• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hadi hayirli olsun canım inşallah hayırlı haberlerini alırız benimde bu 3.denemem ikincisi donmus embriyo idi tutundu fakat devamı gelmedi inşallah bu sefer olur 8.gunumdeyim test yapmamak için kendimi zor tutuyorum allahım şu mübarek günde herkesin yüzüne baksın. ..

Aminnn cnm, transferim gerçekleşti, tek embriyo konuldu. Benimde 3. Denemem. Inşallah bu sefer Rabbim sevincimizi daim eder. :16:

:3:herkese merhaba.... burası çok sessiz...

Gülden cim sana mesaj atmıştım klasörün dolu galiba

görmedin. oğluşum beş aylık oldu. bu topiğe kayıt olduktan

4 ay sonra hamile kalmıştım. 4. tedavide. :54:uğurlu topik burası

herkese uğur getirsin. öptüm hepinizi.:38:

:3:herkese merhaba.... burası çok sessiz...

Gülden cim sana mesaj atmıştım klasörün dolu galiba

görmedin. oğluşum beş aylık oldu. bu topiğe kayıt olduktan

4 ay sonra hamile kalmıştım. 4. tedavide. :54:uğurlu topik burası

herkese uğur getirsin. öptüm hepinizi.:38:

canım görmedim:50::50::50:
maşallah paşama 5 aylık oldu bile demek:nazar:
gerçekten çoooook hamişimiz oldu bu topikte..
neler neler yaşadık:16::16::16:
şimdi yeni topikte yeni arkadaşlarla bir yola çıktık inşallah bu topik gibi yeni topiğimizde hamişlerle dolacak:16::16::16:

Benimde haftaya transferim olucak inşallah banada ugurlu gelir hamiş olurum 🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aminnn cnm, transferim gerçekleşti, tek embriyo konuldu. Benimde 3. Denemem. Inşallah bu sefer Rabbim sevincimizi daim eder. :16:

Roma bilgin olsun daha önce 2 kez tek embriyo konmuş ve olmamışsa, yaşa bakılmaksızın 2 embriyo konulması yasal.

Eğer embriyo sayısı ile ilgili bir sorun yoksa, çift embriyo koydurabilirdin.

Dilerim bebişin sana sıkı sıkı tutunsun...

Roma bilgin olsun daha önce 2 kez tek embriyo konmuş ve olmamışsa, yaşa bakılmaksızın 2 embriyo konulması yasal.

Eğer embriyo sayısı ile ilgili bir sorun yoksa, çift embriyo koydurabilirdin.

Dilerim bebişin sana sıkı sıkı tutunsun...

Aminnn cnm. İnşallah tutunmuştur.
Burada zaten yasal dı cnm, biz çift istemedik. Istesek de bu denememiz de sadece tek embriyomuz kaldı :(
İnşallah oda benimledir, Çarşamba nü testim :(
Teşekkürler bilgi verdiğin için :)

Aminnn cnm. İnşallah tutunmuştur.
Burada zaten yasal dı cnm, biz çift istemedik. Istesek de bu denememiz de sadece tek embriyomuz kaldı :(
İnşallah oda benimledir, Çarşamba nü testim :(
Teşekkürler bilgi verdiğin için :)
canım sonuç? :46: alkışlıyormuyuz?

arkadaşlar merhaba,

birinci tüp bebek denemem negatifti. kasımdaydı. lütfen bana bi doktor hastane tavsiye edin nolur. her yeri okuyorum beynim iyice karma karışık oldu. :26:

Eveeet :) inşallah bir sorun olmazsa, böyle devam ederse şimdi 7. Haftaındayım canım. Allahım doğduğu günlerinde gösterir inşallah. Daha yolun çok başındayoz. Darısı tüm isteyenler:16::nazar::49:

MÜKEMMELLLLLL...allahım sağlıkla versin meleğini canım...gözün aydın :46::46::46:

Arkadaşlar crinone jel kullaniyorum transferimin 10.gunundeyim son 4 gundur jelin kalintisi cok nadir geliyor ve eskisi gibi kahverengi degil beyaz ve akinti seklinde sizce normal mi?Bir de bel ve kasik agrilarim artik nerdeyse hic yok gibi bunlar iyiye isaret mi?

Arkadaşlar crinone jel kullaniyorum transferimin 10.gunundeyim son 4 gundur jelin kalintisi cok nadir geliyor ve eskisi gibi kahverengi degil beyaz ve akinti seklinde sizce normal mi?Bir de bel ve kasik agrilarim artik nerdeyse hic yok gibi bunlar iyiye isaret mi?

Canim hersey olabilir, Insallah pozitif sonuc alirsin. :KK9:

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.Dondurulmuş 2 adet 5. gün blast embriyo transferim dün gerçekleşti.Ayın 1inde sonuç testim yapılacak çok heyecanlı bir dönemdeyim.Doktorum transferden sonra günlük yaşantına geri dönebilirsin çok aşırı hareketli ve heyecanlı şeyler yapmadıktan sonra normal yaşantına geri dönebilirsin dedi ama ben ona rağmen 3 günlük rapor yazdırdım ve evde yatıyorum.Transferi bugünlerde olan ve test sonucunu bekleyen arkadaşlar neler yapıyor sizler de paylaşırmısınız benimle...

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.Dondurulmuş 2 adet 5. gün blast embriyo transferim dün gerçekleşti.Ayın 1inde sonuç testim yapılacak çok heyecanlı bir dönemdeyim.Doktorum transferden sonra günlük yaşantına geri dönebilirsin çok aşırı hareketli ve heyecanlı şeyler yapmadıktan sonra normal yaşantına geri dönebilirsin dedi ama ben ona rağmen 3 günlük rapor yazdırdım ve evde yatıyorum.Transferi bugünlerde olan ve test sonucunu bekleyen arkadaşlar neler yapıyor sizler de paylaşırmısınız benimle...

Tatlım bu linkteki konuya gel...

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...up-bebek-yapacaklarin-paylasim-topigi.672520/

Şu an bu konu aktif değil...

28.01.2015 te iki adet 3. gün embriyosu transfer edildi 10.gün 07.02.2015 te beta HCG test günümüzdü beta HCG 20.4 çıktı doktorumuz gebelik var dedi 12.02.2015 te verdiğimiz kanda beta hcg sonucumuz 41.57 çıktı sizce değer nasıl normalmi acil cevap bekliyorum

Back