- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
balık kızartmaya evi miss gibi kokutmaya gidiyorum
bende çıkıyorum evden sen balıkları pişirmeden orada olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla süper olurdu hemen avatarını eskiye çevir ve aday ol
Allah ağlatmasın inşallahhhhh bi daha...
gerçi nick inde acıların kadını hissiyatı veriyo
bumuyduuuuuuuuuuuuuuu
valla süper olurdu hemen avatarını eskiye çevir ve aday ol
kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeee
aynen buydu yavrum geçti bizden o işler 40 yıldaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1 artık ah ahh neler yapıyomuşuz gençkene
eskidene tkileniyodum o avatardana rtık moalimi bozuyo gençlere devrettim o işi bakın bakın feyz alın dedim
ana bende balık aldım ne aldın kocmanda salata yaptım kocamda bi gleemedi onada tulumba tatlısı al dedima rtık canım tatlı istemeye başladı çok acktım çok
ahhhhhhhhhhhhhhhhh bu kocalarrrrr ahhhhhhhhhhhhhhhhyavrum beni kim tanıyoki kk da yeni yeni ağlak modelimden cıkıp başka topikleri keşvediyorum bursalılar ve pkolulardan başka yopik bilmezdim artık ylpazemi genişlettim tam popiler olcaktımki bebek geldi ün şöhret benim neyime hep kocmaın yüzünden önümü kesiyo
bende çıkıyorum evden sen balıkları pişirmeden orada olurum
aynen buydu yavrum geçti bizden o işler 40 yıldaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1 artık ah ahh neler yapıyomuşuz gençkene
eskidene tkileniyodum o avatardana rtık moalimi bozuyo gençlere devrettim o işi bakın bakın feyz alın dedim
ana bende balık aldım ne aldın kocmanda salata yaptım kocamda bi gleemedi onada tulumba tatlısı al dedima rtık canım tatlı istemeye başladı çok acktım çok
100 tanw nick bulup kk tarafından kabul edilmeyince cinet geçirip yeteeeeeeeerrr demiştim onu kabul ettiler ne yapayım ben
ha ha haayyyyyy delüüüüüü bende hani anne olamıyozya ona yeteeeerrrr demiştir bu hatun ondan sebep nickini öyle seçmiştir diye düşündüydüm bak sen nerden nereye
Bende aynen öyle düşünmüştüm hatta kızcağızın çocuğu olmuyor ondan yazmıştır dedim kendi kedime
Gerçi yeter ismide var :) önyargılı olmamak gerekiyormuş :))
ha ha haayyyyyy delüüüüüü bende hani anne olamıyozya ona yeteeeerrrr demiştir bu hatun ondan sebep nickini öyle seçmiştir diye düşündüydüm bak sen nerden nereye
e hani nerdesin bacım pişti misss gibi
yok işte öle değil balımmm
ya yavrun tam çıkcakken çat kapı misafir geldi
he öyle değilmiş meğersem
Her bulduğun nickide kk nın kabul etmemesi değişik olmuş yaneee
senin kapı zili çat diye çalıyo demek heyyy gidi günler eskiden öyleydi bizimki son modellerden çok havalı çalıyo müzikli çat demiyo
[/color]kız yıl 2008 ben daha önce hiç bir üyelik almamışım deniyorum ama böle güzel seçmece şeyler (sonbahar kırçiçeği)onay alamıyorummm (sankiçok önemli nicik ne olduğu)sonra yeteeeeer dedim kabul etti ozamanda çok gülmüştüm biz eskiyiz tızımmmm
iyi geeceeler hanımlaar
çok yorucu bir gündüü git gel günüm yollarda geçtii..
Dönüşte metro dan metrobüse ordan otobüse bindimm ..giderken yarım saatte gittiğim yolda kaza olmuş trafik felç olmuş...akşam 6.30dan 8: 00 e kadar otobüste fenalık geçirdimm....neyse kii 8.30 da evdeydim..
Ev de de kocam aç beni bekliyor..bu saat oldu yemek di çaydı dinlendim de az biraz
gelelim muayene durumuma...benim doktorun transfer günüymüş dolayısıylaa gecikmeli girdim muayeneye.....
Rahim 5.8 mm çıktı ince dolayısıylaa..ilacımın dozunu 3 den 4 e çıkardı..haftaya cumaya yine ölçecek...değişik zamnlarda çekilmiş rahim filmlerimi inceledi..muayene de de kontrol etti..yapışıklık yok dedi çok şükür...
Ilaca cevap vermesine kalınlaşmasına bakarak önümüzdeki hafta net bişey der sanırımm..ya bir ay dahaa takip edecek ya da bantlar falan ekleyip yumurta büyüterek opuya gidecek...nasip bakalımm:26::26::26: