Tüp Bebek Günlüğümüz !

Yaaaa sayfada gezinirken Gülden'in asureleri gördüm, nasıl canım istedi. Malum küçük popoyla evde yalnızım,aşure yapma firsatim da yok. Ne yapsam derkeeeeeennnnnnn kapım çaldı ve güzel kalpli komşum tam 6 kase aşure bıraktı. Tek kase alacaktim hepsini bana getirmis :)

Guldencim ellerine sağlık çok leziz görünüyor:)

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

niyeki canım sen mandalinamı sevmiyosun yoksa yakışmazmı :44::44::44::44::44:

mandalina suyu koydum ilk kez du bakalım tadı nasıl olacak

cnm mandalinaya bayilirim ama ben asurede portkalimsi tatlari.cok.sevmiyoum kabuk.filan da koyuyolar ya hosuma gitmiyor.ama tabi damak lezzeti herkeste farkli..

ayy şimdi ağlıycem ulennnn

Allah kabul etsin cnmmm

ama neden ağlıyon sen anneemmmm kıyamam hiç

sağol canım...
e annesin artık öyle herşeye vaktin olmaması normal sağolsun komşucun 6 kase birden bırakmış sanırım diğer komşular yoktu sana nasip oldu kaseler

Cnm allah kabul etsin :)

Amin canım sağol

Eki Görüntüle 860453 buda benim aşurem süslemesini yapmadım sadecebiraz tarçın serptim

benimki vanilyalı seninki kakaolu aşure gibi olmuş
ellerine sağlık canım

merhabalar... Allah orucunu kabul etsin.

çoook güzel görünüyor. ben de aşure yemek istiyorum.

ama bize henüz bir şey getiren olmadı.

sağol tatlım...
canın istedi demek etrafta yapan yokmu yaa biri getireydi

evde yoktum az önce geldim ama yatasım var malum oruç tutcam sahura kalkcam yatayım bi de teheccüd namazımız var tabiki bana yatak göründü hepinize iyi geceler

bugün yapmadılar mı acaba? hep getirirlerdi niyeyse bugün bişey yok.

belki yarın gelir ben hâlâ hayal kuruyorum.

bak buraya yazıyorum. öğlene kadar getirdiler getirdiler... ondan sonra ben yapıp kendim göndercem.

maşallah kızlar ne kadar beceriklisiniz
bende iki çamaşır astım diye neredeyse madalya takacam kendime
bende istiyorumbu sene hiç yemedim
hemde istemiyorum çok kalorili

canım ben ceviz , karanfil ve gün kurusu kayısı koydum hani şu siyah olanlardan o yüzden rengi koyu oldu ama tadı nefis mandalinayı öneriyorum çok leziz bi tat vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…