• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın tatlım...
Hadi yine iyisin seninki son oldu tüpteki regl ile bitti 9 ay ara verdin:1:

Aynen öyle sağlık çok möhüm tikkat etmek lazım...
Açıkta kalan yerlerimizden yel girince uğraş dur griple sağlama almak lazım:1:

Gülden var ya cok pis gaza getiriyosun adamı he.:)

günaydın topiğimin güzel hatunarı herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah:16::16:

günaydın hayırlı sabahlar efenim..

Amin fıstık
İçgüdülerimiz amne olmak istiyor çook doğru yazdın buna benzer bende dün eşime dedim :))
Buarada günaydın sabah şekeri :)

günaydın şekerim...
güdülerimizi kaybetmeden geleydi sıpalar güdüde bi yere kadar dürter yani:1::1::1:

Günaydın tatlım...
Hadi yine iyisin seninki son oldu tüpteki regl ile bitti 9 ay ara verdin:1:

Aynen öyle sağlık çok möhüm tikkat etmek lazım...
Açıkta kalan yerlerimizden yel girince uğraş dur griple sağlama almak lazım:1:

İvet en önmlisi saglık huzur totomuz açıkta kalmasında :1::1::1:

Gülden var ya cok pis gaza getiriyosun adamı he.:)

evrene hamileyim enerjisi yay geri dönüşü pozitif olsun şekerim:1:
eee bugün ne gibi belirtilerin var bakiimmm:32::32::21::21::21:
ben geçen ay yumi çatlama günümde transfer oldum dediydim ve test günümü bekler gibi hiç bir belirti yaşamasamda o umutla bekledim aldım havamı ama olsun bu ay da öyle olcak sonunda gelcek sıpa...
sende de güzel belirtiler vardı onlar bende olsa ben bugün idrar testi yapmaya başlardım:1::1::1:

İvet en önmlisi saglık huzur totomuz açıkta kalmasında :1::1::1:

napıcaz tikkat etcez en önemliside psikoloji onu sağlam tuttumu gerisi kolay herşeyi kafaya takmayacaz sanki bütün kötü şeyler benim başıma geliyor diye düşünüp dertlenmeyecez.

Evet biran önce gelsinler artık bebek reklamlarına bakamaz oldum sokakda bebek görsem ağlayasım geliyor yaw :)))

haberlerde gördüm 41 anne ve anne adayının yaşadıklarını konu alan bir kitap piyasaya çıkıyor bu anneler tüp bebek anneleri kitabın hazırlanmasıda bizim tüpçü daktırlarla olmuş...kadınlarla röportaj yapıyorlar yaşadıklarımızı anlatıyorlar resmen kitaplara konu olduk aman ne kadar da özeliz yani:19::19::27::27::37::37:

naptın 20 lik dişini gittinmi o gün daktıra :26:
gittim bidenem..
enf. kapmış zaten anlamıştım bende antibiyotik başlamıstım kendim ona devam ediyorum..
böyle olunca dikişlerin alınması c.tesiye kaldı ..
en kötüsüde gargaradan öncede batikonu sulandırıp gargara yapıyorum cok iğrenç yaaa:120::120:

napıcaz tikkat etcez en önemliside psikoloji onu sağlam tuttumu gerisi kolay herşeyi kafaya takmayacaz sanki bütün kötü şeyler benim başıma geliyor diye düşünüp dertlenmeyecez.

Aynen şekerim moralin olsun herşey halolır allahın izniyle moralli olursan huzurun olur huzurun olunca mutlu olursun mutlu olunca kendine iyi bakrsın dua en güzel huzr mutlulk rabbim hayırlısını nasip etsin inş:16:

Çok ama çok ama çok açım hepinizin cevabını tostumu yedikten sora vericem anacım.Beni bekleyin anacım:52::56:

gittim bidenem..
enf. kapmış zaten anlamıştım bende antibiyotik başlamıstım kendim ona devam ediyorum..
en kötüsüde gargaradan öncede batikonu sulandırıp gargara yapıyorum cok iğrenç yaaa:120::120:

Çok geçmiş olsun canım napıyosun ne var ne yok iysin inş:16:ben kayradan haber varmı doğuran kayboluyor anacım:1::1:

haberlerde gördüm 41 anne ve anne adayının yaşadıklarını konu alan bir kitap piyasaya çıkıyor bu anneler tüp bebek anneleri kitabın hazırlanmasıda bizim tüpçü daktırlarla olmuş...kadınlarla röportaj yapıyorlar yaşadıklarımızı anlatıyorlar resmen kitaplara konu olduk aman ne kadar da özeliz yani:19::19::27::27::37::37:

Çok sinir bi durum almam bem o kitabi saçma sapan hikayeler araya sıkıştırmışlardır ...

gittim bidenem..

ayyy anlatırken hayal ettim çok fena yaa..
bir an önce iyi olursun inşallah..

Aynen şekerim moralin olsun herşey halolır allahın izniyle moralli olursan huzurun olur huzurun olunca mutlu olursun mutlu olunca kendine iyi bakrsın dua en güzel huzr mutlulk rabbim hayırlısını nasip etsin inş:16:

heh doğru bi sıralama oldu bu beğendim...

Çok ama çok ama çok açım hepinizin cevabını tostumu yedikten sora vericem anacım.Beni bekleyin anacım:52::56:

bende açım ama ölsemde açlıktan bırakmam sizi yemem :27::27::27:
bir tosta değiştin bizi yazıklar olsun ne vardı aç kalaydın:1:
gerçi gebe olunca insan duramazda yemeden bu sabah tost aşerdin demek kıyamam :1:

Çok geçmiş olsun canım napıyosun ne var ne yok iysin inş:16:ben kayradan haber varmı doğuran kayboluyor anacım:1::1:
iyyim kuzum işteyim nasıl olsun biraz daha takılıp gidicem işler cok bu aralar...
sen nasılsın..
canım ben kayrayla denk gelemedim ben hiç ama en son bildiğim şükür iyilerdi

Back