• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benim de tüplerim tıkalıydı ..laporoskopi ile alındı..peşinden de asherman sendromu yani rahimde yapışıklık oluştuğu için 3 kere histereskopi oldum...tedaviye geçişim zor oluyor rahim kalınlaşmıyor embriyonun tutunması zorlaşıyor....doktorum da ilaçlarla kalınlaştırıp öyle geçiyıor tedaviye bu da bazen 6-7 ay tedavide kalmama sebep oluyor...her neyse..yaşın yüüznden 2 embriyo her doktor koyabilir..ama Verda hanımm yani doktorunla anlaşman çok önemli inşallah bebişlerinin gelişine vesile olur canımm Rabim yardımcın olsunn...ne kadara malolacak hem kıbrıs hem brüksel de işlemlerin canımm

heyecan korku endişe bir sürü duygunun harman olduğu günleri yaşıyorsun canımm az da toplanmamış bayaa bir yumoş toplanmışş normaldır ağrı yada krampların olması... bol bol dinlern sakın iş güçyapiim deme yorma vücudunu embriyolar dinlenmiş rahmi sever ..hele de senin durumunda
:16::16:
Canımm türkiyede 35 yaş altına 2 embriyo yasak burdada çok araştırdık bunu yapan doktora hem hapis hemde diplomasına süresiz el koyuyorlar yaparım diyen doktorların çouda zaten çift diyip tek embriyo koyuyorlar..... Kıbrısla 4000euro sadece yumurta toplama ve transfer brüksel tüp bebek merkezindede tedaviye başlanıyor açıkca orada ne kadar tutar bilmiyorum iğneler falan hiç bi fikrim yok hastalanınca gidip tedaviye başlıycam ozaman öğrenicem canım...İnsaallah senin için ve burdaki herkez için herşey kolay olur su gibi akarda Allahın izniyle bebişlerimizi alırız[/QUOTE]
anladım gülüm haklısın ben de 34 yaşındaydımm ama nüfus ta bir yaş küçük olduğum için 35 dim transferim sırasındaa...doktoruma durumu izah edince ikna oldu sağolsunn..bir de tutunma da sıkıntı yaşanacak belli..2 tane traansfer edildi....ama daha fazla olsa itirazım olmaz yardım ediyor embriyolar birbirlerinee içerde diye okumuştumm ve inanıyorum..birakç tane transfer edilen arkdaaşlaım ikiz başlayıp tek gebelikle doğurdular...Rabbimin mucizesi var bence hikmetii...ve nekadar çok embriyo o kadar tutunma şansı diye düşünüyorumm..inşaallah maddi manevi kolay olur tedavi sürecinn:16::16:

Canımm türkiyede 35 yaş altına 2 embriyo yasak burdada çok araştırdık bunu yapan doktora hem hapis hemde diplomasına süresiz el koyuyorlar yaparım diyen doktorların çouda zaten çift diyip tek embriyo koyuyorlar..... Kıbrısla 4000euro sadece yumurta toplama ve transfer brüksel tüp bebek merkezindede tedaviye başlanıyor açıkca orada ne kadar tutar bilmiyorum iğneler falan hiç bi fikrim yok hastalanınca gidip tedaviye başlıycam ozaman öğrenicem canım...İnsaallah senin için ve burdaki herkez için herşey kolay olur su gibi akarda Allahın izniyle bebişlerimizi alırız
anladım gülüm haklısın ben de 34 yaşındaydımm ama nüfus ta bir yaş küçük olduğum için 35 dim transferim sırasındaa...doktoruma durumu izah edince ikna oldu sağolsunn..bir de tutunma da sıkıntı yaşanacak belli..2 tane traansfer edildi....ama daha fazla olsa itirazım olmaz yardım ediyor embriyolar birbirlerinee içerde diye okumuştumm ve inanıyorum..birakç tane transfer edilen arkdaaşlaım ikiz başlayıp tek gebelikle doğurdular...Rabbimin mucizesi var bence hikmetii...ve nekadar çok embriyo o kadar tutunma şansı diye düşünüyorumm..inşaallah maddi manevi kolay olur tedavi sürecinn:16::16:[/QUOTE]

İnşaallah canım cok sagol iyi dileklerin için umarım hersey seninde gönlünce olur

Canm arkadaşlarım hepinizi çık özledim ama çok yogun geçiyor günlerim sn ye duramıyrz yerimizde çok yaramaz çok şirin çok Zeki ve inanılmaz yaramaz bir kızım var teyzeleri Rabb'inden hernamazım da duam her kadına hepinize buduyguyu yaşatması yüzüme bakıp annesi dediği her sanıye içim eriyor o minik ayakları öpmek başımı boynuma sokması babasına aşık bakışları ve her sabah onun parfüm kokusunu o derin uykusun da duyup yataktan deli gibi baba baba diye ağlaması heray şükürettiriyor bana Rabbim hepinize yaşatsın inşallah

Canm arkadaşlarım hepinizi çık özledim ama çok yogun geçiyor günlerim sn ye duramıyrz yerimizde çok yaramaz çok şirin çok Zeki ve inanılmaz yaramaz bir kızım var teyzeleri Rabb'inden hernamazım da duam her kadına hepinize buduyguyu yaşatması yüzüme bakıp annesi dediği her sanıye içim eriyor o minik ayakları öpmek başımı boynuma sokması babasına aşık bakışları ve her sabah onun parfüm kokusunu o derin uykusun da duyup yataktan deli gibi baba baba diye ağlaması heray şükürettiriyor bana Rabbim hepinize yaşatsın inşallah
hoşgeldin karasumm...Rabbim evladına uzun sağlıklı ve analı babalı bir ömür nasip etsin canımm...özledik seni gel arada kızındna fırsat bulunca ben de yatıcam bir tarih programına takıldım kaldımm habertürk de...Allah razı olsun canım kabul etsin inş dualarını:16::16::16:
Hepinizi çok seviyorum ve inanın burda gecen hergunumu çok özlüyorummmmm

biz de seni özlüyoruz canımm ben de çok seviyorumm seniii...kendine ve meleğine çok iyi bak :54::54::54::54::16::16::16::29::38::48::48:

$image.jpg günaydın kızlar hayırlı pazarlar olsun inş herkes iyidir umarım:16:

Merhaba canım çok özel bir sebebi yok sadece orda çift embriyo koyuyorlar birde dediğin gibi çok medhini duydum bende bi anda oraya karar verdim eşimle.... Benim sorunum tüpte tıkanıklk var.. kıbrısı bende çok araştırdım verda hanım benim aklıma yattı telefondada olsa çok güzel açıklıyor herşeyi

canım benim de tüplerim tıkalıydı ..laporoskopi ile alındı..peşinden de asherman sendromu yani rahimde yapışıklık oluştuğu için 3 kere histereskopi oldum...tedaviye geçişim zor oluyor rahim kalınlaşmıyor embriyonun tutunması zorlaşıyor....doktorum da ilaçlarla kalınlaştırıp öyle geçiyıor tedaviye bu da bazen 6-7 ay tedavide kalmama sebep oluyor...her neyse..yaşın yüüznden 2 embriyo her doktor koyabilir..ama Verda hanımm yani doktorunla anlaşman çok önemli inşallah bebişlerinin gelişine vesile olur canımm Rabim yardımcın olsunn...ne kadara malolacak hem kıbrıs hem brüksel de işlemlerin canımm

heyecan korku endişe bir sürü duygunun harman olduğu günleri yaşıyorsun canımm az da toplanmamış bayaa bir yumoş toplanmışş normaldır ağrı yada krampların olması... bol bol dinlern sakın iş güçyapiim deme yorma vücudunu embriyolar dinlenmiş rahmi sever ..hele de senin durumunda
hic is yaptirmiyolar cnm mutfaga giriyom teyzem.git burdannnnn diyr bagiriyo :) uzattim.ayaklarimi orgu oruyom :) ama bugun bi ara migrosa filan gitcem eve gelir tekrar dinlenirim.

Canımm türkiyede 35 yaş altına 2 embriyo yasak burdada çok araştırdık bunu yapan doktora hem hapis hemde diplomasına süresiz el koyuyorlar yaparım diyen doktorların çouda zaten çift diyip tek embriyo koyuyorlar..... Kıbrısla 4000euro sadece yumurta toplama ve transfer brüksel tüp bebek merkezindede tedaviye başlanıyor açıkca orada ne kadar tutar bilmiyorum iğneler falan hiç bi fikrim yok hastalanınca gidip tedaviye başlıycam ozaman öğrenicem canım...İnsaallah senin için ve burdaki herkez için herşey kolay olur su gibi akarda Allahın izniyle bebişlerimizi alırız[/QUOTE]cnm burda koyuyorlar iki embriyo bakma sen yasaga.

Cnm sende kaç tane yum yum toplandı ? Bende 42 tane toplanmıştı 1 hafta boyınca mide bulantısı , şişkinlik olmuştu karnım 7 aylık gibiydi bide dik yürüyememiştim ...
22 toplandi cnm seninkinin de maasallahi varmis bana az yapalkim dedik yine de olmadi vardir herseyde bi hayir.dun nefes zorlugu filan cektim ama bugun iyiyim ya da yorulmadim daha hic ondan nrfessiz kalmadim.bendr dikelince batiyo cnm ama arada.sen ohss olmussun baya cnm serum filan vermediler mi ?

Günaydın topigin güzel hatunlari :)
Turkuazcim tedavin hayırlı olsun. Çok iyi yumurta toplanmış. Bundan sonraki tedavilere ikinci bebek için gitmen dileğiyle. Güzel haberlerini bekliyorum canım.

Turkuazcim tedavin hayırlı olsun. Çok iyi yumurta toplanmış. Bundan sonraki tedavilere ikinci bebek için gitmen dileğiyle. Güzel haberlerini bekliyorum canım.

bekle bebegim bekle geliyiym.guzel haberlerle insallah :) kiz ben senin oglusu cok merak.ediom :)

hic is yaptirmiyolar cnm mutfaga giriyom teyzem.git burdannnnn diyr bagiriyo :) uzattim.ayaklarimi orgu oruyom :) ama bugun bi ara migrosa filan gitcem eve gelir tekrar dinlenirim.

Canımm türkiyede 35 yaş altına 2 embriyo yasak burdada çok araştırdık bunu yapan doktora hem hapis hemde diplomasına süresiz el koyuyorlar yaparım diyen doktorların çouda zaten çift diyip tek embriyo koyuyorlar..... Kıbrısla 4000euro sadece yumurta toplama ve transfer brüksel tüp bebek merkezindede tedaviye başlanıyor açıkca orada ne kadar tutar bilmiyorum iğneler falan hiç bi fikrim yok hastalanınca gidip tedaviye başlıycam ozaman öğrenicem canım...İnsaallah senin için ve burdaki herkez için herşey kolay olur su gibi akarda Allahın izniyle bebişlerimizi alırız
cnm burda koyuyorlar iki embriyo bakma sen yasaga.

22 toplandi cnm seninkinin de maasallahi varmis bana az yapalkim dedik yine de olmadi vardir herseyde bi hayir.dun nefes zorlugu filan cektim ama bugun iyiyim ya da yorulmadim daha hic ondan nrfessiz kalmadim.bendr dikelince batiyo cnm ama arada.sen ohss olmussun baya cnm serum filan vermediler mi ?[/QUOTE]

Bende nefes almakta zorlanmıştım ...Yumurta toplama işlemi gerçekleştikten sonra baya serum yedim onun haricinde de çok kötü olmuştum 1 hafta boyuncada 2 tane daha yedim ben nedense kötü olmuştum sayı çok diye demişti doktor ...
Çok şükür senin öyle olmamış cnm arada batsın daha kötüleride var :))

bekle bebegim bekle geliyiym.guzel haberlerle insallah :) kiz ben senin oglusu cok merak.ediom :)

İnşallah canım benim :) ya eklerdim fotosunu ama cepten giriyorum ve teknolojiyle aram iyi değil:) face kullaniyorsan ekleyeyim seni hatta diğer kızları da. Buraya gelemeyince oradan haber alabilrim en azindan.

Cupcake senin de tedavin hayirli olsun canim. Yakin zamanda hepiniz güzel haberler verirsiniz de topikte halay cekeriz inşallah.

Cupcake senin de tedavin hayirli olsun canim. Yakin zamanda hepiniz güzel haberler verirsiniz de topikte halay cekeriz inşallah.

Allah razı olsun cnm inşallah hepimiz en kısa zamanda bebiş haberleri veririz hepberaber halay çekeriz horon bile oynarız :))
Sanırım sizde yeni doğum yaptınız allah evladınızla berbaber uzun ömürler nasip eder inşallah bebişinizin torunlarınıda sevmek nasip olur inşallah :)))

Son düzenleme:

cnm burda koyuyorlar iki embriyo bakma sen yasaga.

22 toplandi cnm seninkinin de maasallahi varmis bana az yapalkim dedik yine de olmadi vardir herseyde bi hayir.dun nefes zorlugu filan cektim ama bugun iyiyim ya da yorulmadim daha hic ondan nrfessiz kalmadim.bendr dikelince batiyo cnm ama arada.sen ohss olmussun baya cnm serum filan vermediler mi ?[/QUOTE]

Sedacımm sağol açıklaman içinnn....ben hem kıbrıs hem brüksel nasıl olacak onu anlamadım aslında..Meliten transferini kıbrısda yaptıracaksa brüksel de ne yapılacak takibin falan mı onu anlamaya çalışıyorumm..yoksa doktorun türkiyedeki merkezi mi brüksel ondna mı öyle söyledi acaba:44::44::44::44:

hoşgelmişsin incirim sultanımm meleğini de getir topik miss giib bebiş koksunn:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::16::16:

tefriciye topiğnde bir meliten gördüm sanki, kız peşime düşüp oralara mı geldinn:4::4::1::1::1::1::54:

İnstagram kullanan varmı ???

ben de kullanmıyorumm..şekerimm ama niyetim var bir instagram açasım var telefonumun markasını değiştirince tabii bu elimdeki aklıılı telefon ama bayaa bir kaza geçirdi ayarları karıştı...taksitlerinin bitmesini bekliyorumm...değiştirecem:32::21::21::16::16:

Back