bende seni seviyom kız, yaptığın süper yemekleri senin gibi yapamasam da seviyomKızlar yarın paşalarım geliyorlar onlarla ilgilenecem bir süre fırsat buldukça gelmeye çalışırım hepinizi seviyorum
arrrrrgünaydınlar canlarrrr güzel bir hafta olur inşş
bende seni seviyom kız, yaptığın süper yemekleri senin gibi yapamasam da seviyomkrepliyi beceremedim de içimde kaldı sanırsam :)))))
arrrrrgünaydınlar canlarrrr güzel bir hafta olur inşş
Demek krepli tarifimi yapamadın acaba neden sorun olduki:26::26:
Olsun deneye deneye yaparsın diyim bende
Günaydın yetercim görüşemiyoruz epeydir tabii sorun sen değilsin benim
Günaydın cancağızlarım...
Hazırlık yapıyorum haliyle önce evi azcık yüzeysel temizlicem sonra vaktim kalırsa mutfağa dalacam...
Sık sık gelirim
günaydın kızlarrrr
anladığım kadarıyla köfteler az daha büyük olmalı ve üzerine hani yumurta sevmiyosan koyma demişsin ya, ha işte ben onu yaptıktan sonra farkettim önce fark etsem süper olcaktı eminim, şekli bozuk oldu tadı iyiydi :)))) dediğin gibi bi daha ki sefere daha iyi olur inşallah
günaydın kızlarrrr
anladığım kadarıyla köfteler az daha büyük olmalı ve üzerine hani yumurta sevmiyosan koyma demişsin ya, ha işte ben onu yaptıktan sonra farkettim önce fark etsem süper olcaktı eminim, şekli bozuk oldu tadı iyiydi :)))) dediğin gibi bi daha ki sefere daha iyi olur inşallah
Günaydın cnm
Sen şimdi ne güzel mamalar hazırlarsın paşalara :))
yumurtalı sütlü sosu herkes yemiyor canım aslında üzerine değilde sadece tepsinin dibine döksen görüntüde sıkıntı olmayabilirdi...
dediğin gibi bir dahaki sefere eminim daha güzel olur..
günaydın tatlım...
önce temizlik yapmam lazım sonra mama işine girişcem
Benim adetim 5 gün geçikti kan testi yaptırsam mı? Bide herhangi sağlık ocaği kan testi yapıyor mu ?
Kız daha ne bekliyorsun, ben olsam ilk gün yapardım. Bildiğim kadarıyla sağlık ocaklari yapıyor ama sonucu ertesi gün aliyorsun. Hadi canım güzel haberlerini bekliyorum:)
direk konuya daldım canlar ama nasılsınızı iyimisiniz???
valla bende negatiften sonra 11 ekimde adet oldum 1 hafta geçti ama bende yapmadım test..
cünkü pko var bende ona baglı gecikmem diyorum test yapmaktan yoruldum artık o yüzden yapmıyorum
Benim adetim 5 gün geçikti kan testi yaptırsam mı? Bide herhangi sağlık ocaği kan testi yapıyor mu ?
Hadi inşaaallllahh hayırlı haberlerini bekliyoruzzz... valla meraklandım bak şimdi dualarımız seninle canımm
Allah razı olsun cnm
10 dakka içinde çıkıyorum elim ayağım titriyor resmen :))
ben en az 15 gün geçmeden yapmam zaten canım çünkü pkodan dolayı 2 ayda bi adet oluyorum ya en azından bu süre hem yaklaşıyo hemde heveslenmiyorum..Cnm benim çok iyi anlıyorum korkar olduk artık negatif sonuç görmeye dayanamıyoruz(
Benimde bi yanım git diyor diyer yanım otur aşağa diyor
Ama ben gidicem hergün hamilemiyim düşüncesi daha da yıprattı beni inşallah sende hamilesindir cnm allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?