Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaah valla bi yatağımı bi de mutfağımı topladım. Tüm enerjimi topicime verdim. Derledim topladım havalandırdım sildim süpürdüm. Daha evdeki ütüler duruyo yani düşün ben bunları yaptım
hayırlı cumalar..
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhh
GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRRR Günlerin en kıymetlisi Cumadır. Cuma günü, bayram günlerinden ve aşure gününden daha kıymetlidir. Cuma, dünyada ve Cennette müminlerin bayramıdır...HAYIRLI CUMALAR
hayırlı cumalar bebekim...
Amin inşallah...
nassın bakem ben dakikada en fazla kaç kez hapşırabiliyorum onu test ediyorum:2::2::2:
kadınız birazda cadıyız dimiiiiiiiiiEki Görüntüle 845455 Eki Görüntüle 845456 Eki Görüntüle 845457 Eki Görüntüle 845458 Eki Görüntüle 845459 Eki Görüntüle 845460 Eki Görüntüle 845461
kadınız birazda cadıyız dimiiiiiiiiiEki Görüntüle 845455 Eki Görüntüle 845456 Eki Görüntüle 845457 Eki Görüntüle 845458 Eki Görüntüle 845459 Eki Görüntüle 845460 Eki Görüntüle 845461
hayırlı cumalar bebekimmm amin ve ecmain gülümmhayırlı cumalar..
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhh
GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRRR Günlerin en kıymetlisi Cumadır. Cuma günü, bayram günlerinden ve aşure gününden daha kıymetlidir. Cuma, dünyada ve Cennette müminlerin bayramıdır...HAYIRLI CUMALAR
cadılar bayrammımız da kutlu olsun içimizdeki cadılara sesleniyorz bugün kendinizi gösterinn
geçen sene cadılar bayramını kutlamıştık hatırlıyo musn gülden ne eğlenmiştik dur bakiiim bende de duruyor hala indirdiğim giftler
Eki Görüntüle 845557 Eki Görüntüle 845558 Eki Görüntüle 845559
arkadaşlar günü siiznle geçirmeyi çok isterdimm ancak öğleden sonra doktor kontrolüm var o sebeple duş alıp çabuk çabuk hazırlanıp yola çıkmalıyım....merkezim bana bayaa uzak birkaç araç değiştirmeden de gidemiyorumm...kahvaltıma renk kattınız çayıma şeker oldunuz hepinize teşekkürler akşama güzel haberlerle görüşmek üzere inşaallah
Geçmiş olsun canım benim. Bu arada kocalara yapılan hiç birşey Cadılıktan sayılmaz. Hakedeni vardır ya da hakedecek olanıhe valla geçen yılda kutlamıştık
kadınız az da olsa cadıyız diyorum hatta ben dün gece cadılığımı gösterdim adama çemkirdim tırnaklarımı çıkardım bugün küsüm ona cadılar bayramını layıkıyla kutluyom adama sanırım gereksiz cadılık yaptım diye Allah cezamı verdi hastayım uleennnn fenalardayım grip olmanın eşiğindeyim:2::2::2:
beklemek ne kadannnn zormuş
beklemek ne kadannnn zormuş
Geçmiş olsun canım benim. Bu arada kocalara yapılan hiç birşey Cadılıktan sayılmaz. Hakedeni vardır ya da hakedecek olanı
Bu arada dua listemizin sonuna gelmişiz.Allah dualarımızı kabul etsin inşallah. Hatta 42. gece herkes birden şöyle topluca mı okucsak acaba?