merhaba nasılsın?benim kalçam çok ağrıyor pek iyi değilim.
kendine iyi bak.
slm kızlar nasılsınız?????ben kendimi kumaşlara verdim :))) elbise dikiyorum psikopata bağladımhatta kursa başladım bu hafta ama henüz kalıp çıkarmaya çalışıp dikiyorum :26: gerçi gitmeden durmadan dikiyordum
iyiyim tatlım...
neden ağrıyor acaba bildiğim kadarıyle iş falanda yapmıyorsun yattığını daha çok dinlendiğini biliyorum çünkü...
ters bir hareketmi yaptınki:26:
bence çok iyi yapmışsın canım...
ayrıca çokta zevkli bence düşünsene ilerletirsen işi ucuza pazardan kumaş alıp elbiselerini sen diker hatta ticaretini bile yaparsın
bilmiyorum yatmaktan ağrır mı ki? bir kaç gündür böyle.
kalsiyum pek almıyorum galiba ondan olabilir doktora sorucam.
leğen kemikleri çevre bağ dokusu gevşemeye başlıyor yazıyor internette ama benim durum süper sayılmaz o yüzden.
yarın belli olur.
dün arkadaş illa bana da dik diye tutturdu :)) parasıyla yap dedi bakalımmm
canım miyom ardı mr istedi şimdilik almayalım dedi bekleyelim dedi biz adanaya gitmiştim bizm buradaki dr ameliyat olacaksın hemen demiştiayy şekerim işlerim vardı ara ara baktım kk ya...
Sen nasılsın asıl...
Iyiyiz canım ne yaptınız doktor ne dedi..
tebrik ederim canım.allah tamamına erdirsin.
sen bol bol dinlen. yorma kendini.
canım miyom ardı mr istedi şimdilik almayalım dedi bekleyelim dedi biz adanaya gitmiştim bizm buradaki dr ameliyat olacaksın hemen demişti
çok geçmiş olsun canım...
doktorlardan kurtulamıyoruz bi türlü
sürekli yatmaktanda olur ama ben daha çok gebeliğin ilerlemesinden kaynaklı ağrıların olabileceğini düşünüyorum bu tarz ağrılar yaşayanlar oldu çünkü tabii sen yinede doktora sor belki bişeyler önerir..
vaayyyyy işte buuuuuuuu:13:
hamile kalayım banada dikcen o zaman
sağol canım ne diyelim rabbim dermansız dert vermesin
hamile patronlarını bile var inş hamile kalırsın da yaparımmm
Cancağızlarım bu ay önemli bir ay ve bilhassa muharremin 9.10. ve 11.günleri oruç tutmak çok sevap...
Bu ay bol bol dua etmeliyiz...
Ben bu günlerde yani 12-13-14 kasım günlerinde oruçlu olacam Allahın izni ile ve yine bugünlerde bir kaç arkadaşımla gece namazları kılacaz dualar edecez aynı saatlerde sizde bizimle dua ya katılmak isterseniz yazın lütfen bir liste oluştururum meryem listesi gibi ve 3 gün hem oruç tutar hem dua ederiz birbirimize...oruç tutmakta zorlananlar gece dua ya kalkabilirler namaz kılarlar...
Selam kızlar herkes iyidir umarım ben iyiyim bebişimde iyi ama hep emmek istiyo bendede süt azağlıyo şimdi öptüm sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?