Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadar çok ihmal ettik burayı
arkadaşlar bugün benim 10.günüm[ transfer günümüde sayarsak] enim 3.gün embriyosu tek bugün dayanmadım kan testi yaptırdım negatif cıktı çok kötüyüm benim gibi 10.gun negatif olup sonra sonuç alan varmı????
canım 10.günde idrar testi yapsan ve negatif çıksa inanma test gününde kan ver derdim ama sen kan vermişsin artma ihtimali tabiki var ama düşük bir ihtimal bu.test gününde kan ver mutlaka yani 12.günde..inşallah güzel haberlerini alırım..
benim test tarihim 14. gün acaba iki gün çok fark edermi daha 4 gün var çıldıracam yaa
3.gün embriyosu transferlerinde test tarihini transferden sonraki 12.güne verirler az da olsa 14.güne veren doktorlar var..
ama asıl test günün 12.gün oluyor.2 gün fark eder evet.. bhcg herkeste aynı zamanda salgılanmıyor geç yerleşme olduysa geç salıgılanır..
tesekkürler vakit ayırdığın için ne diyim ALLAH ın dediği olur nasibimizde ne varsa o...
arkadaşlar bugün benim 10.günüm[ transfer günümüde sayarsak] enim 3.gün embriyosu tek bugün dayanmadım kan testi yaptırdım negatif cıktı çok kötüyüm benim gibi 10.gun negatif olup sonra sonuç alan varmı????
öyle canım nasip işi bu kaçıncı denemen bilmiyorum ama olmazsada dünyanın sonu değil lütfen yıpratma kendini..
söylemek kolay tabii gelde bana sor neler hissediyorum diye düşünme bu süreçten çok kez geçtim iyi biliyorum test günü beklemenin nasıl birşey olduğunu negatifleri vs.. bu tedavinde ya da sonra anne olacaksın...
Merhaba arkadaşlar bende ilk asilamayi yaptirdim tutmadi bundan sonra tüp bebek yaptirmayi düşünüyoruz bu ay baslicaz nasipse Allah herkesin yardimcisi olsun
tatlım bu topik pek aktif değil seni aşağıda linkini verdiğim topiğimize bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=672520[/
Arkadaşlar merhaba
Bir yıl oldu neredeyse 2. denemem negatifle sonuçlanalı ben G.antep teyim 3. yü burada mı yaptıryım ankara ya mı geleyim bilemiyorum fikir verirseniz sevinirim
Merhaba arkadaşlar bende ilk asilamayi yaptirdim tutmadi bundan sonra tüp bebek yaptirmayi düşünüyoruz bu ay baslicaz nasipse Allah herkesin yardimcisi olsun
Canım ne oldu test sonucun merak ediyorum
Selam egunal nasilsin
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü