geçmiş olsun canım hamilelikte en kötü şeylerden biri ilaç alamamak... ağrıların kendiliğinden geçmesini beklemek durumunda kalıyorsun...keşke bişey bilsemde tavsiye etsem...merhaba kızlar nasılsınız
papatya hayırlı olsun boşyere stres yaptın
benımde boğazlarım nasıl yanıyor ilaç alamıyorum bitki çayı falanda içemiyorum doktor içme demişti sıcak süt içiyorum oda mide bulantısı yapıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Canlarrrrr şimdi eve gelldim birazdan da tekrar çıkıcamm pazara gidicemm:)))) Bir bakayım dedim bizim hatunlar ne yapıyorlarrr...Uçurmuşlar gene sayfalarıı..
Papatya ve solist keseleri görmenize ççoooooooooooooooooookkk sevindimm.Rabbim kalp atışlarını duymayı nasibb etsinn..
Demir_akıncı evet canımmm z.kamili 3 senedir aşındırdımm resmennnn..Bilirim yanii oralarıı ama ben orada tedavi görmüyorummm..Raporumu aldım nasib olursa Umut tüpte tedavim olucakkkk..
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yavvruuuuuuuuuuuu ben z.kamilden rapor aldıysamm sennn hayyli hayyli alırsınn neden vermediler bakıyimm de banaaa çözerimm hemenn:) Bu arada içimden bir ses seninle umutta karşılaşacağımızı söylüyor...İnş tedavilerimize bir an önce başlayabiliriz...
Hepinizi çoook öpüyorummmmmmm..
Kızlar benim canım bir şeye sıkıldı yaaBenim kesem oval, kesenin yuvarlak olması gerekiyormuş. Dr bu konuda hiçbirşey demedi ama internette yuvarlak olayan keselerin düşükle sonuçlandığı yazıyordu. Offf moralim bozuldu.
Nbr canım nasılsın?beni özledinmi?sana katılıyorum su nun bebeginin pipisini keselim dedigin gibi topik çiş koktu bee..buarada papatyanın dr na yazdıgın nobel ödüllü dr benzetmesine güldüm yine,iyi bulmuşsun tebrikler canım..
merhaba arkadaşlar.....
dün saat 12:00 itibari ie transfer işlemim gerçekleşti... bende ekrandan izledim :) çok güzel çok farklı bir duyguydu....
yalnız dün transfere giderken boğazlarım yanıyordu... transferden sonra ise iyice ağırlaştım ve sonuç olarak şu anda gribim... bana dua edin olur mu...
bu arada ayın 16 sında gebelik testi için hastaneye çağırdılar...
canım tedaviyi eylül gibi düşüyorum ben :))) daha önce bi ekledin sonra sildin beni:)))
ahhh ahh hangi bilgimi vereyim neresinden tutsan elinde kalıyor yaş oldu 32tedavi oldu 3. sonuçlar hep negatif
şiddetli erkek infertelitesi
4.tedavi için merkez arayışındayım izmirde smyrnada 1. irenbede 2. istanbul Asm de aydın arıca da 3.denememi yaptım...4.neresi olacak bilemiyorum...işte sizlerle paylaşıp herkesin tecribesinden yararlanmaya çalışıyorum fark ettimki ben körü körüne yapmışım hep ama artık manende maddi olarakta bittik....
allahım isteyen herekse nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın bu güzel duyguyu hepimiz yaşayalım....
bu arada bu ankara tıp fakultesi nerde yani semtin adı ne biz nerde kalcak yer bakalım :)))
he valla sayfaları tutamıyoruuuummmm...
bence gün içinde 3 saatte bir girip topiğe bakılırsa geçmişi okumak daha kolay olur
Kızlar keseyi gördüm bugün, 1 tane kese var, zaten tek embriyo transfer edilmişti. Haftaya salı tekrar gel dedi.
gruplardan grup kur seçince oluyor daha eğlenceli vakit geçirebiliriz bence..isteyenler parmak kaldırsın :128::128:
bence en fazla 3 saat maşallah 1 saatte 10 sayfa yazmışsınız
Canım bebenin fotosunu görüm bayıldım,resmen yayılmış yatıyo,maşallah rahatına,bizde cumartesi yeni fotomuzu alıp gelcez inş.:))rabbim bu kadarlık verdi kucagımıza almayıda nasip etsin hakkaten mucize yani:))ve isteyen herkesin göbüşüne tez vakitte bu bebelerden konduruversin inş..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?