Tüp Bebek Günlüğümüz !

Doğru diyorsun cnm yasak bende çok ısrar etmem sadece şansımı denicem kısmet :)))amam bebişim olsunda tek çift farketmez nankörlük etmeyeyim :)
İnşallh senin ikiside tutunur çifte mutluluk yaşarsın cmm

günaydın Hanımlar
kimse gelmemiş bugün..ben de temizliğe giriştimm..akşama kocişlee dışarı çıkıcaz bir selam vereyim dedimm

çok güzel bir gün olsun inşaallah

günaydın Hanımlar
kimse gelmemiş bugün..ben de temizliğe giriştimm..akşama kocişlee dışarı çıkıcaz bir selam vereyim dedimm

çok güzel bir gün olsun inşaallah

Bende ütü yapıcam üşeniyorum :))
Çokk güzel bi gün olsunda artık bebişlerimizle beraber güzel günler olsa keşke :)))

hersey nasip kısmet tabiki canım aynen bende kıpkırmızı oldum utandımm sonrada amann banane be dedim içimden gerci içimden daha neler neler dedim :))9

rabbim bundan sonra güzelikler yaşamayı nasip etsin inş

Aleyküm selaaamm

neden sıkıldın bebişimm beklemekten mi buradaki sessizlikten mii..??:44::44:günler geçmiyordur şimdi sanaaa sabır

amin Karasumm sen nasılsınn kuzunla nasıl geçiyor zaman

Nasıl olayım saçlar havada yorgun stresli dolanıyorum ortalarda bnm kızım ciddi bir yaramaz sn ye duramıyor onun maşallah buz enerjisi beni bitiriyor son iki yada üç saat mesai bitişinde şöyle bir ayağımı uzatayım diye bekliyorum annelik çok güzel ama çok ciddi bir sabır işimiz. Gerçi benim kızımın Dr zm zekasından kaynaklandığını söylüyor komşumda çoçuk Dr Esra mın hep böyle olacağız fikrinde ayından çok önde düşünüyormuş kızım sen nasılsın cnm çım kımsecikleer yok nerdeyeler kızlar

İyi akşamlar şekerler bebiş uyudu bende sizlere takılayım dedim, hepiniz iyisinizdir umarım, ben uykusuz ve yorgunum bebeiş hep emmek istiyo baika bir yerde uyumuyo hep gögsümde uyumak istiyo oda beni yoruyo beli çook feci ağrıyo.

Ben de sıkılıyordum kuzum hop düştü rabim senınkini hayırlara çıkartsın inşllh
insallah cnm .. keci kizin napio :))

Aleyküm selaaamm

neden sıkıldın bebişimm beklemekten mi buradaki sessizlikten mii..??:44::44:günler geçmiyordur şimdi sanaaa sabır

amin Karasumm sen nasılsınn kuzunla nasıl geçiyor zaman
ayy evet cnm ya oturmaktan yatmaktan sıkildim buralarda da bi aktivite yok.bide bugun niyeyse kalbim sıkisti.

abooo isin zor cnm :) takilmaya gelmissin ama takilicak kimse yok :)

nasılsınız tedavide olan arkadaşlara kolaylık diliyorum inş sonuç pozitif olur sonuç bekleyen arkadaşlar içinde RABBİM yüzünüzü güldürsün bende kaplıca araştırması yapıyorum iyi geldiğini duydum szin fikriniz varmı bu konu hakkında canlarım Allah a emanet olun bu cuma gecesi hürmetine Rabbim kucağımıza bebelerimizi versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…