Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaslar Cemil Akgün hocada tüp bebek deneyen varmi eltimin Dr u onu tavsiye etti.ama muayenehanesine ulaşabildik hangi hastanede çalışıyor bilmiyorum.gidenler varsa deneyimlerini paylasabilirlermi
Günaydın cancağızlarım..
Bu ara ilgilenemedim sizinle
Günaydın cancağızlarım..
Bu ara ilgilenemedim sizinle
Buaralar çok yoğunsun sanırım nerde eski gülden :)))
merhaba tünaydın canımm ben de geç kalktımm..kahvaltıyı yaptıktan sonra kocişi dışarı gönderdim arkadaşıyla görüşecekmiş...masam toplanacak duruyor ütülerim ve mutfak beni bekliyor akşama yemeğim de yok...bir kalksam çok işim var arkadaş...
dün akşam saçımı boyattım kocişimeee...aşk kızılı oldumm benkayradan dönüşte de aktara uğradım tamamen organik cilt bakım ürünleri aldımm sabunundan kremine toniğine şampuanına kadar...ilk haftadan etkisini göreceksiniz dedi..satıcı delikanlı bakalımm nasıl olcak..
bu hafta sıkı bir de diyete başlıycam...hedef 10 kilo vermek inşaallah herşey güzel olur
eee hani nerdesiniz bi kaç gün takılmayınca küstünüzmü bana gelin hasretle bi kucaklıyım siziEki Görüntüle 863010
cnm gec oldu ama dogum gunun kutlu olsun nicd yollara..bu gün doğum günüm kızlar yaş 37 oldumm
aminnn mehtosummm insallahhhhİyi akşmlar kızlar turkuaz arkadaşımız bugün opu oldu çok şükür herşey yolunda İNŞLLAH son opu'su olur ve bebişlerini tez zamanda kavusur:)) Rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmsın İNŞALLAHHH AMİN...
saol canim benim amin insallahAllah yardımcısı olsun inşallah tedavisi bebekli sonuçlanır konuşunca selamımı söyle canım dualarımız onunla
amin cnm .evet hulusi hocaya geldim.bu sefer sen de mi ordan hamile kalmistin?amin inşallah bebişlerine kavuşur. Ankara da galiba Hulusiciğime gidiyordu diye hatırlıyorum.
aminnnn cnm cokk saol..saçımı boyattım kocişeee aşk kızılı oldumm. akşam emoşdan dönüşte de aktara uğadık iyice bozulan cildim ve yığranıp dökülen saçlarım için bakım ürünleri aldımm... miss kokulu prensesler sevmek harika geldi keyfim gayet yerindee olarak döndüm evimeee
cilt bakımımı yaptımm mayıştım uyurum birazdan bu gece sohbet edecek ne vakit oldu ne de haalim kaldı şimdik yarın eşim evdeyken temziliği de hallederim artık bir ara gelebilrisem sohbet ederiz şekerimm öpüyorumm
Rabbim yumoşlarını öncelikle kaliteli embriyo yapsın göbüşünde sonra da bebişi olsun kucağında inşalalah sonuna kadar herşeyin gönlünce olmasını nasip etsin Rabbim
cnm gec oldu ama dogum gunun kutlu olsun nicd yollara..
aminnn mehtosummm insallahhhh
saol canim benim amin insallah
amin cnm .evet hulusi hocaya geldim.bu sefer sen de mi ordan hamile kalmistin?
aminnnn cnm cokk saol..
Kızlar merhabaaa
Merhaba buaralar burası çook sessiz nazarmı değdi ne :)
valla bilmiyorum kimse konuşmuyor gerçi ben yeni katıldm
Pardon :)) o zaman hoşgeldin
Sende tüp bebek tedavisimi görüyorsun cnm
Teşekkür ederim...bir kaç gün sonra başlıycam canım hastalanmayı bekliyorum... senin durum ney
Aynen bende adet olmayı bekliyorum sonra allahın izniyle tedaviye başlıcam ama 3 gün gecikti..
Benim daha önceden yumurta toplama işlemim gerçekleşti bebişlerim donduruldu beni bekliyorlar adet olduktan sonra hap var sadece onu içicem 13 gün boyunca sonra transver gerçekleşicek
Tedavin şimdiden hayırlı olsun cnm istanbuldamı tedavi göreceksin
Sagol canım seninde tedavin hayırlı olsun inşaallahh sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucagımıza Allahın izniyle... Benim tedavim brüksel tıp merkezinde başlıycak yumurta ve toplama işlemide Kıbrısta olucak ama ben çok heyecanlıyım ve korkuyorum aslına bakarsan