takıl bana hayatını yaşaaa burda da kimse konuşmuyor nereye gittiler acepp:44::44::44:
ben de kullanmıyorumm..şekerimm ama niyetim var bir instagram açasım var telefonumun markasını değiştirince tabii bu elimdeki aklıılı telefon ama bayaa bir kaza geçirdi ayarları karıştı...taksitlerinin bitmesini bekliyorumm...değiştirecem
bilmiyorumkı sıkıldım dükkana işemi gitsem saat gecse bilemedimki
Ben burdayım :)))
Ne işle uğraşıyorsun cnm
hosgeldin canım... Güzellik salonum var
canım ben istanbul beylikdüzündeym neden istanbulda olmadıgımı düşündüm sanırm kıbrısta tüp bebek yaptırıcam diye öyle düşündün:))Harika bi meslek
Bugün tülün şahinin programı vardı bi uzman maske yapmıştı eşimle bi hevaslendik :))
İstanbulda olsaydın kesin gelirdim sana cnm
canım ben istanbul beylikdüzündeym neden istanbulda olmadıgımı düşündüm sanırm kıbrısta tüp bebek yaptırıcam diye öyle düşündün:))
Hahahah süper yaa hiç aklıma gelmedi istanbulda olacağın o zaman geliyorum bana bi yüz maskesi yap :))
Tamam canım eğer sivilcen varsa bunu deneyebilirsin meslek sırrı:))İki avuç buğday, iki bardak suda ez canım,İki yumurta sarısı ve bir çorba kaşığı badem yağı koy . Yüzune guzelce sür ve kurumaya başlayınca yıka ve gülsuyu sür :))
Çok şükür sivilcem yok ama tek tük çıkıyor ona uygularım bilhgilendirdiğin için sağol cnm .. genelde bende siyah noktalar oluyor :))
Gül suyunu ben çok severim bi ara hergün yüzümü onunla siliyordum
gülsuyu ve soda mükemmeldir siyah noktalar için hele bide buz kalıbana soda döküp dpndugunda yüzüne masaj yaparak temizlersen sıkılastırırda :)) valla kovacaklar bizi burdan konuya bak siz ne konusuyorsunuz diye
deemek beylikdüzündesin ne güzel canımm ben de ümraniye tarafındayım bu tarfta olsan uğrardım çok ihityacım var cildim fena bozulmuşş..hem saç hem de cilt bakımıma ağırlık verdim bu hafta başladımm...aktardan organik birkaç ürün alıp bakmayabilmiyorumkı sıkıldım dükkana işemi gitsem saat gecse bilemedimki
tamam gülüm paylaşırız inşaallahKullandığında haberim olsun cnm ben baya aktifim bi gün hepimizin bebişi olduğunda orda fotoğraf paylaşır güzel güzel yorumlar yaparız :)))
hosgeldin canım... Güzellik salonum var
gülsuyu ve soda mükemmeldir siyah noktalar için hele bide buz kalıbana soda döküp dpndugunda yüzüne masaj yaparak temizlersen sıkılastırırda :)) valla kovacaklar bizi burdan konuya bak siz ne konusuyorsunuz diye
deemek beylikdüzündesin ne güzel canımm ben de ümraniye tarafındayım bu tarfta olsan uğrardım çok ihityacım var cildim fena bozulmuşş..hem saç hem de cilt bakımıma ağırlık verdim bu hafta başladımm...aktardan organik birkaç ürün alıp bakmaya
tamam gülüm paylaşırız inşaallah
gülsuyu ve soda zaman zaman uyguladıklarım ama tembelimm yıkamak dışında hiç uğraşamam eringecim bayaaa ma yaş da ilerledi..kırışıklıklar da baş gösterdi
Aynen bende çok üşenirim özellikle göz makyajı yaptığımda temizlemesi işkence gelir :)))
cnm gec oldu ama dogum gunun kutlu olsun nicd yollara..
aminnn mehtosummm insallahhhh
saol canim benim amin insallah
amin cnm .evet hulusi hocaya geldim.bu sefer sen de mi ordan hamile kalmistin?
aminnnn cnm cokk saol..
Bir bebeğimiz oLacak seninLe.. Erkek oLursa çok iyi Laf yapacak ağzı babası gibi, kız oLursa ağzı değiL gözLeri konuşacak annesi gibi. KavgaLarımız oLacak seninLe... hayır önce anne dedi, yok yok baba dedi. Erkek oLursa annesini daha çok sevecek herkes gibi, kız oLursa sen oLacaksın sanırım iLk aşık oLacağı adam tipi. Küçücük eLLeri iLe saracak tüm benLiğimizi. İsmini ben vereceğim, soyadını senin verdiğin gib
Bir bebeğimiz oLacak seninLe.. Erkek oLursa çok iyi Laf yapacak ağzı babası gibi, kız oLursa ağzı değiL gözLeri konuşacak annesi gibi. KavgaLarımız oLacak seninLe... hayır önce anne dedi, yok yok baba dedi. Erkek oLursa annesini daha çok sevecek herkes gibi, kız oLursa sen oLacaksın sanırım iLk aşık oLacağı adam tipi. Küçücük eLLeri iLe saracak tüm benLiğimizi. İsmini ben vereceğim, soyadını senin verdiğin gib
hımmmmm
ama ne güzel yazmışsın sen yaaa... burnumun direği sızladı ya benim
çok duygulandım ben amaaaa hep özlediğimiz içimizdeki yara boğazımıda düğümlenen sözcükler bunlar..biz de bir günn yaşayacağız bunları inşaallah
değil mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?