Transferimin 7.gunude bitti. Dayanamadim azonce idrar testi yaptim keske yapmasaydim
günaydın kızlar
bu sabah bir kilo daha verdiğimi görünce günüm güzel başladı inşallah hep böyle güzel devam eder
sizlerinde günü güzel geçer inşallah
süppperrrr harika şahaneeeee..
emeklerinin karşılığını almak daha da bir azimle enerjiyle devam etmeni sağlayacak..
çok sevindim canım..
günaydın bu arada
günaydın kızlar
bu sabah bir kilo daha verdiğimi görünce günüm güzel başladı inşallah hep böyle güzel devam eder
sizlerinde günü güzel geçer inşallah
sevinçten her yere yazıyorum bir kilo vermek bile insanı mutlu ediyo
7.günü erken canım idrar testi yanıltır daha geçen gün bir arkadaşımız idrarda 7.gün negatifi gördü ama gebeymiş meğer..
kanda negatifi görmeden kötü düşünme lütfen..
günaydın kızlar Sara hatun insna her kiloda daha bir mutlu oluyor..ben de 9 kilo verdim ama giden her kilo şahane bir motivasyon oldu..darııs kalanların başına diyorum....bugün zeynep kamilde randevum var ondan bir bakınayım dedim otobüsün giidş dönüş saatlerine uğradım çıkıyırum hemen ..asılacak çamaşırlarım bekliyor kahvaltı masam duruyor..öptüm herbirinizi
Slm kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim biz oğluşumla boğuşuyoruz bütün gün 2,5 aylık olduk ocağın sekizinde 3 ayı doldurcaz gülücükler saçıyo artık oğluşum gece uykumuzda düzene girdi ama gündüzleri az uyuyor gaz sancımızda azaldı çok şükür herşey yolunda ama 2 günden beri sanki hırıltısı var o yüzden birazdan doktor amcamıza gitcez hala beni çok emiyor devamlı emmek istiyor bu yüzdende çok kilo alıyor yakında taşıyamıcam oğlumu bu kadar emmesine rağmen hiç kilo veremiyorum çıldırcam hiçbir kıyafetim olmuyor ayakkabılarım bile olmuyor kendime tekrardan kıyafetler aldım yaz olsa bişekilde uydurursun ama kışın ne giycem soğukta :) bizim bebiş baya bi masraflı oldu ama olsun herşeye değer
ayyy hoşgelmişsin tosun paşa mı oldu oğluşun ....maşallah subhanallah paşamızaaSlm kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim biz oğluşumla boğuşuyoruz bütün gün 2,5 aylık olduk ocağın sekizinde 3 ayı doldurcaz gülücükler saçıyo artık oğluşum gece uykumuzda düzene girdi ama gündüzleri az uyuyor gaz sancımızda azaldı çok şükür herşey yolunda ama 2 günden beri sanki hırıltısı var o yüzden birazdan doktor amcamıza gitcez hala beni çok emiyor devamlı emmek istiyor bu yüzdende çok kilo alıyor yakında taşıyamıcam oğlumu bu kadar emmesine rağmen hiç kilo veremiyorum çıldırcam hiçbir kıyafetim olmuyor ayakkabılarım bile olmuyor kendime tekrardan kıyafetler aldım yaz olsa bişekilde uydurursun ama kışın ne giycem soğukta :) bizim bebiş baya bi masraflı oldu ama olsun herşeye değer
muyenesi iyi geçmiş doktor çapadaki spermiyogram testimizi işleme alırım demiş yeniden yapmanıza gerek yok demiş...kan verdi onun sonuçlarıyla beraber evraklarımızı tatmlayıp dosyamızı açacaklar bakalımm....genetik test sonuçlarımız da çıktı...herşey gayet iyi dedi genetik doktru ..sadece ben de B12 ve folik asit eksikliği varmış.. hemen başlıcam ilaçlarımı kullnmaya ara vermiştimm..dimi canım giden her kilo insanı mutlu ediyo
seninde işlerin rast gitmiştir inşallah çıksada raporun sende tedavine başlasan
maşallah kuzuna canım Allah oğluşunu çok bağışlasın sana
Canım bebişin nesi varmış geçmiş olsun arkadaşının kuzusuna çabucak toparlasın sağlığına kavuşsun inşaallahkızlarrr bir arkadaşm bebeği için tefriciye okuyor yardımcı olmak istermisiniz
ayyy hoşgelmişsin tosun paşa mı oldu oğluşun ....maşallah subhanallah paşamızaaahh kilo dedin mii hele de kıyafet bulamayıncaa giydiğin hoşuna da gitmeyincee durum fenaaa....inşaallah paşan da sen de ideal kolunuza kavuşursunuzz
muyenesi iyi geçmiş doktor çapadaki spermiyogram testimizi işleme alırım demiş yeniden yapmanıza gerek yok demiş...kan verdi onun sonuçlarıyla beraber evraklarımızı tatmlayıp dosyamızı açacaklar bakalımm....genetik test sonuçlarımız da çıktı...herşey gayet iyi dedi genetik doktru ..sadece ben de B12 ve folik asit eksikliği varmış.. hemen başlıcam ilaçlarımı kullnmaya ara vermiştimm..
Canım bebişin nesi varmış geçmiş olsun arkadaşının kuzusuna çabucak toparlasın sağlığına kavuşsun inşaallah..ne zamana kadar okunması lazım canımm:26::26:...benim dua grubumda eşim için bir liste yapıldı cumaya kadar onu tamamlayacağım bana düşen sayı bayaa yüksek..bitirnce okurum canımm inşaallah kızlar da yardımcı olur burası eskisi kadar aktif değil..diğer topiğe de yaz elbirliğiyle okunur hayırlısıyla inşaallah
canım benm cok sevindim yazını görüncekizlar ben dogum yaptim cok sukur 12.12.13 te geldi kizim:) normal dogum yaptim cesur kizmisim gercekten:) emzirmek dogumdan zor diyorum gecem gunduzum karisti doymak bilmiyo e boyle olunca bnm de surekli yemek yemem gerekiyo.. 20 kilo almistim 10 unu vermisim 1 hafta sonra ancak kendime gelip tartilabildim. hemen kilolarimi verrm diyodum ama 6. aya gelip ek gidaya baslamadan kilo vermek zor. dikislerim cok agridi ilk zamanlar duzgun oturamiyorm hala. duz oturamadigum icin de tam emzirme pozisyonunu alamadim. kizim goguslerimi yanlis aldi 1 hafta goguslerimdeki yaralarin iyilesmesi icin ugrastim.smdi biraz daha iyiyim cok sukur.
dogumda hepinize cok dua ettim:) isim isim ettim hem de.. bebek hasreti icimde olan col yakin arkadasum vardi ona da cok d etmistim o da b tup bbege baslamisti lucrin kullanirken hamile.oldugunu ogrendi bnm dogumumdan 2 gun sonra aldi haberi:) insallah dualar kabul olur telefondan yaziyorum oldu bbgim uyurken girebildim daha sonra tekrar gorusurz insallah
kizlar ben dogum yaptim cok sukur 12.12.13 te geldi kizim:) normal dogum yaptim cesur kizmisim gercekten:) emzirmek dogumdan zor diyorum gecem gunduzum karisti doymak bilmiyo e boyle olunca bnm de surekli yemek yemem gerekiyo.. 20 kilo almistim 10 unu vermisim 1 hafta sonra ancak kendime gelip tartilabildim. hemen kilolarimi verrm diyodum ama 6. aya gelip ek gidaya baslamadan kilo vermek zor. dikislerim cok agridi ilk zamanlar duzgun oturamiyorm hala. duz oturamadigum icin de tam emzirme pozisyonunu alamadim. kizim goguslerimi yanlis aldi 1 hafta goguslerimdeki yaralarin iyilesmesi icin ugrastim.smdi biraz daha iyiyim cok sukur.
dogumda hepinize cok dua ettim:) isim isim ettim hem de.. bebek hasreti icimde olan col yakin arkadasum vardi ona da cok d etmistim o da b tup bbege baslamisti lucrin kullanirken hamile.oldugunu ogrendi bnm dogumumdan 2 gun sonra aldi haberi:) insallah dualar kabul olur telefondan yaziyorum oldu bbgim uyurken girebildim daha sonra tekrar gorusurz insallah
veeeeeeeeeeeeeee EGUŞLA YETER buradada karşılaşırlarKızlar aşağıdaki link e girip yorum yapın hepimizi ilgilendiren bir konu anketide oylamadan geçmeyin lütfen...
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/677635-doktorun-tup-bebek-uygulamasindan-sonra-hastayi-aramamasi-hakkinda-dusunceleriniz.html
kizlar ben dogum yaptim cok sukur 12.12.13 te geldi kizim:) normal dogum yaptim cesur kizmisim gercekten:) emzirmek dogumdan zor diyorum gecem gunduzum karisti doymak bilmiyo e boyle olunca bnm de surekli yemek yemem gerekiyo.. 20 kilo almistim 10 unu vermisim 1 hafta sonra ancak kendime gelip tartilabildim. hemen kilolarimi verrm diyodum ama 6. aya gelip ek gidaya baslamadan kilo vermek zor. dikislerim cok agridi ilk zamanlar duzgun oturamiyorm hala. duz oturamadigum icin de tam emzirme pozisyonunu alamadim. kizim goguslerimi yanlis aldi 1 hafta goguslerimdeki yaralarin iyilesmesi icin ugrastim.smdi biraz daha iyiyim cok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?