Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim tarif araştırıken bulşduğum bir tarifde içine bir kaşık da hindistan cevizi katmışlardı...ben yaparken içinee portakal kabuğu rendeledim o da vanilyaya benzer bir aroma katıyor aslındaa....
aile içi ve şiddete hayır bebkim..tek iizin verdiğimiz şiddet karnımızdan dışarı atılan minicik ayakların tekmeleri.....inşaallah karnında der der tepinen bebelerin olsun da gör sen şiddeti inşaallah
hamsi kızart yanınada bol yeşillikli salata bide naneli bi mercimek çorbası oooh mis
portakal kabuğu çok baskın oluyomuş tat olarak az da katsan öyle oluyomuş duyum aldımda
artık katmaktan vazgeçtim hindi cevizini deneyecem süslemede tadı hoşuma giderse kullanaırım...
salatasız hamsi olmaz zatii....
çorbam var bol vitaminlisinden...
hamsinin kılçıklarını bile çıkardım sadece kızarcak..
bende dün gece bugün için kabak dizmesi yapmıştım akşamada var biraz ama yanına bişeyler daha bulmam lazım
makarna yap
oooh afiyet olsun canım
balığa bende bayılıyorum hafta sonu alıp dolabı dolduracam ara ara çıkarır pişiririm malum diyetteyim balığı daha çok yemek lazım
süpper olurdu ama bi süreliğine pilavdı makarnaydı yapmayacam canım diyet sebebiylen
o yüzden başka bişey bulmalıyım yoğurt ve bolca salata olacak aslında yeter dimi
evet bak diyette süpper bişi balık stokta olsun bencede..
bende palamut ve hamsi yiyebiliyorum sadece onları alıp buzluğa koycam..
heee o zaman dediğin gibi salata çeşitleri yap bundan sonra kocacında aç kalsın
KIZLAR NASILSINIZ ANNEM RAHATSIZDI BİRAZ (köyden geldi)ONUNLA İLGİLENDİM BU GÜN GELEMEDİM SİDE KEYİFLER NASIL
Aminnnn canım benim aminnnn bu arada hayırlı akşamlar herkese topikimiz bariz sessiz bu aralar malum oruç ibadetlerimz dualrımız olunca öyle oluyor bi bakınıp azcık yazıp kaçıyoz doğuran hatunlar ne alemdeler acepinş iyilrdir eabbim mutluluklarını daim etsin inşbide kuran okutacam inş pazar olmazsa pazartesi inşhayırlı günlerimiz olsun Yokhe cimm..Rabbim dualarını / dualarımızı kabul etsin inşaallah
merhaba bebeğim amin çok uykusuzumm enerji dolu bir güne ihtiyacım var aslındaa
merhabaaa
merhabaaa sana da
ben şu an çok tırsıyorummm..kimi gördün bacım rüyanda bu kadar fena duygular içindesin oruçlu oruçlu:18::18::18::18:
Günün aydın olsunn canımm kötü rüyan üzerindeki negatif enerjiyi alsın götürsün inşaallah kışkış cinlerr kış kış yallah cinler yallah:88::88:
Geçmiş olsun cnm inşallah önemli bişi yoktur ..
Annelere bişi olmasın onlar melek melek
uzmanlar her yemeğin yanına yoğurt koyun diyorlar...benim yapacağım br diyette de bir gn ton balığı bir gün somon balığıyla yapılmış salatalar var akşam yemeğindee....Allah yardımcın olsun canımm benim de bir diyetisyene gidesim var haftaya gidebilirimmsüpper olurdu ama bi süreliğine pilavdı makarnaydı yapmayacam canım diyet sebebiylen
o yüzden başka bişey bulmalıyım yoğurt ve bolca salata olacak aslında yeter dimi
bence gayet güzel bir aroma vermişti portakal kabuğu rendesi ben elmada katıyorum küp küp doğrayıp.. gün kurusu ve incir yüüznden benimki de hafif bir karamel renkteydiiportakal kabuğu çok baskın oluyomuş tat olarak az da katsan öyle oluyomuş duyum aldımda
artık katmaktan vazgeçtim hindi cevizini deneyecem süslemede tadı hoşuma giderse kullanaırım...
salatasız hamsi olmaz zatii....
çorbam var bol vitaminlisinden...
hamsinin kılçıklarını bile çıkardım sadece kızarcak..
ben üniyi vanda okudumm ..mevsiminde gölden balık tutardı bizm çocuklar göl kıyısına yürüyüşe çıktığımızdahamsi ve palamutu bende çok severim lüferi istavriti çipurayı alabalığı çok seviyom men balığın her çeşidini seviyom zati
hiç yedin bilmem vangölünden inci kefali çıkar onun tadıda çok güzeldir ve onu yöre halkı bolca tuzlayıp kurutur onun lezzetide ayrı güzel olur hele yanında yeşil mercimekli bulgur pilavı ve salata varsa yemede yanında yat bi lezzet olur
kocacıma sebze yemeği var tızım onu yesin
KIZLAR NASILSINIZ ANNEM RAHATSIZDI BİRAZ (köyden geldi)ONUNLA İLGİLENDİM BU GÜN GELEMEDİM SİDE KEYİFLER NASIL
Selam kızlar minik prensesim uyudu sizlere bir meraba diyeyim dedim iyisiniz dimi?
uzmanlar her yemeğin yanına yoğurt koyun diyorlar...benim yapacağım br diyette de bir gn ton balığı bir gün somon balığıyla yapılmış salatalar var akşam yemeğindee....Allah yardımcın olsun canımm benim de bir diyetisyene gidesim var haftaya gidebilirimm
bence gayet güzel bir aroma vermişti portakal kabuğu rendesi ben elmada katıyorum küp küp doğrayıp.. gün kurusu ve incir yüüznden benimki de hafif bir karamel renkteydii
ben üniyi vanda okudumm ..mevsiminde gölden balık tutardı bizm çocuklar göl kıyısına yürüyüşe çıktığımızda
poşet poşet zorla elimize tutuştururlardı o yıllardaa...hey gidi günler..evsahibemiz de evimiizn alt katı tandırmış...balıkları bütünce kurutup saklıyorlardı..ıyy hiç sevmedim o balığı insan bir içini temziler ayooll
Geçmiş olsun yetercimm..senin de hergün başka aksiyonun var...biz de kurtlar vadisi seyrediyoruzz kocişimleee
demek benim ondan yıllardır göbeğim yoktu ne zamnki kilom aldı başını gitti o zaman toto da yer kalmayınca göbeğe toplandı yağlardemek sevmedin kurutulmuş balığı damak zevkiyle alakalı bişey canım alışık olmayan insan sevmeyebilir akıllım içini temizleseler tuzu tamamen içine çekeceğinden o daha yenmezki görmüşsündür tuzun arasında kayboluyor tuz kurutuyo onu lezzetide ordan geliyor pişireceğin zaman suya bırakıyosun yumuşayınca içini temizliyosun sonra pişiriyosun ben çok seviyorum
görmüşmüsün bilmiyorum deniz balıklarını bile bazen bol tuza gömerek pişirirler çok lezzetli olur ama o zaman bile baş kısmı tuzu emmesin diye aluminyom folyayla sarılır
bende her yemeğin yanında yoğurt mutlaka yerim karın yağlarını eritiyomuş yoğurt biliyomuydun canım
HasbiyAllahu lailahe illahu aleyhü tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym”
“Allah’a güvendim (bana yeter)ondan başka ilah yoktur, O vardır, ki bende O’na bağlanıp işimi ona bıraktım; O arşın aziym rabbidir.”HAYIRLI CUMALAR
demek benim ondan yıllardır göbeğim yoktu ne zamnki kilom aldı başını gitti o zaman toto da yer kalmayınca göbeğe toplandı yağlar
Saracım ben bir yourt severimm bekarken gece uyanır su arra gibi dolabın başına gider yoğurt kaşıklardım o derec yani bir gün yoğurt yemesem kriz gibi başıma vururdu..gerçi şimdi de dolabımda yğurt yoksa dolap boşmuş gibi hissederm..
canım yaaa ben sevmedim tuzlu balığı daha doğruusu içini temzilemeden pişirip getirmişlerdi midem kaldırmadı....ki temizleyip tekrar pişriliyor mu anlayamadım o dönem..pişmiş giib kızarmış gibi duran balık bir de yaşım 20 bilmediğm etmediğim bir konu balık...ki benim bildiğim sevdiğim tek balık türü hamsidir diğerlerine hala pek ısınamadımm...akdeniz mutfağına ev arkadaşım sayesinde ısındımm mersinliydi..boylu poslu bayaa da kilolu bir kızdı...bana da uyuz olurdu kuş kadar yerdi zayıflayamazdı ben onun önündekini de yerdimm 40 bedenden 36 bedene düşmüştüm birkaç aydaa...ahh gençli şimdi de öyle olsam yaa tv de gördüm koaman balğı kaya tuzuna gömüp pişirdiler kaç kere...çok leziz oluyrdur eminim... cuman mübarek olsun bu arada birtanem..Rabbim bir Cuma günü çifte bayram yaşatsın sanaaa önce meleğinin müjdesini sonra kendisini göndersinn inş
Hayırlı Cumalar Yeterciimm Rabbim işini rast getirsinn...Gönlündeki duayı hakkında hayırlı eyleyip kabul buyurusn inşaallah