Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydınlarrr yeni yılda tüm beklentileirmizle buluşalım inşşş

tızım en paylaşımcı kk üyesi seçilmişsin

Slm kızlar herkese mutlu musmutlu bol bebişli yıllar diliyorum allahım tüm isteyenlere benim bebişim gibi güzel bebişler versin inşallah
Bu arada güldenim seni ve topiğimizi kutluyorum

Eklentiler

• $image.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 54
Slm kızlar herkese mutlu musmutlu bol bebişli yıllar diliyorum allahım tüm isteyenlere benim bebişim gibi güzel bebişler versin inşallah

selam canım..
yeni yıl için güzel temennilerine Amin diyorum..
görkem paşam

Son düzenleme:
aman Allah ım bu ne tatlılık böyleeeee
canım benm yaaa tam ısırmalık

saol canım sanada hayırlı saglıklı mutlu yıllar inşallah

aman Allah ım bu ne tatlılık böyleeeee
canım benm yaaa tam ısırmalık

saol canım sanada hayırlı saglıklı mutlu yıllar inşallah

Bu çekileli 2 hafta falan oluyor şimdi biraz daha büyüdü gittikçe rengi açılıyo oğlumun beyazlıyo :))) allahım sizlere daha tatlılarını nasip etsin inşallah:)

Bu çekileli 2 hafta falan oluyor şimdi biraz daha büyüdü gittikçe rengi açılıyo oğlumun beyazlıyo :))) allahım sizlere daha tatlılarını nasip etsin inşallah:)
ayy canım benm yaa cok saol duanada canı gönülden aminn diyorumm
oğlunu öp benm için

günaydın kızlar

yeni yıl bizlere sağlık huzur mutluluk ve bol bebiş getirsin bebek özlemimiz yeni yılda bitsin ve kucakalrımız dolsun Rabbim yüzümüze hayırlı kapılar açsın umutların yeşerdiği kötülüklerin uzaklaştığı bir yıl olsun

yeni yıl yeni yıl yeni yıl herkese kutlu olsun

yeni yıl yeni yıl yeni yıl herkese mutlu olsun

maşallah çok tatlı ya Allah bağışlasın canım

[QUOTE derin35;33317831]2013 benim yılımdı bu yılda sizin yılınız şuan ayağımda uyuyo paşa uyanınca seve seve öperim :))[/QUOTE]
herkes kötü geçirmiyo canım geçtiğimiz yılı dediğin gibi bu ıl senin yılın oldun ama benm açımdan olmadı maleef
1 kürtaj oldum 1 negatif denemem oldu amcamı dedemi kaybettim bu yıl herşey üst üste geldi ama bunada şükür..
yeni yıl yeni umut olacak bana inşaallah gerçi 1 yas daha yaşlanıcaz ama neysee

Maşallah topkimiz ödül almış ne güzel birilerine faydamız oluyorsa ne mutlu biz yeni topikmizde de inş hemişler olsun hep:124::124::81:

Son düzenleme:
hepinizin yeni yılını kutluyorum güzel bir yıl olsun.

inşallah 2014 bitmeden herkesin bebeği kucağında olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…