Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın canlar
hayırlı cumalarr
cuma hürmetine rabbim bütün dualrınızı kabul etsininşş

incirim nasılsın....
bebişin nasıl....
turkuaz en son görüştüğümüzde iyidi gebeliği filan simdilki bildiğim sorunsuz geçiyor hepte öyle olur inşallah

incirim nasılsın....
bebişin nasıl....
turkuaz en son görüştüğümüzde iyidi gebeliği filan simdilki bildiğim sorunsuz geçiyor hepte öyle olur inşallah

Selam canım, biz Allaha şükür çok iyiyiz. Tuna her gün huy değiştiriyor, büyüyor işte :) şimdilik spora başladım, 2 . dönem de işe başlıyorum. Sen nasılsın? Gerçi yazmasam da takip ettiğim için az çok biliyorum :)
Turkuaz in iyi olmasına sevindim, 3 aylık oldular mi acaba?

ohh cnım bosver büysünde huyları düzelir..
ben cok şükür iyiim bildiğin gibi..
turkuazın yalan olmasın ama 9 veya10 haftalıkolması lazım canım

canım sanki ben bir ara rahatsız olduğunu okumuştum kaşıntı üzerine ne oldu iyimisin?

canım sanki ben bir ara rahatsız olduğunu okumuştum kaşıntı üzerine ne oldu iyimisin?

Canım mantar olayını diyorsun sanırım, şu an yok ama çok sık tekrarliyor kalıcı bir çözüm bulmam lazım
Bu akşam haberlerde gördünüz mü ya kadın 25 yılda 35 çocuk dogurmus Allahım nasıl bir dogurganliktir

iyi olmana sevindim canım inşallah tekrarlamaz..
25 yılda 35 çocuk demek vay vay vaayyyyyyyyyyyy getirin o kadını buraya öğreneceğim çok şey var kendisinden

Kızlar dün kocasınınkuzu yani eski nicki feridemasal arkadaşımız ARAS paşamızı dünyaya getirdi çok tatlı maşallahhh

selam kızlar nasılsınız, biz iyi sayılırız bebişim 2,5 aylık oldu ama gaz sancımız çok fazla gündüz bile oluyo o yüzden gelemiyorum topike ama hepinizi çoook seviyorummm.

Kızlar dün kocasınınkuzu yani eski nicki feridemasal arkadaşımız ARAS paşamızı dünyaya getirdi çok tatlı maşallahhh

zaman ne çabuk geçiyor yaaa onun transferi hamile kalışı dün gibi çok pozitif bi insandı Allah bağışlasın yavrusunu hayırlı evlat olsun inşallah

Son düzenleme:
günaydınnnnn geleceğin güzel anne adaylarıııııı

günaydın kızlar turkuazla jülietadan haber varmı ne durumdalar :44::44::44::44:öbür topkten buryr gelemiyoruz ordaki topkmz çok güzel burdaki ayrı bi güzel canım

günaydın kızlar turkuazla jülietadan haber varmı ne durumdalar :44::44::44::44:öbür topkten buryr gelemiyoruz ordaki topkmz çok güzel burdaki ayrı bi güzel canım

merhaba yokhe bacımm...Turkuaz ın hamişliği gayet yolunda çok şükür grip olmuştu en son ben de pek takip edemiyorummgörümcemin nişanı yüüznden avrupa yakası Anadolu yakası arasında gidip gelmekten yorgun düştüm kolumu da incitmişim iş güç yapamıyorumm... Haftasonu kv yi eltimle beraber uğurlayacaz ...torununa bakmak için gidecek doğuya favori geliniylen..sonrasında biraz daha rahat oluruz herhalde....ay sonunda da misafirlerim gelecek uzaklardan en sevdiklerim toplaşacak istanbulda..büyük temziliğe girşmem lazımm

Jülietta nın bebişi çok sağlıklı maşallah bir prensesimiz olacakmış..testleri gayet güzel çıkmış...

nasılsın canım bugün noldu bi anlataym bak uludağ üniverst ni aradım tüp bebek randevu için bana bayan temmuda arayın agustosa randevu alabilirsinz dedi çok şaşırdım bi görüşmeye gidecektim ama yarabbim bu ne böyle ya ALLAH düşürmesin kimseyi hastanelere bizimde yardımcımız olsun ALLAHIM ne yapacağım bilemedim ya

Ya Rabbim! Bu mübarek cuma günün yüzüsuyu hürmetine biz aciz kulların ne derdi varsa, ne sıkıntısı varsa; dertlilere deva, hastalara şifa, borçlu kullarına edalar nasip et Ya Rabbim. Biz kulların dualarını kabul et. Amin. Hayırlı nurlu cumalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…