Amin canım hayırlı cumalar :)günaydın canlar
hayırlı cumalarr
cuma hürmetine rabbim bütün dualrınızı kabul etsininşş
incirim nasılsın....
bebişin nasıl....
turkuaz en son görüştüğümüzde iyidi gebeliği filan simdilki bildiğim sorunsuz geçiyor hepte öyle olur inşallah
ohh cnım bosver büysünde huyları düzelir..Selam canım, biz Allaha şükür çok iyiyiz. Tuna her gün huy değiştiriyor, büyüyor işte :) şimdilik spora başladım, 2 . dönem de işe başlıyorum. Sen nasılsın? Gerçi yazmasam da takip ettiğim için az çok biliyorum :)
Turkuaz in iyi olmasına sevindim, 3 aylık oldular mi acaba?
Selam canım, biz Allaha şükür çok iyiyiz. Tuna her gün huy değiştiriyor, büyüyor işte :) şimdilik spora başladım, 2 . dönem de işe başlıyorum. Sen nasılsın? Gerçi yazmasam da takip ettiğim için az çok biliyorum :)
Turkuaz in iyi olmasına sevindim, 3 aylık oldular mi acaba?
canım sanki ben bir ara rahatsız olduğunu okumuştum kaşıntı üzerine ne oldu iyimisin?
Canım mantar olayını diyorsun sanırım, şu an yok ama çok sık tekrarliyor kalıcı bir çözüm bulmam lazım
Bu akşam haberlerde gördünüz mü ya kadın 25 yılda 35 çocuk dogurmusAllahım nasıl bir dogurganliktir
Kızlar dün kocasınınkuzu yani eski nicki feridemasal arkadaşımız ARAS paşamızı dünyaya getirdi çok tatlı maşallahhh
günaydın kızlar turkuazla jülietadan haber varmı ne durumdalar :44::44::44::44:öbür topkten buryr gelemiyoruzordaki topkmz çok güzel burdaki ayrı bi güzel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?