Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar ben çıkıyorum iyi geceler hepinizi

Çok sevinirim cnm :))
Buarada köfteli krep sarmam çooooooook güzel oldu eşim bayıldııı
Başk tariflerde yüklesen keşke :))

ayy yaptınmı canım çok sevindim beğenmenize...
daha önceki yarışmalarımda var benim onların linkibi atayım 2 kez birinci oldum katıldım bu 3.yarışmam oluyor...
aşağıdaki linklerden giriş yap başka tariflerimi görürsün...

http://www.kadinlarkulubu.com/pastalar/627922-cilek-soslu-cheesecake.html

http://www.kadinlarkulubu.com/ramazan-yemekleri-ozel-yarisma/639196-egunalin-ramazan-sofrasicokertme-kebabisu-boregiev-baklavasi.html

Offff baktım cnm hepsi birbirinden güzel ..
Ev baklavasını yapa bilirmiyim bilmiyorum ama en kısa zamanda denicem
Valla eşin şanslı :)))

2 farklı test kullandım canım. 7 çıkmıştı, o zaman gebelik testim negatifti. sonra 9 çıktı o zaman da negatifti. Bundan 4 gün sonra pozitife döndü. Sonra git gide açıldı. Şimdi yine negatif. Testlerden biri 12,5 biri de 25'e kadar ölçüyor. 25'e kadar ölçen pozitif çıkmıştı canım. Demek ki yükselmişti. Ama şimdi bitti artık

Canım sende pıhtılaşma mı var? Bu arada aralıkta denetimim vardı ya o iptal oldu. Böylece 2 gün gribim yok yorgunum yok eşim hasta vs diyip izin alabilirim. Bekleyecek sabrımız kalmadı çünkü :)

Canım yeni gördüm mesajını. Bir gelişme var mı? Ne kadar saçma ya. Raporu versinler sonrasında dediğin gibi gerekirse histereskopi yapılır. Yinede iyi tarafından bakmak lazım. Benim doktorum tüp bebekten önce histereskopi yapacak, o esnada rahme çizik atacak yine. Onun tutunmasına sağladığına inanıyor. Ben de inanıyorum. Sonuçta tek pozitif aldığım aldımğım deneme buydu. Belki de yapılması senin için daha hayırlıdır.

ARkadaşlar ya size bir soru. Sizce bu embryo nasıl?

Doktor 1. kalite dedi ama bana pek öyle gözükmedi.

Yapalım valla görüntüsü çook güzel duruyordu :))

bizimki de öyle durur mu ama bilmiyorum :) ben hala nasıl öyle kestiğini keşfetmeye çalışıyorum.

Allah yardımcınız olsun cnm iyi haberler almak nasip olur inşallah ...

amin canım sağol

canımmm çok geçmiş olsunn Allahh acil şifalar versinnn..

amin canım sağol

Rabbim yardımcınız olsun sorunsuz çıkar inşallah sonuç...
Dediğin gibide erkenden farkedilmesi çok iyi olmuş..
En kısa zamanda haber ver bize olurmu:26:

amin canım sağol eve gelince haber veririm size

Ben duaya katilabilirim

Canim hayirdir. Transfer mi var? Ya aslinda benim bu sabah ateske ilgili bi sorum oldu. Sende bi göz atsana gülden süper moral verdi de :)

valla benimkide 1.kalite dendi bende fotosunu çekip koyayım bekle canım

bekliyorumm :)

Ben duaya katilabilirim

Canim hayirdir. Transfer mi var? Ya aslinda benim bu sabah ateske ilgili bi sorum oldu. Sende bi göz atsana gülden süper moral verdi de :)

aa canım yollasana değerlerini :) grafik yaptın mı?

yok canım ya bu transfer edilen embriyomdu. en kalitelisi bu. sanırım benim yumurtam kötü. baksana hücreler güzel, eşit büyüklükte ama biraz fragmantasyon var.

biri 2. diğeri 3. tüpte transfer edilen...3.gün 10 hücreliler...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…