• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

erkendenmi geliyo kuzu acaba doğum oldumu merak ettim şimdi..
haklısın canım burayı çok boşladım:17::17::17:

ayyyy yerim ben kuzunuuuuuuu..
maşallah size geçmiş olsun canım çok tebrik ediyorum:nazar::emir_bebek::16:

yok canım daha doğum yok da doktor 38 gibi alırız durmaz dedi ben illa 40 bitsin dedim.

sancıların başlar duramazsın diyor. gerçekten acıtıyor tekmeler artık. dayanabildiğim kadar

beklicez bakalım. yazarım arada. doğum korkusu kötü bir şey ben amelyattan çok korkuyorum.

offf. kendime diyorum ki ne bekliyordum ki? hamile kalınca mecbur doğurmak gerekiyor. karnımı kesip bebişimi çıkaracalar.

ne yapıyım bilmiyorum. moral versin birileri çok korkak oldum ben. :27: yamuldum sanki.:43:

yok canım daha doğum yok da doktor 38 gibi alırız durmaz dedi ben illa 40 bitsin dedim.

sancıların başlar duramazsın diyor. gerçekten acıtıyor tekmeler artık. dayanabildiğim kadar

beklicez bakalım. yazarım arada. doğum korkusu kötü bir şey ben amelyattan çok korkuyorum.

offf. kendime diyorum ki ne bekliyordum ki? hamile kalınca mecbur doğurmak gerekiyor. karnımı kesip bebişimi çıkaracalar.

ne yapıyım bilmiyorum. moral versin birileri çok korkak oldum ben. :27: yamuldum sanki.:43:

40 haftaya kadar bekletmiyor artık doktorlar bence normal doğurmayacaksanda beklememeli 38 iyidir..
anestezi alacaksın hiç bişey hissetmezsin canım merak etme..
uyanınca haliyle ameliyatlı karnını göreceksin zor tabii ama o esnada bebeğin hayatında olacağından kendini unutursun..

bir zamanlar bende buraya yazardım.. Çok şükür Rabbime. Tedavi görenler lütfen umudunuzu kaybetmeyin. Bol dua edin. İnsan başarısız bir tedavi geçirdiyse hele, hepten umudunu kaybediyor. bidaha asla hamile kalamayacak gibi hissediyor. inanın bu hisler bile normalmiş. yeterki Rabbim "ol" desin. İnşallah sizlerde kavuşacaksınız yavrularınıza..:16:
Allah isteyen herkese nasip etsin

bir zamanlar bende buraya yazardım.. Çok şükür Rabbime. Tedavi görenler lütfen umudunuzu kaybetmeyin. Bol dua edin. İnsan başarısız bir tedavi geçirdiyse hele, hepten umudunu kaybediyor. bidaha asla hamile kalamayacak gibi hissediyor. inanın bu hisler bile normalmiş. yeterki Rabbim "ol" desin. İnşallah sizlerde kavuşacaksınız yavrularınıza..:16:
Allah isteyen herkese nasip etsin
amiiin arkadaşım amiiinnnnnn....bazen düşünüyorum sanırım olmayacak benim evladım diyorum sonra ALLAH BÜYÜK diyorum mevlam neyler neylerse güzel eylerr.....
Kızlar merhaba,

bu topiklerde 2,5 senem geçti. 2 dışgebelik geçirdim. Evladıma ulaşma çabalarım yıllar sürdü. 4. tüp bebekte mutlu sona ulaştım ve şimdi kızım1 ay sonra 1 yaşına girecek.

Bir Tüp Bebek Başarı hikayesi başlığı altında hazırladığım,, mutlu sonla biten umut ışığı tutacak serüvenimi okumak isterseniz
www.melinasmom.com dan ulaşabilirsiniz. Ben saatlerce internet başında bir başarı hikayesi bulabilmek için nasıl çaba sarfettiğimi hiç unutmadım. Bu yüzden sizlere bu mesajı atıyorum. Rabbim isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın..

Sevgiler kızlar..
amiiiin inş... benimde ALLAH kısmet ederse 4 tüp bebek denemem olacak ama yeri ve zamanını hiç düşünmedim... mağlum bu işler paraya bakıyo :((( dediğiniz linki okuyorum şimdi teşekkürler.. rabbim evladınızı size bağışlasın güle güle büyütün

Canım dogumun çok yaklaşmış. Allah evladını sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin. Sezaryen olacaksan spinal olmanı tavsiye ederim. Hem normal doğum gibi doğum anına sahit olup mutlulugunu yasoyorsun hem evladini ilk sen goruyorsu hem doğum sancısı cekmiyorsun hem de dört saat sonra ayağa kalkabiliyorsun :)

iyi geceler hanımlar geç geldimm ama geldimm . nasılsınız bakeemm:16::16::16:

Canım nasılsın? Bayadır yazdiklarini gormuyorum sanki.

Canım dogumun çok yaklaşmış. Allah evladını sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin. Sezaryen olacaksan spinal olmanı tavsiye ederim. Hem normal doğum gibi doğum anına sahit olup mutlulugunu yasoyorsun hem evladini ilk sen goruyorsu hem doğum sancısı cekmiyorsun hem de dört saat sonra ayağa kalkabiliyorsun :)

Canım nasılsın? Bayadır yazdiklarini gormuyorum sanki.
Sorma tatlim yatili misafirlerim geldi. Pc basinaa oturamiyorum...zaten. Surekli disarda geziyoruz.. Somestr tatilinden sonra gelirim insaallah daha cok ...sen de ne var ne yok. neler yapiyosun....

amiiin arkadaşım amiiinnnnnn....bazen düşünüyorum sanırım olmayacak benim evladım diyorum sonra ALLAH BÜYÜK diyorum mevlam neyler neylerse güzel eylerr.....

amiiiin inş... benimde ALLAH kısmet ederse 4 tüp bebek denemem olacak ama yeri ve zamanını hiç düşünmedim... mağlum bu işler paraya bakıyo :((( dediğiniz linki okuyorum şimdi teşekkürler.. rabbim evladınızı size bağışlasın güle güle büyütün

Dualarımdasınız ...

Kızlar merhaba,

bu topiklerde 2,5 senem geçti. 2 dışgebelik geçirdim. Evladıma ulaşma çabalarım yıllar sürdü. 4. tüp bebekte mutlu sona ulaştım ve şimdi kızım1 ay sonra 1 yaşına girecek.

Bir Tüp Bebek Başarı hikayesi başlığı altında hazırladığım,, mutlu sonla biten umut ışığı tutacak serüvenimi okumak isterseniz
www.melinasmom.com dan ulaşabilirsiniz. Ben saatlerce internet başında bir başarı hikayesi bulabilmek için nasıl çaba sarfettiğimi hiç unutmadım. Bu yüzden sizlere bu mesajı atıyorum. Rabbim isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın..

Sevgiler kızlar..

hepsinin soluksuz okudum canım peki hangi dr. hamile kaldın canım
Allah bebeğini sana bağışlasın bizlerede tattırsın inşallah ben 2. tüp bebek denemem olacak
ama gelgörki çok kötüyüm ağlama krizlerim var ve martta başlayacam inşallah beklemem çünkü iyi hissetmiyorum artık kendimi

Bebişim dooooooğduuuuuuuu!!!!!!!!!!:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Anne oldum ben. Allahım isteyen herkese nasip etsin. hepinizi öpüyoruz.

38 de alındı. şimdi 2 haftayı bitirdik.

gözün aydın canım Allahım analı babalı büyütsün...cümlemize yaşatsın bu duyguyu inşallah..

Kızlar merhaba,

Sevgiler kızlar..

Vayy bi solukta okudum cok guzel bi blog olmus

Bebişim dooooooğduuuuuuuu!!!!!!!!!!:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Anne oldum ben. Allahım isteyen herkese nasip etsin. hepinizi öpüyoruz.

38 de alındı. şimdi 2 haftayı bitirdik.

canım tebrik ederim..
anne oldun demek..
maşallah arkadaşıma...
sağlıklı uzun ömürler versin kuzuna Rabbim:16:

merhaba arkadaşlar,
bende 1 hafta önce eşimin sperm sayısının 1,5 milyon olduğunu öğrendim.. bende çok şükür kadınsal bir sorun yoktu 1 yıldır çocuk olmuyordu test verdi eşim ve 1,5 milyon sperm çıktı doktor direkt tüp bebek dedi..
istanbulda tedavi gören ve tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı.. varsa bilginizi rica ederim.. burada olumlu sonuçlar alan arkadaşları okuyorum inanın umut oluyor insana.. ne kadar güzel... böyle ısrarla istemekte Allaha bir isyanmı bilemiyorum ama rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah yaradan da o öldürende..
herkes umarım dileğine kavuşur inşallah

merhaba arkadaşlar,bende 1 hafta önce eşimin sperm sayısının 1,5 milyon olduğunu öğrendim.. bende çok şükür kadınsal bir sorun yoktu 1 yıldır çocuk olmuyordu test verdi eşim ve 1,5 milyon sperm çıktı doktor direkt tüp bebek dedi..istanbulda tedavi gören ve tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı.. varsa bilginizi rica ederim.. burada olumlu sonuçlar alan arkadaşları okuyorum inanın umut oluyor insana.. ne kadar güzel... böyle ısrarla istemekte Allaha bir isyanmı bilemiyorum ama rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah yaradan da o öldürende..herkes umarım dileğine kavuşur inşallah
Cnm ben bahçeci umut tüp bebek merkezine gidiyorum ne yalan söylim memnunum istersen bi araştır inşallahhh içine sinen bi merkez bulursun

Cnm ben bahçeci umut tüp bebek merkezine gidiyorum ne yalan söylim memnunum istersen bi araştır inşallahhh içine sinen bi merkez bulursun

canım sağol bahçeci ve brüksel tıp merkezlerinin iyi olduğunu duydum.. bahçecide nekadara mal olacak tüp bebek bilgi verdilermi
inşallah allahım umutlarımızı yeşertir..sizdeki sorundamı aynıydı canım ?

canım sağol bahçeci ve brüksel tıp merkezlerinin iyi olduğunu duydum.. bahçecide nekadara mal olacak tüp bebek bilgi verdilermi
inşallah allahım umutlarımızı yeşertir..sizdeki sorundamı aynıydı canım ?

Cnm bahçeciye 6.100 ödemiştik ama zam gelmiş sanırım 6.500 olmuş :44: Gerçi sigorta geçiyor ama ben pek uğraşmadım allah korusun bu seferde olmazsa sigorta için koşturucam sigorta olunca 3 bin kadar çıkıyor çepten
eşimde ve bende çok şükür sorun yok cnm ama 5 senedir olmuyor:50:
allahım bizlerinde yüzünü en kısa zamanda bebiş haberleriyle güldürür inşallahhhh:16:
Bizide bilgilendir hangi merkezi gittiğini meraklıyımdırda ben :1:

Back