dün 2'li tarama testi için ultrasona girdim. Oğlum olacakmış.Ama biraz canım sıkıldı ense kalınlığı sınırda çıktı. Diğer 4 paremetre (burun kemiği,kalp vss ) de çok güzel çıktı. Çok sağlıklı bir bebek dedi ancak ense kalınlığna taktık.

Doktor kan sonucuna göre değerlendireceğiz dedi. Bugün kan verdim... Kızlar dua edin kan testim temiz çıksın :(

canım allah yardımcınız olsun allah çok büyük hiç takılma benim kuzenimin kızı için direkt down sendromlu demişlerdi ama hiçç bişi çıkmadı aynı şekilde arkadaşımın çocuğu içinde öle dediler testler hep temiz çıkıyor yani kafana takma allah çok büyük sen ona binbir emekle sahip oldun o senin ödülün :) hepsi tertemiz çıkıcak allahın izni ile hayırlı haberlerini bekliyorz dualarım seninle ve sizlerle....

canım allah yardımcınız olsun allah çok büyük hiç takılma benim kuzenimin kızı için direkt down sendromlu demişlerdi ama hiçç bişi çıkmadı aynı şekilde arkadaşımın çocuğu içinde öle dediler testler hep temiz çıkıyor yani kafana takma allah çok büyük sen ona binbir emekle sahip oldun o senin ödülün :) hepsi tertemiz çıkıcak allahın izni ile hayırlı haberlerini bekliyorz dualarım seninle ve sizlerle....

Allah razı olsun canım benim...İnşallah herşey temiz çıkar...

Hoş geldin aramıza canım.ben 6 senelik evliyim 5 sene bekledik bu arada testler, rahim filmleri yapılmayan kalmadı.aşılamayı da tutmaz dedi dr. ben egucuğuma katılıyorum. beklemekle eline birşey geçmiyor.peşine düşmek lazım.hakkında hayırlısı olsun.inşallah bebişini kucağına alırsın.

sen bence neden bebeğin kalbi durdu bunu araştır genetik testlerinizi yaptırın öncelikle....sonuçta normal yolla hamile kalmışsın gene şansın var demekki ama genel sperm testleri senin rutin kontrollerin herşey yolundaysa tüp bebeğe bence gerek yok ama önce tabi herşeyinize baktırın devlet hastaneleri genetik test yapıyor hangi şehirdesin bilemiyorum ama gidip karyotip analiz yaptırmak isityorum de seni yönlendiirler...hyırlısı olsun inşallah bebeğine kavuşursun....

canım devlet hakkımız var ama uğraşmak bana ölüm gibi geliyor hastanelerr doktorlar okadar hainki bir defa ilaç için rapor aldık eşim bir bütün gün hastanede bir imza için bekledi oralı bile olmuyolar dertten anlamıyolar onun için diyorum ya bizi ancak biz anlarız diye çok zor canım ama tabi düşünmüyoda değilim eşimin tedavi süreci bitsin sonra tedaviyi şekillendiricem bir şekilde....

anladım cnm haklısın. ben ege üniversitesinde tedavi görüyorum şimdilik bi sıkıntı yaşamadım, en azından maddi yönden sömürülmediğimizi düşünüyorum. tek sorun hastaneye gittiğinde o gününü oraya ayırıpta gidiyosun. gerçi hoşş özel diyip randevu alıp gittiğim yerlerde bile 1-2 saat bekleyince artık oda normal geliyo neticede devlet hastanesi.

anladım cnm haklısın. ben ege üniversitesinde tedavi görüyorum şimdilik bi sıkıntı yaşamadım, en azından maddi yönden sömürülmediğimizi düşünüyorum. tek sorun hastaneye gittiğinde o gününü oraya ayırıpta gidiyosun. gerçi hoşş özel diyip randevu alıp gittiğim yerlerde bile 1-2 saat bekleyince artık oda normal geliyo neticede devlet hastanesi.

canım bende ege de tedavi oldum. çok şükür hamileyim.Tüp bebek

yeni topik açmayı normalde düşünmüyorduk birgün de gelişti herşey...
MAŞALLAH demek oğluşun oluyo...kan sonucun bugün mü çıkacak

hoşbulduk arkadaşlar hemen cvp yazdığınız için teşekkürler .. kaç gündür bu sitede böyle bi bölüm arıyordum bulduğuma çok sevindim. ben artık gerçekten anne olmak istiyorum ama herkez kafaya takma olur diyorlar sonuçta bi kere oldu diyolar ama ben artık heray acaba buay olacakmı diye beklemekten bıktım aynı sıkntıyı yaşamayanlar anlamıyo..eşimi ikna etmeye çalışacağım bu ay inşallah şu an adetime 4 gün gün var sizce dr.a adet olmadanmı olduktan sonramı gitmeliyim

ya aslında benim evime çok yakın ege üniversitesi yürüme mesafesinde kafam en çok ona yöneliyor ama genede kararsızım erkek infertelitesi olduğu için ileri sperm seçme teknikleri olması gerek sizde sorun ne canımm?? birde hastanedeki sperm seçme olanakları ve erkek infertelitesindeki başarı oranları ne ?? onları bir soruştururmusun benim için:16: birde egede başlarken nasıl bir yol izledin rapor için sonuçta benim 3 tane negatif denemem var neler yapmam gerek ??? bak nasıl benim fikir değişiveriyor hemen :) yanar döner şimdi yarın başladım yazarım tedaviye :9::9::9::9::9::9:

Back