Beklemesi heycanlı gelmesi heycanlı
İlk agu demesi heycanlı
İlk anne demesi heycanlı
İlk diş çıkarması heycanlı
İlk yürümesi heycanlı....
Ahhh ahh bebişler gelin artık biran önce
Resmen yazarken duygulandım :)))
inşallah canım Rabbim güzel yüreğine göre versin
yok yok güzeldir beklemek
aynen öyle koca dediğin karısını cadılaştırmaz onlar napıyorsa bizde onu görürler ayna misali
evet canım Maşallah 41 gün okundu nerdeyse bazı günler çift dikişi gittik..
o kadar insanı ben 42.gün için bir araya getiremem imkansız bir çoğu kk da aktif değiller çünkü...
aslında güzel fikir ama zor iş zaten ben sanırsam hastalancam yani regl olcam son gece okuyabilirim inşallah
Beklemesi heycanlı gelmesi heycanlı
İlk agu demesi heycanlı
İlk anne demesi heycanlı
İlk diş çıkarması heycanlı
İlk yürümesi heycanlı....
Ahhh ahh bebişler gelin artık biran önce
Resmen yazarken duygulandım :)))
yok yok güzeldir beklemek
Selam kızlaaarhayırlı cumalar
Dün temizlik yapmıştım yemek yaptım sürekli ayaktaydım baya yorulmuştum gece sancım oldubu üçüncü oluyo kendimi yorduğun günün gecesi ağrım oluyo.. rahim kasılmaları.. bu gün dinlenmedeyim
Doğumda bu yaşadığım acıların kaç katını görücem acabainşallah kolay olur doğumum
Neymiş o kür acaba? Gerçi bizde sorun Eşimde. Beni yumurtlamamda sorun yokAllah razı olsun cnm benim
Sende çook temiz kalpli birisin ben onu hissettim gönlünden ne geçiyorsa olur inşallah
Buarada çook geçmiş olsun cnm mesaj yazdım ama görememen çok normal
Cnm eğer adet olursan ibrahim saraçoğlunun kürleri var kesin duymuşsundur
bugünde bi programa çıktı 47 yaşındaki bi bayanı bile hamile kalmasını sağlamış eğer benim allah korusun tedavim başarısız olursa ben denemeyi düşünüyorum
ağlayasım geldi
inşallah yazdıklarının en ennn güzelini yaşarsın canım :109:
Cnm benim allah razı olsun ama hepimiz en güzelini yaşayalım hakediyoruz o kadar cabaladık emeklerimiz boşa gitmez inşallahhhhhhhh
Neymiş o kür acaba? Gerçi bizde sorun Eşimde. Beni yumurtlamamda sorun yokbize yaramaz o
Canım eşimin sorunu olmadığı halde keçiboynuzu kürü yapmıştı inan faydası olan bişi ibrahim saraçoğlunun var bi baksana internetten
kızlar canlar her sene olduğu gibi bu senede kk nın en leri seçiliyor ankete katılın lütfen..
Aşağıdaki linkten bugün açılan topiğe girip ilk mesajı okuyun çok keyifli oluyor..
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbir-basliga-uymayan-yazilar/662728-geleneksel-quot2013-yili-kadinlar-kulubu-enleriquot-yarisma-duyurusu.html
geçen yıllarda beni en çok ağlayan kk üyesi olarak aday göstermişlerdibende keşke en çok mesaj yazan kk üyesi olarak aday gösterseydiniz dedim
bende o meşhurrrrrrr avatarımla katılcaktım ama artık anneyim diye usturuplu avatar kullanıyorum
bende o meşhurrrrrrr avatarımla katılcaktım ama artık anneyim diye usturuplu avatar kullanıyorum
evet en gözü sulu benmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?