Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba kızlar nasılsınız
papatya hayırlı olsun boşyere stres yaptın

benımde boğazlarım nasıl yanıyor ilaç alamıyorum bitki çayı falanda içemiyorum doktor içme demişti sıcak süt içiyorum oda mide bulantısı yapıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Canlarrrrr şimdi eve gelldim birazdan da tekrar çıkıcamm pazara gidicemm:)))) Bir bakayım dedim bizim hatunlar ne yapıyorlarrr...Uçurmuşlar gene sayfalarıı..

Papatya ve solist keseleri görmenize ççoooooooooooooooooookkk sevindimm.Rabbim kalp atışlarını duymayı nasibb etsinn..

Demir_akıncı evet canımmm z.kamili 3 senedir aşındırdımm resmennnn..Bilirim yanii oralarıı ama ben orada tedavi görmüyorummm..Raporumu aldım nasib olursa Umut tüpte tedavim olucakkkk..

Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yavvruuuuuuuuuuuu ben z.kamilden rapor aldıysamm sennn hayyli hayyli alırsınn neden vermediler bakıyimm de banaaa çözerimm hemenn:) Bu arada içimden bir ses seninle umutta karşılaşacağımızı söylüyor...İnş tedavilerimize bir an önce başlayabiliriz...

Hepinizi çoook öpüyorummmmmmm..

geçmiş olsun canım hamilelikte en kötü şeylerden biri ilaç alamamak... ağrıların kendiliğinden geçmesini beklemek durumunda kalıyorsun...keşke bişey bilsemde tavsiye etsem...

Cok gecmiş olsun canım,seninde bogazlarmı gitti(dikkat et kendine daha fazla ilerlemesin..

hoşgeldin güle güle cicim...geç kalma çok gel hemen

YA BU GİDİŞLE KESİN ŞAŞI OLCAM ARKADAŞ BU NEDİR YAA??BU KADAR SAYFA YAZILIRMI,GECMİŞİ OKUYCAKLARA ACIYIN BİRAZ CANLARIM,OKU OKUU BİTMİYO,MAŞALLAH MUHABBETE

Kızlar benim canım bir şeye sıkıldı yaa Benim kesem oval, kesenin yuvarlak olması gerekiyormuş. Dr bu konuda hiçbirşey demedi ama internette yuvarlak olayan keselerin düşükle sonuçlandığı yazıyordu. Offf moralim bozuldu.

Nbr canım nasılsın?beni özledinmi?sana katılıyorum su nun bebeginin pipisini keselim dedigin gibi topik çiş koktu bee..buarada papatyanın dr na yazdıgın nobel ödüllü dr benzetmesine güldüm yine,iyi bulmuşsun tebrikler canım..

Tebrikler canım,hakkaten ne biçim dr sa görememiş,bi daha gitme ona derim..bak kendini boşuna üzdün,melegin seninle,buarada kocanda gerilmiştir,ona da hakver küsmeyin birbirinizekese görülmesede benim umudum vardı,bi kac hafta sonra görürdün ama şimdi gördün için rahatladı,inş.sonuna kadar sorunsuz gider canım..

daha çok erken bi dönemdesin canım lütfen böyle şeyler düşünüp canını sıkma...kötü bişey yok...çok araştırıp dert edinme kendine nolur...bak ne güzel mutlu döndün tadını çıkar...hiç bişey olmayacak meleğine...

Ben hiç öle bişey duymadım,okumadım canım,sen nerden bulup okudun ki?zaten düşük tehliken olsa dr igne hap verir mutlaka,şimdi bunu düşünüp niye üzüyosun kendini hemde moralini bozuyosun anlamadım..ne güzel keseyi gördün tadını cıkar,dua et kalp atışlarınıda duy,rabbim kucagına almayı nasip etsin inş..

ah canııııımmmmm özlememmiiiii...ben bugün topiğe gelmezsin dinlenir diye düşünmüştüm güzel bi süpriz yaptın....

salıyo bebesini topiğe işiyo çiçeklerimizin üstüne
papatyanın doktorunun eşi benzeri yok yaniiii nobel ödülü az ona!!!!!!

Nbr canım nasılsın?kız hafiye gibisin nerden buldun ekin i?bravo sana..pazara mı gitcen,ehrşey buzludur git bakalım,kış pazarı gitsen bi türlü,gitmesen bi türlü,dikkat et yerler buzsa düşme sakın canım..

transferin hayırlı olsun arkadaşım. bende bi önceki transferimde çok kötü fena grip olmuştum malesef yapıcak çok fazla birşey olmuyor. bol bol meyve ye ve ılık su iç bide gece yatarken pekmez ye boğazın için.

cnm devlet hakkınız yokmu. bilmiyorum ne düşünüyorsunuz ama isterseniz bide üniversite hastanelerini araştırın. hiç olmazsa bari maddi yönden çok sarsılmazsınız. allah yardımcımız olsun hepimizin.

he valla sayfaları tutamıyoruuuummmm...
bence gün içinde 3 saatte bir girip topiğe bakılırsa geçmişi okumak daha kolay olur

bence en fazla 3 saat maşallah 1 saatte 10 sayfa yazmışsınız

Kızlar keseyi gördüm bugün, 1 tane kese var, zaten tek embriyo transfer edilmişti. Haftaya salı tekrar gel dedi.

cnm benim ne güzel yaaa rabbim pıt pıt kalp atışınıda duymayı nasip etsin.

gruplardan grup kur seçince oluyor daha eğlenceli vakit geçirebiliriz bence..isteyenler parmak kaldırsın :128::128:

bencede güzel olur. iyi fikir.

bence en fazla 3 saat maşallah 1 saatte 10 sayfa yazmışsınız

bu saatler topiğin en tenha saatleridir...ona rağmen sayfalar ilerliyor bu yüzden de dediğin gibi maksimum 3 saatte bi bakılmazsa alıp başını gidiyo...sonra şaşı olduk şikayetleri başlıyo...napalım kahretsin elimizden bişi gelmiyooo durduramayız kiii dimiiiii

Canım bebenin fotosunu görüm bayıldım,resmen yayılmış yatıyo,maşallah rahatına,bizde cumartesi yeni fotomuzu alıp gelcez inş.:))rabbim bu kadarlık verdi kucagımıza almayıda nasip etsin hakkaten mucize yani:))ve isteyen herkesin göbüşüne tez vakitte bu bebelerden konduruversin inş..:))

Canım sanırım sen sormuşsun kabak cekirdegi ve ananası??bende kk da okumuştum ne kadar dogru bilmiyorum ama bende transferden sonra bi tane ananası günde bikac dilim olarak tükettim,kabak cekirdeginide yedim hergün,ama akasya nın dedigi gibi ne kadar faydası var bilmiyorum..

Aramıza yeni gelen arkadaşlara ve transferi olmuş arkadaşımıza hoşgeldiniz ve hayırlı sonuclar diyorum,kusura bakmayın isimler aklımda kalmıyo,herkes üstüne alınsın lütfenn

aminnnnnn canım arkadaşım.... rabbim gördüğümüzden eksik koymasın tatırdığı mutluluğu yarım bıraktırmasın... sen de koy fotoyu bakalım bizim ıcırla bıcır ne alemde... hem ben çok merak ediyom ikizler nasıl görünüyo die:) bu arada sen nasıl oldun geçmiş sayfalarda okudum ağrılar peşini bırakmıyo

Arkadaşlar 2 gün giremedim neler olmuş yaw kocişler çekiştirilmiş,kürler verilmiş.
Güzel haberler gelmiş.
iyi haberi alan HAMİŞ arkadaşlar gözünüz aydın:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…