ben o kadar listeyi organize ettim ama bir gün bile okuyamadım iyimi
kaç kez kendime gün yazdıysam o günü biri istedi son gün ben okurum o zaman dedim bu kezde dün regl oldum
nasip olmadı şaka gibi ya
Allahım okuya tüm kardeşlerimi , hepimizi hayırLısıyla evlat sahibi etsin TEz zaMnda..ağzına sağlık hERkesin
Tekrar yapalım sen başla ona da :)
Öyle mi çok ilginç. Bir gazete röportajını okudum. 2 kere denemiş olmamış. Sonra doktor değiştirmiş. Doktor kafana takma demiş. Bunlar da Bodrum'a tadile gitmiş. Her gün içmişler. Hatta bir gün alkolden zehirlendim zannetmiş, mide bulantısı, kusma hastanelik olmuş. Sonra bir de bakmış ki hamileymiş. Kendi kendine doğal yolla kalmış öyle diyor!
Kimsenin günahını almak istemiyorum ama bu hikayelerden çok sıkıldım. Senelerce çocukları olmuyor, o ay geztik, tozduk meğer hamileymişim diye çıkıp geliyorlar. Bir biz mi tedaviye ihtiyaç duyuyoruz anlamadım. Hem de ne alkol var ne sigara. Vitaminler, kürler, dualar, namazlar, zikirler... Bir biz mi doğal yolla kalamıyoruz.
Öyle mi çok ilginç. Bir gazete röportajını okudum. 2 kere denemiş olmamış. Sonra doktor değiştirmiş. Doktor kafana takma demiş. Bunlar da Bodrum'a tadile gitmiş. Her gün içmişler. Hatta bir gün alkolden zehirlendim zannetmiş, mide bulantısı, kusma hastanelik olmuş. Sonra bir de bakmış ki hamileymiş. Kendi kendine doğal yolla kalmış öyle diyor!
Kimsenin günahını almak istemiyorum ama bu hikayelerden çok sıkıldım. Senelerce çocukları olmuyor, o ay geztik, tozduk meğer hamileymişim diye çıkıp geliyorlar. Bir biz mi tedaviye ihtiyaç duyuyoruz anlamadım. Hem de ne alkol var ne sigara. Vitaminler, kürler, dualar, namazlar, zikirler... Bir biz mi doğal yolla kalamıyoruz.
bende uleennnnnnn
Canım aklımızdan çıkması nerdeyse imkansız...
Ne güzel hayallet kurmuşsun inşallah gerçeğe dönüşeceği günleri görecez hep birlikte...
Hayırlı vakitte bebeklerinin geleceği tedaviye yönlendirsin rabbim..
Kuzucum bu arada meryem listemiz 41 günü tamamlandı okuması dün gece bitti..
Nayıırrrr nolamaazzzzz bağlanma bağlantıyı kopar hemeennnn
iyi akşamlar kızlar herkesler nasıllar ben çok yorgunum ve yoğunum heryerim ağrıyo ama yinede burda olmaktan memnunum
tek sıkıntım ben aralık ayı gibi yeniden tedaviye başlamak istiyodum ama doktor beyin 30 kilo vermeden tüp bebek yapamazsın demesi üzerine eşim tedaviden vazgeçti ve doktor 7 - 8 ayda verebilirsin bu kiloyu deincede eşim 7 - 8 ay tedaviyi erteledi ben 40 yaşına girecem bu süreçte canım sıkkın içim yanıyo kalbim acıyo keşke gitmeyeydim o doktora nerden bilebilirdimki böyle olacağını üstelik böyle oldu diye canım diyet yapmakta istemiyo belki size saçma gelecek bebek istiyosan diyet yapacaksın diyeceksiniz ama bana şimdi herşey saçma geliyo zaten sanki tüm dünya üstüme geliyo kimse beni anlamıyo niye böyle olmak zorunda niye herkes gibi hamile kalamıyoruz neyin bedelini ödüyoruz niye bu kadar zor
iyi akşamlar kızlar herkesler nasıllar ben çok yorgunum ve yoğunum heryerim ağrıyo ama yinede burda olmaktan memnunum
tek sıkıntım ben aralık ayı gibi yeniden tedaviye başlamak istiyodum ama doktor beyin 30 kilo vermeden tüp bebek yapamazsın demesi üzerine eşim tedaviden vazgeçti ve doktor 7 - 8 ayda verebilirsin bu kiloyu deincede eşim 7 - 8 ay tedaviyi erteledi ben 40 yaşına girecem bu süreçte canım sıkkın içim yanıyo kalbim acıyo keşke gitmeyeydim o doktora nerden bilebilirdimki böyle olacağını üstelik böyle oldu diye canım diyet yapmakta istemiyo belki size saçma gelecek bebek istiyosan diyet yapacaksın diyeceksiniz ama bana şimdi herşey saçma geliyo zaten sanki tüm dünya üstüme geliyo kimse beni anlamıyo niye böyle olmak zorunda niye herkes gibi hamile kalamıyoruz neyin bedelini ödüyoruz niye bu kadar zor
Bende ayni duygukari eltimin 1 ay once doganKızlarr bebek isteği bu aralar bende tavan yaptı. İlk başta vakit kaybedersem belki bütün şansımı yitiririm korkusuyla istiyordum. Ama şimdi gerçekten bir bebeğim olsun istiyorum. Hamile kalıp o huzurlu uykuyu uyumak istiyorum. Ne kadar güzel bir uyku haliydi o öyle. İnşallah bir daha öyle uyurum ve bu defa devamı da gelir... :26:
Dün bir arkadaşım geldi. Yeni hamile kaldı. Sürekli hamileliğinden bahsediyorum. Biliyorum heyecanlı ve paylaşmak istiyor ama keşke yapmasaydı. Pek iyi gelmedi bana...
Ya gebelik hic olusmasa bir türlü olusup gitse bir türlü.Hepsinin ayri bir yikimi var maalesef.zaman zaman bende de tavan yapıyor hatta bu ay çok çalıştık cidden öyle çok istiyordum ki belki gelir diye dün regl oldum
çok iyi anlıyorum seni...dış gebelik olduğumu bilmeden kan değerimi 1300 almıştım kağıt elimdeydi akşam eşime süpriz yapmanın hayalini kurdum tüm gün ve o akşam çok güzeldi dediğin gibi gebeydim ve öyle güzel uyumuştum ki o gece sonrasın hayal kırıklığı tabii..
Rabbim daha fazla bekletmeden evlat hasretimizi sona erdirsin inşallah
Demet Akalın inin bubsekikde hamilekaldığını sizden duyuyorum. Ama bende artik takma dım oldu diyenler e inanamıyorum. Maalesef yapamıyorum.Arkadaşlar Demet Akalın'ın "her gece rakı balık, sonra baktım hamileyim" demesine inanıyor musunuz? 41 yaşında, 2 kere tüp bebek denemiş, olmayınca vaz geçecek gibi olmuş tatile gitmişler orada hamile kalmış. Böyle hikayeler çok duyuyorum. Ama bana hiç inandırıcı gelmiyor. Size geliyor mu?
Yaa canım benim tüh keşke olsaydıbu ay değilse bile sonraki ay olur inşallah. O kadar istiyorum ki neredeyse bugün yeniden başlayacağım denemelere. Doktor Aralıkta dedi ama Aralıkta denetim olacak, nasıl yapacağım bilmiyorum. Zaten iş yerinde bütün dikkatler benim üzerimde şu an. Yeniden izin alamam. Gribim vs diyip 1-2 gün gitmeyeceğim sadece. Ama gün aşırı kontroller, yumurta toplama, transfer sonrası dinlenme nasıl olacak bilmiyorum. Keşke hemen hızlı bir yöntemi olsa! Sabredemiyorum. Demek Akalın'ınki gibi hikayelere de bu nedenle inanamıyorum. Bir insan nasıl bir anda kafasını boşaltıp rahatlayabilir ki? Rahat olunca oluyormuş. Hiç sanmıyorum.
İnşallah canım ya. Çok zor sabretmek. Kendi kardeşinin çocuğu bile insana kendi halini hatırlatıyor, üzüyor. Canım bu arada bu senin tüp bebek yapan kardeşin mi?
evet canım bende bilmiyordum ama duyduğum o bahçeçide..
demek programda dedi tüp olduğunu e bizide anlamış bulunuyor gelsin topiğe iki lafın belini kıralım kaç yumisi toplanmış kaçı döllenmiş donmuşu varmıymış soralım dimi ama
Arkadaşlar günaydın. Şimdi uçağa bineceğim o nedenle kısaca anlatayım. Sabah test yaptım ve yine silik çizgi çıktı
28 inde regl olmuştum. Bugün 7. gün. Yumurta toplamadan itibaren de 27 gün geçti. Hala hormon değerlerim neden sıfırlanmadı acaba? Bu normal mi sizce?
Herkese güzel bir hafta diliyorum.
günaydınn kızlarrr nasılsınız iyisinizdir inşallah
aynı sayılırım canım yaa nolsun bildiğin gibi...günaydın şekerim...
idare ediyoruz işte sen nasıl oldun depresif hatun
aynı sayılırım canım yaa nolsun bildiğin gibi...
dün tatildi ama bütün gün evdeydim koca yoktu sey gibi bi hafta sonu geçirdim öyle işte şimdide işteyim..
dişim hala cok agrıyo sanırım enf. oldu..
bide o kadar dikket ettim ama oldu
akşam kontrole gideyim diyorum
canım zaten biraz zor oldu bu seferki..diş ağrın uzun sürdüyse dediğin gibi enf.olabilir bencede git akşama şişlik falan varsa kesin enfeksiyondandır..
iyi baksanda olabiliyor kuzum...
canım zaten biraz zor oldu bu seferki..
ağrı vardı cuma akşamı afedersin istifra ettim sonra bi tat oldu agzımda c.tesi devam etti dün sabahta zonklama ve o tat durunca zorla acıp agzımı baktım apse var onu bosalttım zorla zonklama ve tat baya gitti hemen antibiyotiğe basladım bugünde kontrole gideyim dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?