Tüp Bebek Günlüğümüz !

tatlım herşeyin iyi olmasına sevindim inşallah bundan sonra sıra bebekte

yuvasız kuşlara bile dal verip yuva kurduran rabbim hakımızda en hayırlısı neyse bizlere de onu nasip eyle HAYIRLI CUMALAR

Kizlar donmus embriyo transferimn 10.gunu betahcg degerim 15 yorumlarinizi bekliyorum

canım donmuş ebriyo tarnferinde beta kanda daha geç çıktı (kada daha geç yayılmaya başaladığı )için 15 gün beta istenir 15 pek yorum yapamayacağım bir değer ama 2 gün sonrasına bakmalısın katlarsa her şey iyi demektir

artık kimse uğramıyor galiba bu topiğe:44:

pabucu dama atıldı buranın gibi geliyor bana

diğer topikte mi herkes :44:kaç gündür giriyorum kimse gelmiyor.

artık kimse uğramıyor galiba bu topiğe:44:

pabucu dama atıldı buranın gibi geliyor bana

diğer topikte mi herkes :44:kaç gündür giriyorum kimse gelmiyor.

yoğun olarak diğer topikteyiz canım evet ama yazan biri olursa geliyorum buraya asla kaybolamaz topiğimiz..
neler yaşadık geçirdik burda tarihe gömemeyiz

Günaydın kızlar...

bişey sorcam size... 9.12 tüpbebektransferim oldu...12 ve 14 gün testim negativ cıkdı....ilaçları bırakdım...hemşire 1 hafta içinde adet olcan dedi ama halen adet olmadım ve göğüslerim halen şiş ve kasıklarımda bıçak saplanıyormuş gibi ağrım oluyor... sizce küçük ihtimal bile olsa tutmus olabilir mi......

hayır canım artık gebelikle ilgili bir durum değildir adet olamaman..
tedaviden sonra böyle gecikmeler olabilir..

doğru...burdaki kadındoğumcu 21.güne kadar deyişebilri demişdi..bugün 21.gün...bi küçük ümit vardı...

tatlım nerde tedavi gördün bilmiyorum ama tüp bebekte herşeyin zamanı belli yumurta toplama test vs..bir düzen içerisinde yürüyor ve test gününde negatif alan birinin değerinin yükseldiğine şahit olmadım 2009 yılından beri tüp bebekle iç içeyim dek gelmedim ben...olursa tam anlamıyla mucizedir bu...negatiften sonra geç adet olma durumu çok rastlanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…