• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Merhaba arkadaslar Cemil Akgün hocada tüp bebek deneyen varmi eltimin Dr u onu tavsiye etti.ama muayenehanesine ulaşabildik hangi hastanede çalışıyor bilmiyorum.gidenler varsa deneyimlerini paylasabilirlermi

Merhabalar, cemil Akgül'ü araştırmışsınız, siz gittiniz mi acaba. Gittiyseniz, Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Ben de kendisine gitmeyi planlıyorum. Teskkurler

Günaydın cancağızlarım..
Bu ara ilgilenemedim sizinle:6::6::6:

merhaba tünaydın canımm ben de geç kalktımm..kahvaltıyı yaptıktan sonra kocişi dışarı gönderdim arkadaşıyla görüşecekmiş...masam toplanacak duruyor ütülerim ve mutfak beni bekliyor akşama yemeğim de yok...bir kalksam çok işim var arkadaş...
dün akşam saçımı boyattım kocişimeee...aşk kızılı oldumm:12::12: benkayradan dönüşte de aktara uğradım tamamen organik cilt bakım ürünleri aldımm sabunundan kremine toniğine şampuanına kadar...ilk haftadan etkisini göreceksiniz dedi..satıcı delikanlı bakalımm nasıl olcak..
bu hafta sıkı bir de diyete başlıycam...hedef 10 kilo vermek inşaallah herşey güzel olur:16::16::16:

herkes nerde kızlar nereye gittiniz şekerler..:44::44::44:
ben de çıkayım barii ev berbat halde..kocam geç gelir ama benim işleirm de geç biter zatenn....uğrarım tekrar öpüldünüz görüşmek üzere:3::3::3:

Buaralar çok yoğunsun sanırım nerde eski gülden :)))

bazen böyle oluyorum ben topiğe daha az geliyorum ruh durumuma bağlı yani:1:

merhaba tünaydın canımm ben de geç kalktımm..kahvaltıyı yaptıktan sonra kocişi dışarı gönderdim arkadaşıyla görüşecekmiş...masam toplanacak duruyor ütülerim ve mutfak beni bekliyor akşama yemeğim de yok...bir kalksam çok işim var arkadaş...
dün akşam saçımı boyattım kocişimeee...aşk kızılı oldumm:12::12: benkayradan dönüşte de aktara uğradım tamamen organik cilt bakım ürünleri aldımm sabunundan kremine toniğine şampuanına kadar...ilk haftadan etkisini göreceksiniz dedi..satıcı delikanlı bakalımm nasıl olcak..
bu hafta sıkı bir de diyete başlıycam...hedef 10 kilo vermek inşaallah herşey güzel olur:16::16::16:

ayyy ne çok şey olmuş ya da olcak :1:
merak ettim organik cilt şeylerini kullan bakalım faydasını görürsen bende isterem...
aşk kadınınada saç boyası başkası olamazdı zaten:16:

Son düzenleme:
eee hani nerdesiniz bi kaç gün takılmayınca küstünüzmü bana gelin hasretle bi kucaklıyım siziEki Görüntüle 863010 :1:

Ohh çok şükür özlettin kendini cnm benimde ruh halim çok bozuk evde dört dönüyorum adetim geçikti 3 gün kadar korkudan gebelik testi yaptıramıyorum Yine negatif sonuç alıcam diye :))

Selam hatunlar, nasılsınız acaba:)
Ikramayacim cilt bakımı ve kilo olaylarina girmissin, hayırlı olsun. Bana da bir el at nolur ya. Hem 9 kilo fazlam var hem de cildim çok kötü oldu. Destekleyici bir güce ihtiyacım var:(

bu gün doğum günüm kızlar yaş 37 oldumm
cnm gec oldu ama dogum gunun kutlu olsun nicd yollara..

İyi akşmlar kızlar turkuaz arkadaşımız bugün opu oldu çok şükür herşey yolunda İNŞLLAH son opu'su olur ve bebişlerini tez zamanda kavusur:)) Rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmsın İNŞALLAHHH AMİN...:16::16::16:
aminnn mehtosummm insallahhhh

Allah yardımcısı olsun inşallah tedavisi bebekli sonuçlanır konuşunca selamımı söyle canım dualarımız onunla
saol canim benim amin insallah

amin inşallah bebişlerine kavuşur. :16:Ankara da galiba Hulusiciğime gidiyordu diye hatırlıyorum.:16:
amin cnm .evet hulusi hocaya geldim.bu sefer sen de mi ordan hamile kalmistin?

saçımı boyattım kocişeee aşk kızılı oldumm.:12::12::12: akşam emoşdan dönüşte de aktara uğadık iyice bozulan cildim ve yığranıp dökülen saçlarım için bakım ürünleri aldımm... miss kokulu prensesler sevmek harika geldi keyfim gayet yerindee olarak döndüm evimeee
cilt bakımımı yaptımm mayıştım uyurum birazdan bu gece sohbet edecek ne vakit oldu ne de haalim kaldı şimdik yarın eşim evdeyken temziliği de hallederim artık bir ara gelebilrisem sohbet ederiz şekerimm öpüyorumm:54::54::29::38:

:54::54::16::16::38::38:

Rabbim yumoşlarını öncelikle kaliteli embriyo yapsın göbüşünde sonra da bebişi olsun kucağında inşalalah sonuna kadar herşeyin gönlünce olmasını nasip etsin Rabbim:16::16::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
aminnnn cnm cokk saol..

cnm gec oldu ama dogum gunun kutlu olsun nicd yollara..

aminnn mehtosummm insallahhhh

saol canim benim amin insallah

amin cnm .evet hulusi hocaya geldim.bu sefer sen de mi ordan hamile kalmistin?

aminnnn cnm cokk saol..

Cnm ben atlamışım
İnşallah en kısa zamanda bebiş haberi alırsın güzel haberlerini bekliyoruz cnm :)

Teşekkür ederim...bir kaç gün sonra başlıycam canım hastalanmayı bekliyorum... senin durum ney

Aynen bende adet olmayı bekliyorum sonra allahın izniyle tedaviye başlıcam ama 3 gün gecikti..
Benim daha önceden yumurta toplama işlemim gerçekleşti bebişlerim donduruldu beni bekliyorlar adet olduktan sonra hap var sadece onu içicem 13 gün boyunca sonra transver gerçekleşicek
Tedavin şimdiden hayırlı olsun cnm istanbuldamı tedavi göreceksin

Aynen bende adet olmayı bekliyorum sonra allahın izniyle tedaviye başlıcam ama 3 gün gecikti..
Benim daha önceden yumurta toplama işlemim gerçekleşti bebişlerim donduruldu beni bekliyorlar adet olduktan sonra hap var sadece onu içicem 13 gün boyunca sonra transver gerçekleşicek
Tedavin şimdiden hayırlı olsun cnm istanbuldamı tedavi göreceksin

Sagol canım seninde tedavin hayırlı olsun inşaallahh sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucagımıza Allahın izniyle... Benim tedavim brüksel tıp merkezinde başlıycak yumurta ve toplama işlemide Kıbrısta olucak ama ben çok heyecanlıyım ve korkuyorum aslına bakarsan

Sagol canım seninde tedavin hayırlı olsun inşaallahh sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucagımıza Allahın izniyle... Benim tedavim brüksel tıp merkezinde başlıycak yumurta ve toplama işlemide Kıbrısta olucak ama ben çok heyecanlıyım ve korkuyorum aslına bakarsan

Aaa niye korkuyorsun yumurta toplama işlemi bikere çok ağrısız transfer de ağrısız diyorlar
Heycan bendede çok var ama hiç korkma lütfen ... seninde ilk denem sanırım bende çok korkmuştum ama hiç korkulacak bişi yokmuş
Yaş kaç ?

Back