merhabaseni rüyamda gördüm. 3-4 gün oldu aslında göreli. hayır olsun.
senin düğünün vardı düğün yapıyordun. sade bir gelinliğin vardı. benden sürekli ayran ve kola istiyordun.
ben de bardak yıkayıp ayran koyup sana veriyordum. sonra kola istiyordun.
yine bardak yıkayıp kola dolduruyordum. böyle devam etti rüyam bu kadar. inşallah aşermendir. öptüm
Biz de 9 kasımda başladık ama 2014te transfer olacak. Cuma gunu opum var, 20den fazla yumurtam oldugu ıcın muhtemelen blast embrıyo transferı yapılır.
Tahmınıme göre haftaya carşamba olur gıbı :44:
2.tüp denemem, pko ve varıkosel sorunumuz. Ahh çalışırken bır de tedavı gormek o kadar zor ki. Kasıklarım cok acıyor.
Herkes iyi haberler alsın ınş bu yıl
Insallah sende bebegine kavusursun 2014 ve insallah bizlerde 2014 te bebeklerimize kavusuruz heoimiz anne oluruz insallah transferinde devamida guzel gecsin insallah benimde transferimin 5.günü canim hepimiz icin hayirlisi olsun bebislerimiz insallah simsiki tutunurlar bize birakmazlar insallah benimde 5.gün embriyosuydu canim 3 tane transfer edildi
Teşekkur ederım canım, inş. guzel haberlerını verırsın. Yaşından dolayı mı 3 tane transfer ettı doktorun? Benımkı 1 tane transfer edecegını soyledı. O daha ıyı bılır birşey dıyemedık
Anladım arkadaşım, daha buyuk ıhtımale sahıpsın tutunma açısından. İnşallah bebeklerın tutunmuştur.Canim ben almanyada yasiyotum o yuzden burda yas siniri yok 25 yasindakinede istedigi kadar embriyo transfer ediliyor 40 yasindakinede 3 embriyo ile sınırlı 4 veya 5 embriyo transferi yasak ama 3 embriyo yasal yani burda yas siniri olmadan
Anladım arkadaşım, daha buyuk ıhtımale sahıpsın tutunma açısından. İnşallah bebeklerın tutunmuştur.
hayır olsun inşallah daha yolun başında görmüşsün beni yeni evleniyorum
ilk geceden gebe kalaydım keşke rüyanda
kıyamam yaa seni hamile hamile çalıştırdım öylemi resmen bulaşıkları yıkatmışım sana
Biz de 9 kasımda başladık ama 2014te transfer olacak. Cuma gunu opum var, 20den fazla yumurtam oldugu ıcın muhtemelen blast embrıyo transferı yapılır.
Tahmınıme göre haftaya carşamba olur gıbı :44:
2.tüp denemem, pko ve varıkosel sorunumuz. Ahh çalışırken bır de tedavı gormek o kadar zor ki. Kasıklarım cok acıyor.
Herkes iyi haberler alsın ınş bu yıl
ben başka türlü yorumladım.
sen hamile kalıcanbu sene. düğün yapıcan sevinçten sonra da aşeriyorsun işte.
ayran ve kola aşereceksin.
lütfen bilgilendirinArkadaslar cumartesi transferim yapildi günlük adet olacakmisim gibi agrilarim var ama gece saat 03-04gibi öyle bir sancim vardiki uykudan uyandim sancimi söyle tarif edebilirim sanki icten dikislerim varmista dikisler aciliyormus gibi ne olabilir arkadaslar tedirgin oldum biraz
lütfen bilgilendirinArkadaslar cumartesi transferim yapildi günlük adet olacakmisim gibi agrilarim var ama gece saat 03-04gibi öyle bir sancim vardiki uykudan uyandim sancimi söyle tarif edebilirim sanki icten dikislerim varmista dikisler aciliyormus gibi ne olabilir arkadaslar tedirgin oldum biraz
Cnm tam olarak bilmiyorum ama ben transferden sonra 5. Günmüydü 6.günmüydü hatırlamıyorum yalan olmasın uykumdan çığlık atarak uyanmıştım ağrı girip saniyede çıkmıştı hatta çok korkmuştum acaba bişi oldumu diye bence güzel bişi bebeğiin sana güzelce tutunuyor benimde kimyasal gebelik oldu ama sonuçta bi kaç günde olsa hamile kalmıştım inşallah sana sıkı sıkı tutunurda annesini hiç bırakmaz zaten bak gör sen güzel sonuç alacaksın maşallah 3 tane transfer yapmışlar allahın izniyle tutunacaklar sana cnm benim
bu ağrılar iyi habere yorulabilir canım..
sancın çok şideetli ve devamlıysa doktorunla görüş derim..
dayanılabilir bir ağrıysa bebekten olabili güzel haberini alacaz Allahın izniyle..
merhaba kızlar benim de son transferimin 3. günü bugün bana hem 3. gün hemde 5. gün transferi yapıldı aranızda bu şekilde transferi olupta hamile kalan varmı acaba??
Sagol birtanem allah herseyin hayirlisini nasip etsin bebisletimiz bizi hic birakmazlar insallah hepinize tesekkür ederim kizlar moral verdiniz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?