inşallah canım ikna edebilirsin ama çok zor yasalar değiştiği için çok fazla araştırıyorlarmıs ve cezaları çok yüksekmiş bizde ne diller döktük ama nafile dr dediğine göre koydum diyip koymuyorlarmıs napım dediğimde kıbrısa git ozaman dedi bende hadi gidelim dedim ve şamata olmuştuk şimdide kıbrısa gidiyoruz:) ama yinede kısmet inşaallah senin dr yapar belki benim drum korkak cıkmıstır sen yinede dene ikna etmeyi
günaydın Hanımlar
kimse gelmemiş bugün..ben de temizliğe giriştimm ..akşama kocişlee dışarı çıkıcaz bir selam vereyim dedimm
çok güzel bir gün olsun inşaallah
çok çok sağolll canımm simdi nasıl gecicek bu 10 gün ya gerci ondan sonrada nasıl gecicek bu 12 gün diycemm :18::18::18:
hersey nasip kısmet tabiki canım aynen bende kıpkırmızı oldum utandımm sonrada amann banane be dedim içimden gerci içimden daha neler neler dedim :))9
yaaaaaa sıkıliyorummmmmmmm ... bugun niyeyse bi icim sisti...
rabbim bundan sonra güzelikler yaşamayı nasip etsin inş
Aleyküm selaaammHerkese selam olsun.
neden sıkıldın bebişimm beklemekten mi buradaki sessizlikten mii..??:44::44:günler geçmiyordur şimdi sanaaa sabıryaaaaaa sıkıliyorummmmmmmm ... bugun niyeyse bi icim sisti...
Selamlar kızlar rabbım herseyi gönlünüze göre nasip etsın inşllhhh
Aleyküm selaaamm
neden sıkıldın bebişimm beklemekten mi buradaki sessizlikten mii..??:44::44:günler geçmiyordur şimdi sanaaa sabır
amin Karasummsen nasılsınn kuzunla nasıl geçiyor zaman
ikramaya naber canım nasılsınn
insallah cnm .. keci kizin napio :))Ben de sıkılıyordum kuzum hop düştü rabim senınkini hayırlara çıkartsın inşllh
ayy evet cnm ya oturmaktan yatmaktan sıkildim buralarda da bi aktivite yok.bide bugun niyeyse kalbim sıkisti.Aleyküm selaaamm
neden sıkıldın bebişimm beklemekten mi buradaki sessizlikten mii..??:44::44:günler geçmiyordur şimdi sanaaa sabır
amin Karasummsen nasılsınn kuzunla nasıl geçiyor zaman
abooo isin zor cnm :) takilmaya gelmissin ama takilicak kimse yok :)İyi akşamlar şekerler bebiş uyudu bende sizlere takılayım dedim, hepiniz iyisinizdir umarım, ben uykusuz ve yorgunum bebeiş hep emmek istiyo baika bir yerde uyumuyo hep gögsümde uyumak istiyo oda beni yoruyo beli çook feci ağrıyo.
Nasılda özlemişimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?