Egunal canim yine inceligini gosterdin esimin bile unuttugu randevumu sen unutmadin tesk.ederim arkadasim..bu bile moral oluyor insana
Papatya4242 hemserim kendini hirpaladigin yanina kaldi bosunaymis dimi,biraz buyuk sozu dinle taammi
neyse sonuc mutlu onemli olanda bu
gelelim benden haberlere,az once hastaneden geldim randevum vardi,ulstrasyonla yumoslarima bakti doktor teyzemiz.))
ve 3 tane 20 mm yumosum var digerleri ise 14-16 arasi degisiyor..doktorcum dediki normal hamile kalabilsen ikiz bile olma ihtimalin var dedi,ama nerde bende o sans
yarin aksam 19.00 da
prengly catlatma ignemi vurunacagim,bugun ikindi uzeride nezaman transfer tarihi olacak onun icin ariyacaklar:18:
kararsizdim aslinda ama yumoslari gorunce eridim
birde egerki saglikli cozulmezse embriyom,diger tedavinin listesini falanda verdi...ilaclarimida aldim
zaten sigortatan son hakkim kaldi,egerki son tedavimde olursa olur olmazsa devam etmiyecegim,zorlamaya gerek yok....esimde eskisi gibi istekli degil kendi basima yorucu gittikce zor oluyor surec
benden haber boyle arkadaslarim
suan isteyim,mudurum karsimda bana bakiyor
isler beni bekler
aksam gorusmek uzere,birde sayfalar ucmus aksam gelince birsuru isim var oku oku bitmezde masallahhhhhh
iyiki varsiniz,positif hatunlarrrrrrrr
yazi hatalarim varsa ozur,cok hizli yaziyorum iste oldugum icin