• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyiyim canım asıl sen nasılsın:16::16::16:
epey oldu görüşlemeyeli..
ben hala 4.tüpe başlayamadım bekliyorum öyle:37:

Hayirlisi olsun canim. Herseye allahin izniyle baslayalim insallah. Demekki zamani gelmemis. Rabbim dilemeseydi ne yucel karaman ne bi baskasi. Kimsenin gucu yetmez buna .subhanallah.demekki bizim sinavimiz boyleymis,demekki vakti saati gelmis.verende o alanda o. Esas sahibimiz o. Bizler illaki ana baba olmak icin,o duyguyu tatmak icin bencillik ediyoruz gibi geliyo biraz bana. Insallah bu evlatlara hakkiyla analik babalik yapabiliriz. Rabbim yuzumuzu kara cikarmasin.

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

slm kızlar nasılsnz ???? uzun zmaan oldu gorusmez olduk ama aklım hep burdaydı buna emın olun :)ozledım sımdı okudum bırkac sey dayanamadım aglıyorum :( neler yasamısım ben sızlerle burda allah razı olsun hepınızden bırbırımze cok destek olduk cok sukur kı allahım gonlume gore verdı bız kızımla her cuma dua edyoruz ve hep ağlıyorum kucagıa alıyorum kızımı du edyoruz cok sukur rabbım benı anneme babama verdın ınsallah benım gıbı ewlat herkeze ver amın dıyoruzz oda guluyor :) bende aglıyorum :( dayanamyorum yenılıkler var mı artık sık sık gırmeye calıscam sızı sewyorum

Slm arkadaşlar,

Uzun protokol çok uzun yolmuş, hiç sevmedim.
Ama ne yapalım herşey güzel günler, güzel yarınlar için :)
Bilmiyorum içinizde var mı uzun protokol yapan; bugünden itibaren iğne sayım üçe çıktı :( walla acıtıyoo..
Decapeptyl 0,1 mg yum.baskılayıcı iğne
Puregon 125 ve menagon kullanıyorum şu an. Ayın 30 u gibi opu olcak sanırım.
Hayırlısı hepimiz için :54:

Slm arkadaşlar,

Bilmiyorum içinizde var mı uzun protokol yapan; bugünden itibaren iğne sayım üçe çıktı :( walla acıtıyoo..

aaah ah benim kısa pro.olmasına rahmen çok zordu uzunu düşünemiyorum sitem etmekte haklısın canım kullandığın iğneleri ben de yedim biara benim de 3 e çıkmıştı göbekte yer kalmamıştı acıtıyo yetmezmiş gibi bide morarıyodu ama insan sabrediyo bebişler için :) inşallah canım hayırlısı olur hepimiz için....

aaah ah benim kısa pro.olmasına rahmen çok zordu uzunu düşünemiyorum sitem etmekte haklısın canım kullandığın iğneleri ben de yedim biara benim de 3 e çıkmıştı göbekte yer kalmamıştı acıtıyo yetmezmiş gibi bide morarıyodu ama insan sabrediyo bebişler için :) inşallah canım hayırlısı olur hepimiz için....

Aminnnnn cnm inşallah.

Gobekten yapılan ıgneler neyseki deri altı olduğu için çok can yakmıyor ama progestan kalça iğnesi hayat işkencesi bence

slm kızlar nasılsnz ???? uzun zmaan oldu gorusmez olduk ama aklım hep burdaydı buna emın olun :)ozledım sımdı okudum bırkac sey dayanamadım aglıyorum :( neler yasamısım ben sızlerle burda allah razı olsun hepınızden bırbırımze cok destek olduk cok sukur kı allahım gonlume gore verdı bız kızımla her cuma dua edyoruz ve hep ağlıyorum kucagıa alıyorum kızımı du edyoruz cok sukur rabbım benı anneme babama verdın ınsallah benım gıbı ewlat herkeze ver amın dıyoruzz oda guluyor :) bende aglıyorum :( dayanamyorum yenılıkler var mı artık sık sık gırmeye calıscam sızı sewyorum

canım benim geçmişi kurcaladın hüzünlendin tabii..
senden de Allahrazı olsun eskilerden kızların çoğu hamile ve doğurdular hatta ikincilere hamile olanlar var..

Hayirli sabahlaaar :emir_bebek:

canım seni burda görmek ne güzelll:16::16::16:

Slm arkadaşlar,

uzun protokol cidden işkence gibi iğneleri vur vur bitmiyor..
3 kez tedavi oldum 3 kez uzun protokol...
inşallah tedavin olumlu sonuçlanır emeklerinin karşılığını alırsın:16:

uzun protokol cidden işkence gibi iğneleri vur vur bitmiyor..
3 kez tedavi oldum 3 kez uzun protokol...
inşallah tedavin olumlu sonuçlanır emeklerinin karşılığını alırsın:16:[/QUOTE]

İnşallah cnm, Allah istemeyenlerden alıp bizlere versin.
Benimde üçüncü tedavim, ama diğer ikisi kısaydı. İnşallah bu son olur.:54:

İnşallah cnm, Allah istemeyenlerden alıp bizlere versin.
Benimde üçüncü tedavim, ama diğer ikisi kısaydı. İnşallah bu son olur.:54:

Amin:16:
Protokol değişikliği yapmak şart bende 3 kez uzun oldu 4.de asla uzun istemiyorum.
Sende ilk uzun olacak inşallah son olur dediğin gibi:49::16::16:

Ne sormak istersen sor tatlım cevaplarım..[

Iki kez aşılama yaptım ama sonuç alamadım tüp bebek yaptıracağım ama nereye gideceğimizde bilmiyorum.
Araştırmalarıma göre tüp bebek raporu ile daha uygun fiyata tedavi görebilme şansımız varmış.
Rapor için ne gerekiyor hangi bölümden randevu almam gerekiyor

Slm arkadaşlar,

Uzun protokolüm bitti sayılır, yarın opu olacak hayırlısıyla. Heyecanlı bekleyişler başlıyor.
Dua edin taze anne adayları :) kaliteli yumişlerimiz olsun. Bizlere de nasip etsin allah :49::emir_bebek:
:16:

Mrb arkadaşlar c.tesi günü tüp bebek transferim gerçekleşti 2 tane embriyo gonderdiler dün gece adet ağrısına benzer ağrım oldu sizler ne gibi şeyler yaşadınız paylaşır misiniz lütfen ninenin :(

Arkadaşlar crinone jel kullananlar varmi aranızda sabah akşam 2 kere kullanıyorum ama gün içinde islaklik oluyor su gibi akıntı yaşayan varmi

Slm arkadaşlar,

Dün doktorum aramıştı, geriye 3 yumoşum kaldığını söyledi :( bugün bütün gün stresle geçti, gelen telefonlardan korktuk. Yarın eğer kısmetse, hayırlısıyla son dakika bir hayal kırıklığı yaşamazsak transferim gerçekleşecek. Sadece dualarınıza ihtiyacım var. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Inşallah hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eder allahım hepimize :16:

Mrb arkadaşlar c.tesi günü tüp bebek transferim gerçekleşti 2 tane embriyo gonderdiler dün gece adet ağrısına benzer ağrım oldu sizler ne gibi şeyler yaşadınız paylaşır misiniz lütfen ninenin :(

Cnm ben Pazartesi opu oldum hala adet ağrısı gibi ağrım var, kısmetse benimde yarın transferim olacak. Ama daha önce iki kez denedim, biri dış gebelik oldu hep ağrılı geçti benim. Hamile kalanlar da adet sancısına benzer ağrılar yaşadığını çok defa yazdılar buradan. İnşallah Allah gönlüne göre verir:16:

Arkadaşlar crinone jel kullananlar varmi aranızda sabah akşam 2 kere kullanıyorum ama gün içinde islaklik oluyor su gibi akıntı yaşayan varmi

Slm cnm ben kullanıyorum, 5 gündür. Akıntı oluyor tabi, su gibi değil ama ıslaklık hissediyorum çoğu zmn. O yüzden ince pedler koyuyorum hep :31:

Cnm ben Pazartesi opu oldum hala adet ağrısı gibi ağrım var, kısmetse benimde yarın transferim olacak. Ama daha önce iki kez denedim, biri dış gebelik oldu hep ağrılı geçti benim. Hamile kalanlar da adet sancısına benzer ağrılar yaşadığını çok defa yazdılar buradan. İnşallah Allah gönlüne göre verir:16:

Hadi hayirli olsun canım inşallah hayırlı haberlerini alırız benimde bu 3.denemem ikincisi donmus embriyo idi tutundu fakat devamı gelmedi inşallah bu sefer olur 8.gunumdeyim test yapmamak için kendimi zor tutuyorum allahım şu mübarek günde herkesin yüzüne baksın. ..

Back