• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Aaa niye korkuyorsun yumurta toplama işlemi bikere çok ağrısız transfer de ağrısız diyorlar
Heycan bendede çok var ama hiç korkma lütfen ... seninde ilk denem sanırım bende çok korkmuştum ama hiç korkulacak bişi yokmuş
Yaş kaç ?

evet benim ilk denemem neler olucak hiç bilmiyorum devamlı sizleri okuyorum yaşım 34 canım senin yaş kaç sen nerde tedavi görüceksin

evet benim ilk denemem neler olucak hiç bilmiyorum devamlı sizleri okuyorum yaşım 34 canım senin yaş kaç sen nerde tedavi görüceksin

27 yaşındayım cnm istanbulda tedavi görüyorum
Göreceksin hiç korkulacak bişi olmadığını tedavi sırasında aklına bişi takıldığı zaman buraya yaz sana yardım ederler normalde burası kalabalık ama bugün kimse yok :)
İnşallah sendende bebiş haberi alırız cmm allah yardımcın olsun

27 yaşındayım cnm istanbulda tedavi görüyorum
Göreceksin hiç korkulacak bişi olmadığını tedavi sırasında aklına bişi takıldığı zaman buraya yaz sana yardım ederler normalde burası kalabalık ama bugün kimse yok :)
İnşallah sendende bebiş haberi alırız cmm allah yardımcın olsun

Amin canım ilk defa bu kadar heyecanla hastalanmayı bekliyorum... Sendende güzel haberler bekliyoruz habersiz bırakma gerçi daha çok zamanımız var ama olsun zaman başka türlüde geçmiyorrr:55::55:

Amin canım ilk defa bu kadar heyecanla hastalanmayı bekliyorum... Sendende güzel haberler bekliyoruz habersiz bırakma gerçi daha çok zamanımız var ama olsun zaman başka türlüde geçmiyorrr:55::55:

İnşallah cnm allahın izniyle güzel haberler alırsam haber veririm sendende güzel haberler alıcaz inşallah ...
Sende gelişmeleri buraya yaz olurmu buraya yazarak zaman geçiyor inan :))

cnm gec oldu ama dogum gunun kutlu olsun nicd yollara..

aminnn mehtosummm insallahhhh

saol canim benim amin insallah

amin cnm .evet hulusi hocaya geldim.bu sefer sen de mi ordan hamile kalmistin?

aminnnn cnm cokk saol..
turkuaz bebişim hoş geldinn yumoşların toplanmışş biran önce kavuşun ve 9 ay ayrılmayın inşaalah canımm..ağrın sızın azalmıştır inşaallah biraz dahaa canımm:16::16:
Kızlar merhabaaa
hoşgeldin kuzumm herkesin evinde eşiyle ya da dışarda olduğu bir güne denk gelmişsin birazdan toplaşırız sanırımm...ben de ikramaya topiğin demirbaşlarındanımm:3::3::3:istanbuldan katılıyorumm birtürlü bitmeyen bir rapor çıkarma serüvenindeyim adet olmayı bekliyorumm zeynep kamil de rapor çıkarmaya uğraşacam bu sefer ..çapa da sorun çıkardılar yarıda bıraktımm:19::19::19:
Sagol canım seninde tedavin hayırlı olsun inşaallahh sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucagımıza Allahın izniyle... Benim tedavim brüksel tıp merkezinde başlıycak yumurta ve toplama işlemide Kıbrısta olucak ama ben çok heyecanlıyım ve korkuyorum aslına bakarsan

canımm kıbrısda mı toplanaak yumoşların eğer özel bir sebebi yoksa öğrenebilir miyimm kıbrısdaki hastaneleri medhini çok duydum birkaç topiği de takip ediyorumm ..beni,m doktorum da özel durumumdan dolayı son çare kıbrısı önermişti...

canımm kıbrısda mı toplanaak yumoşların eğer özel bir sebebi yoksa öğrenebilir miyimm kıbrısdaki hastaneleri medhini çok duydum birkaç topiği de takip ediyorumm ..beni,m doktorum da özel durumumdan dolayı son çare kıbrısı önermişti...[/QUOTE]

Merhaba canım çok özel bir sebebi yok sadece orda çift embriyo koyuyorlar birde dediğin gibi çok medhini duydum bende bi anda oraya karar verdim eşimle.... Benim sorunum tüpte tıkanıklk var.. kıbrısı bende çok araştırdım verda hanım benim aklıma yattı telefondada olsa çok güzel açıklıyor herşeyi

turkuaz bebişim hoş geldinn yumoşların toplanmışş biran önce kavuşun ve 9 ay ayrılmayın inşaalah canımm..ağrın sızın azalmıştır inşaallah biraz dahaa canımm:16::16:

hoşgeldin kuzumm herkesin evinde eşiyle ya da dışarda olduğu bir güne denk gelmişsin birazdan toplaşırız sanırımm...ben de ikramaya topiğin demirbaşlarındanımm:3::3::3:istanbuldan katılıyorumm birtürlü bitmeyen bir rapor çıkarma serüvenindeyim adet olmayı bekliyorumm zeynep kamil de rapor çıkarmaya uğraşacam bu sefer ..çapa da sorun çıkardılar yarıda bıraktımm:19::19::19:

canımm kıbrısda mı toplanaak yumoşların eğer özel bir sebebi yoksa öğrenebilir miyimm kıbrısdaki hastaneleri medhini çok duydum birkaç topiği de takip ediyorumm ..beni,m doktorum da özel durumumdan dolayı son çare kıbrısı önermişti...
saol cnm insallah.. ya cok agrim yok ara ara batma oluyo ama bi garibim ya :(

canım inşaallah seninde tedAvin herşeyin çok kolay olur ve sağlıcakla bebişini sende bizde alırız...

Merhaba canım çok özel bir sebebi yok sadece orda çift embriyo koyuyorlar birde dediğin gibi çok medhini duydum bende bi anda oraya karar verdim eşimle.... Benim sorunum tüpte tıkanıklk var.. kıbrısı bende çok araştırdım verda hanım benim aklıma yattı telefondada olsa çok güzel açıklıyor herşeyi[/QUOTE]

canım inşaallah seninde tedAvin herşeyin çok kolay olur ve sağlıcakla bebişini sende bizde alırız...
canım benim de tüplerim tıkalıydı ..laporoskopi ile alındı..peşinden de asherman sendromu yani rahimde yapışıklık oluştuğu için 3 kere histereskopi oldum...tedaviye geçişim zor oluyor rahim kalınlaşmıyor embriyonun tutunması zorlaşıyor....doktorum da ilaçlarla kalınlaştırıp öyle geçiyıor tedaviye bu da bazen 6-7 ay tedavide kalmama sebep oluyor...her neyse..yaşın yüüznden 2 embriyo her doktor koyabilir..ama Verda hanımm yani doktorunla anlaşman çok önemli inşallah bebişlerinin gelişine vesile olur canımm Rabim yardımcın olsunn...ne kadara malolacak hem kıbrıs hem brüksel de işlemlerin canımm

saol cnm insallah.. ya cok agrim yok ara ara batma oluyo ama bi garibim ya :(
heyecan korku endişe bir sürü duygunun harman olduğu günleri yaşıyorsun canımm az da toplanmamış bayaa bir yumoş toplanmışş normaldır ağrı yada krampların olması... bol bol dinlern sakın iş güçyapiim deme yorma vücudunu embriyolar dinlenmiş rahmi sever ..hele de senin durumunda
:16::16:

Merhaba canım çok özel bir sebebi yok sadece orda çift embriyo koyuyorlar birde dediğin gibi çok medhini duydum bende bi anda oraya karar verdim eşimle.... Benim sorunum tüpte tıkanıklk var.. kıbrısı bende çok araştırdım verda hanım benim aklıma yattı telefondada olsa çok güzel açıklıyor herşeyi

canım benim de tüplerim tıkalıydı ..laporoskopi ile alındı..peşinden de asherman sendromu yani rahimde yapışıklık oluştuğu için 3 kere histereskopi oldum...tedaviye geçişim zor oluyor rahim kalınlaşmıyor embriyonun tutunması zorlaşıyor....doktorum da ilaçlarla kalınlaştırıp öyle geçiyıor tedaviye bu da bazen 6-7 ay tedavide kalmama sebep oluyor...her neyse..yaşın yüüznden 2 embriyo her doktor koyabilir..ama Verda hanımm yani doktorunla anlaşman çok önemli inşallah bebişlerinin gelişine vesile olur canımm Rabim yardımcın olsunn...ne kadara malolacak hem kıbrıs hem brüksel de işlemlerin canımm

heyecan korku endişe bir sürü duygunun harman olduğu günleri yaşıyorsun canımm az da toplanmamış bayaa bir yumoş toplanmışş normaldır ağrı yada krampların olması... bol bol dinlern sakın iş güçyapiim deme yorma vücudunu embriyolar dinlenmiş rahmi sever ..hele de senin durumunda
:16::16:[/QUOTE]
Canımm türkiyede 35 yaş altına 2 embriyo yasak burdada çok araştırdık bunu yapan doktora hem hapis hemde diplomasına süresiz el koyuyorlar yaparım diyen doktorların çouda zaten çift diyip tek embriyo koyuyorlar..... Kıbrısla 4000euro sadece yumurta toplama ve transfer brüksel tüp bebek merkezindede tedaviye başlanıyor açıkca orada ne kadar tutar bilmiyorum iğneler falan hiç bi fikrim yok hastalanınca gidip tedaviye başlıycam ozaman öğrenicem canım...İnsaallah senin için ve burdaki herkez için herşey kolay olur su gibi akarda Allahın izniyle bebişlerimizi alırız

Back