Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm kızlar nasılsınız inş iyisnzdr yeni haberler varmı? ben kuran okutucam inş yarın allhın iznyle onun için gelmiyom pek sohbetnze bi bkim dedim rabbim hepimizn muradını nasip etsin inş hayırlısıyla

slm kızlar nasılsınız inş iyisnzdr yeni haberler varmı? ben kuran okutucam inş yarın allhın iznyle onun için gelmiyom pek sohbetnze bi bkim dedim rabbim hepimizn muradını nasip etsin inş hayırlısıyla

İyiyiz cnm sen nasılsın
Allah kabul etsin şimdiden valla bende kuran okutmak istiyorum en kısa zamanda gerçekleştiricem :)

Yeni geldim canım eve, muayenemi oldum hersey simdilik yolunda iğneye başlandı ilk iğnemi yaptı hemşire, haklıymıssın gayet basit boşuna tırsmıssımm:)))) sen naptın başladınmı hapını almaya

HAYIRLI OLSUNNN

ama varya hasta hasta muayene olmakta çok zormus beeee çok utandım ::)

bir süre sonra alışıyorsun ilk muayenemi düşünüyorumda kızarmıştım utançatan allahım demiştim bir daha yaşatma bana bu yolardan geçirme(tüp bebk tedavilerini) beni bir evlat nasip etsi bunalrı yeniden yaşamayayaım ama ondan sonra 6 defa yine yaşadım

hersey nasip kısmet tabiki canım aynen bende kıpkırmızı oldum utandımm sonrada amann banane be dedim içimden gerci içimden daha neler neler dedim :))9

Yeni geldim canım eve, muayenemi oldum hersey simdilik yolunda iğneye başlandı ilk iğnemi yaptı hemşire, haklıymıssın gayet basit boşuna tırsmıssımm:)))) sen naptın başladınmı hapını almaya

Çooook sevindim cnm ikimiz aynı anda başladık bende hapımı bugün içmeye başladım 13 gün boyunca içicem sonra doktora gidicem inşallah bi sorun çıkmazda transferim gerçekleşicek hatta büyük bi ihtimal aynı anda gerçekleşicek :))
İnşallah hepimiz hamile kalırız da bebişlerimizle ilgili konuşuruz :)))
Buarada bende hasta hasta muayene olduğumda çok utanmıştım baya zorlanmıştım :))

Evet canım ya hasta hasta ne kadar zormus muayene neyseki atlattık.. DR dediğine göre bende bi aksilik çıkmassa 10 gün sonra kıbrısa gidiyorum hazır olurmusum... beraber seninle ondan sonra gün sayıcazz

Evet canım ya hasta hasta ne kadar zormus muayene neyseki atlattık.. DR dediğine göre bende bi aksilik çıkmassa 10 gün sonra kıbrısa gidiyorum hazır olurmusum... beraber seninle ondan sonra gün sayıcazz

Geçer cnm çalışıyorsun zaten işe verrisin kendini bende öyle yapmayı düşünüyorum :)) bide komik filmler alırım akşamlarıda onu izlerim belki zamn geçer :)))

Geçer cnm çalışıyorsun zaten işe verrisin kendini bende öyle yapmayı düşünüyorum :)) bide komik filmler alırım akşamlarıda onu izlerim belki zamn geçer :)))

evet iyi fikir aslında... cnm bana dr puregon 300 verdik onuda 250 olarak yapıcam basşkada bişi vermedi pazartesi kontrole gidicem normalı böylemi gerci kişiden kişiye değişiyor, neyseki dr ve hemşireler çok ilgiliydi cok memnun kaldım inşaallah Kıbrıstaki merkezdende memnun kalırım cunku yumurta toplama ve transfer işlemi orda olucak kafamda deli sorular anlıycağınn hahaha:))

Doktorunundan memnun kalman çok iyi cnm
Kıbrısta nerde kalacaksın cnm ? doktorunla gidiceksin masraflı bişi olmalı

Aslın güzel bişi bol bol dinlenirsin ne güzel
Bende doktorumu ikna edebilirsem 2 tane embriyo transfer etmesini isticem :))

inşallah canım ikna edebilirsin ama çok zor yasalar değiştiği için çok fazla araştırıyorlarmıs ve cezaları çok yüksekmiş bizde ne diller döktük ama nafile dr dediğine göre koydum diyip koymuyorlarmıs napım dediğimde kıbrısa git ozaman dedi bende hadi gidelim dedim ve şamata olmuştuk şimdide kıbrısa gidiyoruz:) ama yinede kısmet inşaallah senin dr yapar belki benim drum korkak cıkmıstır sen yinede dene ikna etmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…