bugün yapmadılar mı acaba? hep getirirlerdi niyeyse bugün bişey yok.
belki yarın gelir ben hâlâ hayal kuruyorum.
bak buraya yazıyorum. öğlene kadar getirdiler getirdiler... ondan sonra ben yapıp kendim göndercem.
iyi geceler tatlı rüyalar...
maşallah kızlar ne kadar beceriklisiniz
bende iki çamaşır astım diye neredeyse madalya takacam kendime
bende istiyorumbu sene hiç yemedim
hemde istemiyorum çok kalorili
canım ben ceviz , karanfil ve gün kurusu kayısı koydum hani şu siyah olanlardan o yüzden rengi koyu oldu ama tadı nefis mandalinayı öneriyorum çok leziz bi tat vermiş
iyi geceler canım
olsun sen hayal et gelcek o aşure o kadaarrr
çamaşır asmak az bişim yaniii düşünsene potansiyel ütü demek
aşure cidden kalorili ama sürekli yapılmıyor diyerekten aşurelere hücuummmmmmm
canımcım tadına ne şüphe tahmin ettim zati malzemelerini belli şeyler rengini koyu yapıyor işte ben onları koymadım benimki vanilyalı seninki kakaolu olmuş
Günaydın cancağızlarım...
Çok gergin uyandım kavga edesim var bugün eşimi aradım az önce özellikle bişi istedim hayır der belkide tartışırım azcık rahat ederim dedimama olur hatun alırız dedi kaldımı içimde gerilim nerden çıkarcam şimdi ben bu negatif enerjimi
Hayırdır inşallah cnm kötü rüyalarmı gördün
Valla ben oruçlu olmanın mutluluğunu yaşıyorum :))normalda hst olmam lazım ama allahıma şükürler olsun olmadım çook korktum oruç tutamıcam diye
Çok gergin uyandım kavga edesim var bugün eşimi aradım az önce özellikle bişi istedim hayır der belkide tartışırım azcık rahat ederim dedimama olur hatun alırız dedi kaldımı içimde gerilim nerden çıkarcam şimdi ben bu negatif enerjimi
sen ne istiyon menim eniştemden tızım git sinirini başkasından çıkar aaaaaaa
gördüğün kötü rüyayı suya anlat uzaklara dök gitsin etkisinden çabuk kurtulursun
hayırlı günlerimiz olsun Yokhe cimm..Rabbim dualarını / dualarımızı kabul etsin inşaallahbismillahirahmarahim AIIahım başIadığımız yeni günde senden hayır diIiyoruz ve bugünün içinde şerIerden sana sığınırız bizIeri doğru yoIundan ayırma. Amin. Gülden ablacım rabbim orucunu kabul etsin bizde tutuyoruz eşimle allhım hayırlı kapılar açsın inş hepimizn muradını nasip etsin yuvalarımıza saglık sıhat huzr mutluluk nasip etsin inş
merhaba bebeğimgünaydın kızlaaaaaaaaar
herkes için bol enerjili ve sağlıklı bi gün olsun
merhabaaagünaydınlarrrr canlarrr
Bi günaydında benden olsun :))
valla kendini büyük bi tehlike bekliyordu ama iyi atlattı farkında değil
kötü rüyamı suya anlatmakla rahatlayamam direk o şahısı suya atıp kurtulmak istiyom hatta bi kaşık su da yeter bana boğmak için
hayırlı günlerimiz olsun Yokhe cimm..Rabbim dualarını / dualarımızı kabul etsin inşaallah
merhaba bebeğimamin çok uykusuzumm enerji dolu bir güne ihtiyacım var aslındaa
merhabaaa
merhabaaa sana da
ben şu an çok tırsıyorummm..kimi gördün bacım rüyanda bu kadar fena duygular içindesin oruçlu oruçlu:18::18::18::18:
Günün aydın olsunn canımm kötü rüyan üzerindeki negatif enerjiyi alsın götürsün inşaallahkışkış cinlerr kış kış yallah cinler yallah:88::88:
evet oruçlu oruçlu gerginim yaneee...
kimi gördüğümü demicem işte sülale içinden biri bazen şu aile içi şiddete evet demek istiyom onu genişletip sülale içi şiddete uyarlamak istiyombazı durumlarda şöyle eşşek sudan gelene kadar dövsem anca rahatlarım gibi geliyo
valla kendini büyük bi tehlike bekliyordu ama iyi atlattı farkında değil
kötü rüyamı suya anlatmakla rahatlayamam direk o şahısı suya atıp kurtulmak istiyom hatta bi kaşık su da yeter bana boğmak için
tövbe bismillah içindeki şeytanı at tızım bu mübarek günlerde relaks ol canım relaks gel sana kakolu aşuremden vereyim tarçınlı tarçınlı ye rahatlarsın
kovalayamıyorum kötü düşüncelerimi azcık yatayım uyusam geçer diyorum sonra aklıma ya rüyama girerse düşüncesi geliyii
kakaolu aşure ver bana bende sana vanilyalı aşuremden vereyimşaka bi yana acaba vanilya nasıl durur aşurede:26::44:
bilmem hiç denmedimkiii bi dahaki sefere deneyelim ne kaybederizama ben süslemesini Hindistan ceviziyle yapsam daha şık duracakmış onu test edip onayladım
demek uykuda uyuyamıyorsun kimmiş benim arkadaşımı bu kadar strese sokan parçak pinçik ederim onu valla
bak sennn hindi cevizi diyon yani enteresan bi fikir denemeliyim...
boşveriyorum artık gerilim bana yaramaz hemen düşünce gücümü iyi şeylere yöneltiyorum akşama ne yapsama acaba hamsi var onu kızartayım
evet oruçlu oruçlu gerginim yaneee...
kimi gördüğümü demicem işte sülale içinden biri bazen şu aile içi şiddete evet demek istiyom onu genişletip sülale içi şiddete uyarlamak istiyombazı durumlarda şöyle eşşek sudan gelene kadar dövsem anca rahatlarım gibi geliyo
bak sennn hindi cevizi diyon yani enteresan bi fikir denemeliyim...
boşveriyorum artık gerilim bana yaramaz hemen düşünce gücümü iyi şeylere yöneltiyorum akşama ne yapsama acaba hamsi var onu kızartayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?