Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben o kadar listeyi organize ettim ama bir gün bile okuyamadım iyimi
kaç kez kendime gün yazdıysam o günü biri istedi son gün ben okurum o zaman dedim bu kezde dün regl oldum
nasip olmadı şaka gibi ya

Tekrar yapalım sen başla ona da :)

Arkadaşım sana çok fazla katılıyorum bende inanmıyorum bu tarz hikayelere hepsi yalan dolan. Bide çok duyduklarımdan biride en sinir olduklarım "yok kafana takma çocuğun olmaz stres yapma çocuğun olmaz "vs vs çok duyduğum cümlelerden bi kaçı ...
Allah'ın taktiri en iyisini o biliyor elbet bi gün bizimde yüzümüz gülecek Allah'ın izniyle

iyi akşamlar kızlar herkesler nasıllar ben çok yorgunum ve yoğunum heryerim ağrıyo ama yinede burda olmaktan memnunum

tek sıkıntım ben aralık ayı gibi yeniden tedaviye başlamak istiyodum ama doktor beyin 30 kilo vermeden tüp bebek yapamazsın demesi üzerine eşim tedaviden vazgeçti ve doktor 7 - 8 ayda verebilirsin bu kiloyu deincede eşim 7 - 8 ay tedaviyi erteledi ben 40 yaşına girecem bu süreçte canım sıkkın içim yanıyo kalbim acıyo keşke gitmeyeydim o doktora nerden bilebilirdimki böyle olacağını üstelik böyle oldu diye canım diyet yapmakta istemiyo belki size saçma gelecek bebek istiyosan diyet yapacaksın diyeceksiniz ama bana şimdi herşey saçma geliyo zaten sanki tüm dünya üstüme geliyo kimse beni anlamıyo niye böyle olmak zorunda niye herkes gibi hamile kalamıyoruz neyin bedelini ödüyoruz niye bu kadar zor

VALLA BAZAN BANADA ENTERESAN GELMİYOR DEĞİL BU DURUM AMA YİNEDE PEK KONUŞMAK İSTEMİYORUM BU KONUDA ÇÜNKİ BEN 9 YILIK EVLİYİM (defalaraca yazmışımdır)İLK AYDAN BU YANA İNFERTİLİTE OLDUĞUMUZU BİLİYORUK VE BEN HİÇ BİR AY AKLIMDAN BEBEK DÜŞÜNCESİNİ ATAMADIM BECEREMEDİM BUNU ÖYLE BADİRELER ATLATTIM Kİ EŞİMİN SAĞLIĞI MADDİ KAYIPLAR VS VS AMA ASLA BEBEK OLAYI BENİ TERK ETMEDİ YADA BEN BECEREMEDİ

kopardım bağlantıyı sana geldim bebem

Eklentiler

• $roraee1.gif
    27,8 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:

saram biz yaşlarda anne olmak bira daha sıkıntılı bu hisettiklerin o yüzden ayrıca sana geçen günde söyledim o dr çok kilolu hastaalrı vardı eşin 8 ay 30 kilo deyeceğine keşke başaka bir dr görüşseydiniz zaten 1.2 ay sürer yeni tedvai bu süredede sende verebildiğin kadar kilo verirdin üzme kendini ayrıca bahçeciyi çok övdü arkadaşlar dr erbil beyi orayla bir görüş istersen tabi eşini ikna edebilirsen

Cnm sen nerde yaşıyorsun istanbuldaysan bahçeci umut tüp bebek merkezine bi git inana ben gördüm kiloluları hamile olan var ...
Hatta internetten araştır göreceksin ne kadar başarılı olduklarını ...
Hem sen üzme tatlı canını yazdıklarını okurken ağladım resmen doktorun terbiyesizliği bırak o doktoru pisikolojini bozmaya hakkı yok bende çook kızdım o doktora

Bende ayni duygukari eltimin 1 ay once dogan
Kizinda yasiyorum cok tatli ve masum blr bebek. Ana bazen gonul laftan anlamıyor. Benim gibi buradaki herkes senin bu duygu larini o kadar iyi anliyorki . Ya gebelik hic olusmasa bir türlü olusup gitse bir türlü.Hepsinin ayri bir yikimi var maalesef.
Demet Akalın inin bubsekikde hamilekaldığını sizden duyuyorum. Ama bende artik takma dım oldu diyenler e inanamıyorum. Maalesef yapamıyorum.

Boyle bir sey kabuk edilemez! 40 yaşına gelen bir kadının bir sonraki yumurtlayip yumurtlayamayacagi belli bile degildir. Degil 8 ay 8 gun bile ciddi anlamda onem tasir. Lutfen o doktoru birak.

Arkadaşlar günaydın. Şimdi uçağa bineceğim o nedenle kısaca anlatayım. Sabah test yaptım ve yine silik çizgi çıktı

28 inde regl olmuştum. Bugün 7. gün. Yumurta toplamadan itibaren de 27 gün geçti. Hala hormon değerlerim neden sıfırlanmadı acaba? Bu normal mi sizce?

Herkese güzel bir hafta diliyorum.

Saracım benim arkadaşıma da aynısnı söyledi doktor, ama o da diyet yapmadı bir iki ay içerisinde kendi kendine hamile kaldı (2 sene denemişti). Tüp bebek için uğraşırken diyet yapılmıyor. Ben yapmıştım. 7-8 kilo verdim. Bu ayki tüp bebekte hepsini geri aldım. Bir de diyet stresi yaşamak çok zor oluyor. Spor yapılabilir o iyi geliyor. Ama bence kendini iyi hissedince yavaş yavaş sproa başla. Sağlıklı beslenmeye çalış. Kendin için. Ama tüp bebeği de erteleme. Eğer şimdi istiyorsan yapacak birini bul bence. Doktor kiloyla hamilelik zor gidiyor, diyabet, hemoroid gibi şeyler oluyor diye demiştir. Yani hamile kalırsan zorlanma diye. Çok kafana takma. Neler söylüyorlar. Sen kendini çok daha iyi bilirsin. Hazırsan yap şimdi. Kilo verilir zaten.

Günaydın cancağızlarım...
Güzel bir hafta bizimle olsun inşallah...
Uyandım ama sanki hala uyuyorum yorgun kalkmaktan nefret ediyorum bol bol rüya görüyorum iyi uyuyamıyorum...
Kaliteli uyku için ne yapılabilir acaba:26::44:

hoşgeldin canım
dedim ama hoş gelmemişsin
illa bu doktorla devam etmek zorundamısın peki zorundayım dersen bir yerden başlayacaksın kilo vermeye hem zaten bu senin genel sağılığın açısından da iyi bişey...evet yaş sorun olcak ama şöyle düşün daha önce gebe kalmış birisin ve bir çok bayan sadece kilo verince gebe kalabiliyor belkide bu süreçte sende de öyle olur...diyet fikri zaten itici bir de zamanım yok anne olmak için diye düşününce cidden motive olmak zor ama bir kaç gün sonra fikrin değişebilir..hemen başlama diyete azcık bekle...

canım hala değerin sıfırlanmadıysa dış gebelik yaşıyorsun kimyasal gebelik böyle uzun sürmez...
değerin çok yüksek olmadığından benim gibi kendiliğinden sonlanmasını bekleyeceksin...
regl olmuştum dış gebelikte bir de tek taraflı kasık ağrım vardı ara ara sende ağrı olcak diye bişey yok...
istersen bi bhcg ne baktır en son rahim kalın demiştin bi de ultrasona gir derim yumi varmı mesela büyümeye aday yoksa gebelik sürecindemisin...

günaydın şekerim...
idare ediyoruz işte sen nasıl oldun depresif hatun
aynı sayılırım canım yaa nolsun bildiğin gibi...
dün tatildi ama bütün gün evdeydim koca yoktu sey gibi bi hafta sonu geçirdim öyle işte şimdide işteyim..
dişim hala cok agrıyo sanırım enf. oldu..
bide o kadar dikket ettim ama oldu
akşam kontrole gideyim diyorum

diş ağrın uzun sürdüyse dediğin gibi enf.olabilir bencede git akşama şişlik falan varsa kesin enfeksiyondandır..
iyi baksanda olabiliyor kuzum...

diş ağrın uzun sürdüyse dediğin gibi enf.olabilir bencede git akşama şişlik falan varsa kesin enfeksiyondandır..
iyi baksanda olabiliyor kuzum...
canım zaten biraz zor oldu bu seferki..
ağrı vardı cuma akşamı afedersin istifra ettim sonra bi tat oldu agzımda c.tesi devam etti dün sabahta zonklama ve o tat durunca zorla acıp agzımı baktım apse var onu bosalttım zorla zonklama ve tat baya gitti hemen antibiyotiğe basladım bugünde kontrole gideyim dedim..

bu anlattıklarına göre geciktirmeden gitmek iyi fikir durmaman lazım...
hemen atlatırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…