• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Yaaaa sayfada gezinirken Gülden'in asureleri gördüm, nasıl canım istedi. Malum küçük popoyla evde yalnızım,aşure yapma firsatim da yok. Ne yapsam derkeeeeeennnnnnn kapım çaldı ve güzel kalpli komşum tam 6 kase aşure bıraktı. Tek kase alacaktim hepsini bana getirmis :)

Guldencim ellerine sağlık çok leziz görünüyor:)

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

niyeki canım sen mandalinamı sevmiyosun yoksa yakışmazmı :44::44::44::44::44:

mandalina suyu koydum ilk kez du bakalım tadı nasıl olacak

cnm mandalinaya bayilirim ama ben asurede portkalimsi tatlari.cok.sevmiyoum kabuk.filan da koyuyolar ya hosuma gitmiyor.ama tabi damak lezzeti herkeste farkli..

$aşure.jpg buda benim aşurem süslemesini yapmadım sadecebiraz tarçın serptim

ayy şimdi ağlıycem ulennnn:43::43::43::43:

Allah kabul etsin cnmmm

ama neden ağlıyon sen anneemmmm kıyamam hiç:38:

Yaaaa sayfada gezinirken Gülden'in asureleri gördüm, nasıl canım istedi. Malum küçük popoyla evde yalnızım,aşure yapma firsatim da yok. Ne yapsam derkeeeeeennnnnnn kapım çaldı ve güzel kalpli komşum tam 6 kase aşure bıraktı. Tek kase alacaktim hepsini bana getirmis :)

Guldencim ellerine sağlık çok leziz görünüyor:)

sağol canım...
e annesin artık öyle herşeye vaktin olmaması normal sağolsun komşucun 6 kase birden bırakmış sanırım diğer komşular yoktu sana nasip oldu kaseler:1::1::1:

Cnm allah kabul etsin :)

Amin canım sağol:16:

Eki Görüntüle 860453 buda benim aşurem süslemesini yapmadım sadecebiraz tarçın serptim

benimki vanilyalı seninki kakaolu aşure gibi olmuş:1::1::1:
ellerine sağlık canım:56:

merhabalar... Allah orucunu kabul etsin.

çoook güzel görünüyor. ben de aşure yemek istiyorum.

ama bize henüz bir şey getiren olmadı.:39:

sağol tatlım...
canın istedi demek etrafta yapan yokmu yaa biri getireydi:5:

evde yoktum az önce geldim ama yatasım var malum oruç tutcam sahura kalkcam yatayım bi de teheccüd namazımız var tabiki bana yatak göründü hepinize iyi geceler:16::16::16:

sağol canım...
e annesin artık öyle herşeye vaktin olmaması normal sağolsun komşucun 6 kase birden bırakmış sanırım diğer komşular yoktu sana nasip oldu kaseler:1::1::1:

sağol tatlım...

bugün yapmadılar mı acaba? hep getirirlerdi niyeyse bugün bişey yok.

belki yarın gelir ben hâlâ hayal kuruyorum.:1:

bak buraya yazıyorum. öğlene kadar getirdiler getirdiler... ondan sonra ben yapıp kendim göndercem. :51::54:

maşallah kızlar ne kadar beceriklisiniz
bende iki çamaşır astım diye neredeyse madalya takacam kendime:52:
bende istiyorumbu sene hiç yemedim
hemde istemiyorum çok kalorili :1:

sağol canım...

sağol tatlım...

canım ben ceviz , karanfil ve gün kurusu kayısı koydum hani şu siyah olanlardan o yüzden rengi koyu oldu ama tadı nefis mandalinayı öneriyorum çok leziz bi tat vermiş

Back