Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşallah canım Rabbim güzel yüreğine göre versin

Selam kızlaaar hayırlı cumalar
Dün temizlik yapmıştım yemek yaptım sürekli ayaktaydım baya yorulmuştum gece sancım oldu bu üçüncü oluyo kendimi yorduğun günün gecesi ağrım oluyo.. rahim kasılmaları.. bu gün dinlenmedeyim
Doğumda bu yaşadığım acıların kaç katını görücem acaba inşallah kolay olur doğumum

inşallah canım Rabbim güzel yüreğine göre versin

Allah razı olsun cnm benim
Sende çook temiz kalpli birisin ben onu hissettim gönlünden ne geçiyorsa olur inşallah
Buarada çook geçmiş olsun cnm mesaj yazdım ama görememen çok normal
Cnm eğer adet olursan ibrahim saraçoğlunun kürleri var kesin duymuşsundur
bugünde bi programa çıktı 47 yaşındaki bi bayanı bile hamile kalmasını sağlamış eğer benim allah korusun tedavim başarısız olursa ben denemeyi düşünüyorum

CCanım hiç önemli değil. Adet olmak dua etmeye engel değildir. Allah' a yakarmanın yasağı olur mu hiç? Bu eskşden gelen ama maalesef çok yanlış bir davranış. Allah eğer adetliyken hasta oluyorsan oruç tutma diyor mesela. Ama dua etmenin namaz kılmanın ya da kuran okumanın hiiç bir sakıncası yok. Gönlünü ferah tut.

ağlayasım geldi
inşallah yazdıklarının en ennn güzelini yaşarsın canım :109:

yok yok güzeldir beklemek

inşallah sonu güzel olur, hepimiz içinde...

Ayy dikkat et canım ya bak şurda ne kadarın kaldı. Yapma iş miş. Gelip sana yardım etsinler. Allah korusun erken gelir sonra bebeğin.

Neymiş o kür acaba? Gerçi bizde sorun Eşimde. Beni yumurtlamamda sorun yok bize yaramaz o

Neymiş o kür acaba? Gerçi bizde sorun Eşimde. Beni yumurtlamamda sorun yok bize yaramaz o [/QUOTE]

Canım eşimin sorunu olmadığı halde keçiboynuzu kürü yapmıştı inan faydası olan bişi ibrahim saraçoğlunun var bi baksana internetten

Son düzenleme:
Neymiş o kür acaba? Gerçi bizde sorun Eşimde. Beni yumurtlamamda sorun yok bize yaramaz o

Canım eşimin sorunu olmadığı halde keçiboynuzu kürü yapmıştı inan faydası olan bişi ibrahim saraçoğlunun var bi baksana internetten[/QUOTE]

hımm onu biliyorum. Ama işte erkekte de ne yaparsan yap 3 ay sonra etkisini göstriyor.

nasılsınız kızlarr SABAH KALKTIM KAHVALTI VS DERKEN CİMCİMEYİ ÇOK ÖZLEDİĞİMİ FARK ETTİM YANINA GİTTİM 1 SAAT KOKLAŞTIK OYNAŞTIK KALBİMİ FET ETTİLER YİNE HEM BIDIK HEMDE CİMCİME SONRA EVE GELDİM KOMŞUM HACCDAN GELMİŞ (gittiğinden haberim yokru) ONU ZİYARET ETTİM HAYIR DUALARINI ALDIM YEMEK KOYDUM VE SİZLERE BAKMAYA GELDİMM

geçen yıllarda beni en çok ağlayan kk üyesi olarak aday göstermişlerdi bende keşke en çok mesaj yazan kk üyesi olarak aday gösterseydiniz dedim

bende o meşhurrrrrrr avatarımla katılcaktım ama artık anneyim diye usturuplu avatar kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…