• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayyy hoşgelmişsin tosun paşa mı oldu oğluşun ....maşallah subhanallah paşamızaa:nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar: ahh kilo dedin mii hele de kıyafet bulamayıncaa giydiğin hoşuna da gitmeyincee durum fenaaa....inşaallah paşan da sen de ideal kolunuza kavuşursunuzz:16::16::16:

muyenesi iyi geçmiş doktor çapadaki spermiyogram testimizi işleme alırım demiş yeniden yapmanıza gerek yok demiş...kan verdi onun sonuçlarıyla beraber evraklarımızı tatmlayıp dosyamızı açacaklar bakalımm....genetik test sonuçlarımız da çıktı...herşey gayet iyi dedi genetik doktru ..sadece ben de B12 ve folik asit eksikliği varmış.. hemen başlıcam ilaçlarımı kullnmaya ara vermiştimm..

Canım bebişin nesi varmış geçmiş olsun arkadaşının kuzusuna çabucak toparlasın sağlığına kavuşsun inşaallah:16::16:..ne zamana kadar okunması lazım canımm:26::26:...benim dua grubumda eşim için bir liste yapıldı cumaya kadar onu tamamlayacağım bana düşen sayı bayaa yüksek..bitirnce okurum canımm inşaallah kızlar da yardımcı olur burası eskisi kadar aktif değil..diğer topiğe de yaz elbirliğiyle okunur hayırlısıyla inşaallah

tatlım herşeyin iyi olmasına sevindim inşallah bundan sonra sıra bebekte :34::34::34::34::34:

yuvasız kuşlara bile dal verip yuva kurduran rabbim hakımızda en hayırlısı neyse bizlere de onu nasip eyle HAYIRLI CUMALAR

Kizlar donmus embriyo transferimn 10.gunu betahcg degerim 15:( yorumlarinizi bekliyorum

canım donmuş ebriyo tarnferinde beta kanda daha geç çıktı (kada daha geç yayılmaya başaladığı )için 15 gün beta istenir 15 pek yorum yapamayacağım bir değer ama 2 gün sonrasına bakmalısın katlarsa her şey iyi demektir

artık kimse uğramıyor galiba bu topiğe:44:

pabucu dama atıldı buranın gibi geliyor bana:43:

diğer topikte mi herkes :44:kaç gündür giriyorum kimse gelmiyor.

artık kimse uğramıyor galiba bu topiğe:44:

pabucu dama atıldı buranın gibi geliyor bana:43:

diğer topikte mi herkes :44:kaç gündür giriyorum kimse gelmiyor.

yoğun olarak diğer topikteyiz canım evet ama yazan biri olursa geliyorum buraya asla kaybolamaz topiğimiz..
neler yaşadık geçirdik burda tarihe gömemeyiz:16:

Günaydın kızlar...

bişey sorcam size... 9.12 tüpbebektransferim oldu...12 ve 14 gün testim negativ cıkdı....ilaçları bırakdım...hemşire 1 hafta içinde adet olcan dedi ama halen adet olmadım ve göğüslerim halen şiş ve kasıklarımda bıçak saplanıyormuş gibi ağrım oluyor... sizce küçük ihtimal bile olsa tutmus olabilir mi......

Günaydın kızlar...

bişey sorcam size... 9.12 tüpbebektransferim oldu...12 ve 14 gün testim negativ cıkdı....ilaçları bırakdım...hemşire 1 hafta içinde adet olcan dedi ama halen adet olmadım ve göğüslerim halen şiş ve kasıklarımda bıçak saplanıyormuş gibi ağrım oluyor... sizce küçük ihtimal bile olsa tutmus olabilir mi......

hayır canım artık gebelikle ilgili bir durum değildir adet olamaman..
tedaviden sonra böyle gecikmeler olabilir..

doğru...burdaki kadındoğumcu 21.güne kadar deyişebilri demişdi..bugün 21.gün...bi küçük ümit vardı...

tatlım nerde tedavi gördün bilmiyorum ama tüp bebekte herşeyin zamanı belli yumurta toplama test vs..bir düzen içerisinde yürüyor ve test gününde negatif alan birinin değerinin yükseldiğine şahit olmadım 2009 yılından beri tüp bebekle iç içeyim dek gelmedim ben...olursa tam anlamıyla mucizedir bu...negatiften sonra geç adet olma durumu çok rastlanıyor..

Back