Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm kızlar nasılsınız?????ben kendimi kumaşlara verdim :))) elbise dikiyorum psikopata bağladım hatta kursa başladım bu hafta ama henüz kalıp çıkarmaya çalışıp dikiyorum :26: gerçi gitmeden durmadan dikiyordum

merhaba nasılsın? benim kalçam çok ağrıyor pek iyi değilim.

kendine iyi bak.

iyiyim tatlım...
neden ağrıyor acaba bildiğim kadarıyle iş falanda yapmıyorsun yattığını daha çok dinlendiğini biliyorum çünkü...
ters bir hareketmi yaptınki:26:

bence çok iyi yapmışsın canım...
ayrıca çokta zevkli bence düşünsene ilerletirsen işi ucuza pazardan kumaş alıp elbiselerini sen diker hatta ticaretini bile yaparsın

iyiyim tatlım...
neden ağrıyor acaba bildiğim kadarıyle iş falanda yapmıyorsun yattığını daha çok dinlendiğini biliyorum çünkü...
ters bir hareketmi yaptınki:26:

bilmiyorum yatmaktan ağrır mı ki? bir kaç gündür böyle.

kalsiyum pek almıyorum galiba ondan olabilir doktora sorucam.

leğen kemikleri çevre bağ dokusu gevşemeye başlıyor yazıyor internette ama benim durum süper sayılmaz o yüzden.

yarın belli olur.

merhaba gözünaydın kızlarını doğurmuşsun allah analı babalı büyütsün.

kendine iyi bak öptüm.

bence çok iyi yapmışsın canım...
ayrıca çokta zevkli bence düşünsene ilerletirsen işi ucuza pazardan kumaş alıp elbiselerini sen diker hatta ticaretini bile yaparsın

dün arkadaş illa bana da dik diye tutturdu :)) parasıyla yap dedi bakalımmm

iki meleğin geldi ayyyyyyy çooook güüüzeeeel.

benim kalçam ağrıyor normal mi sence?

sürekli yatmaktanda olur ama ben daha çok gebeliğin ilerlemesinden kaynaklı ağrıların olabileceğini düşünüyorum bu tarz ağrılar yaşayanlar oldu çünkü tabii sen yinede doktora sor belki bişeyler önerir..

dün arkadaş illa bana da dik diye tutturdu :)) parasıyla yap dedi bakalımmm

vaayyyyy işte buuuuuuuu:13:
hamile kalayım banada dikcen o zaman

ayy şekerim işlerim vardı ara ara baktım kk ya...
Sen nasılsın asıl...

Iyiyiz canım ne yaptınız doktor ne dedi..
canım miyom ardı mr istedi şimdilik almayalım dedi bekleyelim dedi biz adanaya gitmiştim bizm buradaki dr ameliyat olacaksın hemen demişti

hamile patronlarını bile var inş hamile kalırsın da yaparımmm

Cnm beni listeye eklersen sevinirim

Selam kızlar herkes iyidir umarım ben iyiyim bebişimde iyi ama hep emmek istiyo bendede süt az ağlıyo şimdi öptüm sizi.

kuzucum sütün artsın istiyorsan dereotu ye bol bol su iç bi de malt diye bi içecek varmış süt artırıcı kızlar faydasını gördüler sende kullan istersen..gerçi kuzucuk emse bol bol sütünde artar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…