Cnm beni listeye eklersen sevinirim
tamam canım eklerim sanada listeyi 11 kasım gecesi başlayacağımızdan bildiririm bi de neler yapcaz onuda yazarım özelden...
Çok sevinirim cnm :))
Buarada köfteli krep sarmam çooooooook güzel oldu eşim bayıldııı
Başk tariflerde yüklesen keşke :))
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler hepinizi
ayy yaptınmı canım çok sevindim beğenmenize...
daha önceki yarışmalarımda var benim onların linkibi atayım 2 kez birinci oldum katıldım bu 3.yarışmam oluyor...
aşağıdaki linklerden giriş yap başka tariflerimi görürsün...
http://www.kadinlarkulubu.com/pastalar/627922-cilek-soslu-cheesecake.html
http://www.kadinlarkulubu.com/ramazan-yemekleri-ozel-yarisma/639196-egunalin-ramazan-sofrasicokertme-kebabisu-boregiev-baklavasi.html
9aycim sen hep ayni marka gebelik testi mi kullanıyorsun?Çben senin testinin yanlış ölçtüğünü düşünmeye başladım. Cünkü hatırladığım kadarıyla senin degerin 7 çıkmıştı. Test ne kadar hassas olursa olsun bu değer idrara karismadığı için teste yansıyamaz gibi geliyo.
canım ilk tüp bebeğim tutunmustum benm kalp atıslarını duyamamıstık o yüzden mecburen 1 hafta bekleyip kürtaj olmustum ikinciside tutunmadı zaten..
canım benm imkanın yoksa izin almak iiçin biraz daha bekle istersen cünkü 1 yılda 3 kez diyosun belki problem olabilir işsizde kalma canım..
Allahım yaaaa ben deli olacam bu gidişleee
kurul sonucum için Çapayı aradımm ....
sonuç çıkmış
kuruldaki çok bilmişler histereskopi yapılması gerektiğine karar vermişler.....
Şaka mı bunlar yaaaa....histereskopi yapılınca ne çıkacağını sanıyorlar acaba....3 kez olduğum işlemin tekrarında farklı bişey mi çıkaracaklar acaba rahimden..verin raporumu da ben bakayım gerisine arkadaşş çıldırmak işten bile değil....testleri uzattılar sonuçları uzattılar her işimi böyle uzatmaktan ne zevk alıyorlar anlamıyorumm..tüplerim yok yanii hist yapsan ne işime yarayacak 4. kez ver raporumu da bakayım tedavimeee hep beni mi buluyor tüm arızalar anlamadım gittiii
fena halde sinrlendimmm.....işlerim de bitmedii..pazara gidip gelicem...yarın arkadaşım gelecek oturmayaa...perşembe genetik randevumuz var kocamlaaa sabahtan gidip saydrımak istiyorumm kuruldaki çok bilmişlere:88::88::88:
Offff baktım cnm hepsi birbirinden güzel ..
Ev baklavasını yapa bilirmiyim bilmiyorum ama en kısa zamanda denicem
Valla eşin şanslı :)))
Egunal'in ev baklavası benim de yapılacaklar listemde.
ARkadaşlar ya size bir soru. Sizce bu embryo nasıl?
Eki Görüntüle 853430
Doktor 1. kalite dedi ama bana pek öyle gözükmedi.
bizimki de öyle durur mu ama bilmiyorum :) ben hala nasıl öyle kestiğini keşfetmeye çalışıyorum.
Offff baktım cnm hepsi birbirinden güzel ..
Ev baklavasını yapa bilirmiyim bilmiyorum ama en kısa zamanda denicem
Valla eşin şanslı :)))
Allah yardımcınız olsun cnm iyi haberler almak nasip olur inşallah ...
canımmm çok geçmiş olsunn Allahh acil şifalar versinnn..
Rabbim yardımcınız olsun sorunsuz çıkar inşallah sonuç...
Dediğin gibide erkenden farkedilmesi çok iyi olmuş..
En kısa zamanda haber ver bize olurmu:26:
Eki Görüntüle 853430
bizimki de öyle durur mu ama bilmiyorum :) ben hala nasıl öyle kestiğini keşfetmeye çalışıyorum.
Cancağızlarım bu ay önemli bir ay ve bilhassa muharremin 9.10. ve 11.günleri oruç tutmak çok sevap...
Bu ay bol bol dua etmeliyiz...
Ben bu günlerde yani 12-13-14 kasım günlerinde oruçlu olacam Allahın izni ile ve yine bugünlerde bir kaç arkadaşımla gece namazları kılacaz dualar edecez aynı saatlerde sizde bizimle dua ya katılmak isterseniz yazın lütfen bir liste oluştururum meryem listesi gibi ve 3 gün hem oruç tutar hem dua ederiz birbirimize...oruç tutmakta zorlananlar gece dua ya kalkabilirler namaz kılarlar...
Eki Görüntüle 853430
valla benimkide 1.kalite dendi bende fotosunu çekip koyayım bekle canım
Ben duaya katilabilirim
Canim hayirdir. Transfer mi var? Ya aslinda benim bu sabah ateske ilgili bi sorum oldu. Sende bi göz atsana gülden süper moral verdi de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?